teisipäev, 10. november 2015

Molcke - ainuke kiirriisipuder Eestis ;)


Tükk aega tagasi sain ma vahva pakikese Molcke Eestilt (LINK). Mul avanes võimalus proovida kiirriisiputrusid 3 erineva maitsega. Maasika/mustika/aprikoosi.




Meie peres armastatakse putrusid väga. Lapsed lausa jumaldavad magusat putru ja pakun neile hommikuks erinevaid putrusid päris tihti. Puder on ju soe ja toitev ja annab täiskõhutunde kauaks.Mina magusat väga ei söö, lihtsalt ei armasta. Lapsed aga küll ja need pudrud olid ideaalsed neile.Ma küll üritan tavalist putru keeta, kuid tänapäeva kiire elutempo juures leian, et Molcke (LINK) pudrud on ideaalsed kasutamiseks.

Molcke (LINK) pudrud ei sisalda gluteiini, värv- ega e-aineid ainult puhas riis, piim, puuviljad ja marjad.Samuti sisaldab pudru palju süsivesikuid, b-grupi vitamiine ja teisi mikroelemente. On saadaval 1,3g pakkides kolme erineva maitsega - mustikas, maasikas ja aprikoos ning valmistamine võtab aega vaid 5.minutit.



Esimese asjana proovisime maasika maitselist putru. See lõhnas imeliselt ja oli väga väga hea!!! Ta ei olnud üldse vesine, nagu on tavaliselt igasugu kiirtooted. Puder oli mõnus tummine, polnud ülemäära magus, vaid selline täpselt paras. Maasikatükid ei olnud mingid plönnid seal, vaid oli tunda suus ehtsat maasika ampsukest.  Maasika maitseline puder osutuski meie pere lemmikuks. Lapsed sõid seda kohe mitu pakki järjest. Igatahes parem, kui komm vms.




Aprikoosi ja mustikamaitselised pudrud olid samuti väga head. Aprikoosi pudrul oli tunda ehtsat aprikoosi ja mustikamaitselisel pudrul ehtsat mustikat. Aroom, mis köögis levis oli meeletult hea.





Lemmikuks osutuks maasikamaitseline, kuid meie pere kiidab siiski kõik väga heaks. Pudrud said väga ruttu otsa ja kindlasti ostan ma neid veel. Vahel, kui olen ma koolis, või varem väljunud, on lastel imelihtne, kiire ja maitsev kõhutäis kapist kohe võtta.

Kaasa saime ka 3 vahvat lusikat. Igaüks valis oma värvi. Mina sain kollase.

Tutvu Molcke Eesti facebooki lehega: SIIN ja kindlasti proovi neid maitsvaid putrusid!

Võite mulle kirjutada ka, kas teie peres süüakse putru?
Milliseid putrusid teie armastate?



2 kommentaari:

  1. Minu aastaseks saav laps armastab väga hommikuti putru süüa. Õnneks. :) ise söön siis kui isu. Iga hommik seda pole.

    VastaKustuta