neljapäev, 12. november 2015

Tule aita kaasa Sepa Jalgpallikeskuse rajamisele! Tule toeta sporti!



Nagu te teate on minu peres jalgpall väga olulisel kohal. Kohe väga väga olulisel. Minu peres kasvab kaks jalgpallurit. Väike veel avastab seda maailma, kuid suurem on jõudnud päris kaugele. Jalgpall on meie igapäevane osa, meie igapäevane jututeema ja elan minagi sellele väga kaasa.

Minu jaoks on väga oluline, et igas linnas oleks võimalus oma hobidega tegeleda, et oleks treeningsaale, staadioneid ja ka jalgpalli väljakuid. Inimestel peab olema võimalus sportimiseks, inimestel peab olema korralik ja kaasaegne koht sportimiseks ja ma olen väga rõõmus, et selline asi ette võeti.

Kahjuks sellised asjad võtavad palju raha ja tuleb leida palju toetajaid. Minu meelest on aga üli äge see, et seda tehakse nii vahvalt. Ei ole ainult nii, et saadke palun raha. Ei, sa saad osta endale vastava summa eest ruutmeetri (LINK) või lausa mitu. Lisaks antakse välja ka veel väga vahvad autasud (LINK). Mulle meeldis kõige rohkem see oma nimeline pink seal väljakul, no üli äge.

Projekti eesmärk

  • Arendada Tartu rahvatervist ja sporti. 
  • Parandada Tartu jalgpalliharrastajate treening- ja võistlustingimusi. 
  • Rajada kaasaegne, kunst- ja naturaalmuruga jalgpalli treeningkeskus. 
  • Leida treeningkeskuse rajamiseks vahendid kogukondliku kaasatuse kaudu, korraldada ehitustööd.   

Miks just altküttega kunstmuruväljak Sepa staadionile?

  • Tartus on jalgpallihuvilisi palju rohkem, kui olemasolevad staadionid suudavad teenindada.
  • Kunstmuruväljak võimaldab treening- ja võistlustööd aastaringselt, mitte ainult maist oktoobrini nagu naturaalmuruväljak. Teistes suurtes linnades eesotsas Tallinnaga on selliseid väljakuid suhteliselt rohkem, mis annab neile Tartu ees konkurentsieelise.
  • Altküte hoiab rohkem rahva- ja tippsportlaste tervist, sest jäävaba plats hoiab ära vigastused.
  • Renoveeritav, ent hetkel amortiseerunud Sepa staadion asub väljakujunenud piirkonnas: seal on ajalooliselt sporti tehtud ja seal on olemas kommunikatsiooni- ning ühistranspordiühendused. 

Miks vajab Sepa Jalgpallikeskus sinu toetust?

  • Suuri spordirajatisi ehitab tavaliselt kohalik omavalitsus, ent Tartu linnal pole ressursse kiiremini kasvanud spordialade taristuvajaduste rahuldamiseks.
  • Tammeka tahab Tartu ühe suurima spordiklubina leevendada linna infrastruktuuriprobleemi, ent vajab selleks paljude tartlaste ja spordisõprade tuge.
  • Tammeka on mittetulundusühing, s.t et klubi tegevusest tekkiv võimalik kasum investeeritakse jälle ja jälle Tartu rahvatervise ja spordi edendamisse.
  • Pangad ei ole nõus andma Tammekale rohkem laenu kui klubi jaksab teenindada, mistõttu on projektile vaja annetajate ja sponsorite tuge.

Meie pere andis panuse, tütar ja tema vahvad kaaslased tegid seda samuti ja toetavad seda väga lahedat projekti. Tee seda sinagi!

TUTVU ASJAGA : SIIN

3 kommentaari:

  1. Väga kihvt ettevõtmine ja ostan endale ka ruudukese!

    VastaKustuta
    Vastused
    1. Väga lahe ;) Tartu vajab seda väga väga!!!

      Kustuta
    2. Väga lahe ;) Tartu vajab seda väga väga!!!

      Kustuta