Olen siin mitu päeva tortilla põhjast, täistera trotilla põhjast, tortillasid teinud. Tegelikult ma väga vahet tortillal ja wrapil ei teegi. Mina teen omast arust tortillasid ja söön neid külmalt.
Täna tegin hästi lihtsa endale lõunaks. Hakkisin suitsukana, kirsstomatid, kurgi ja segasin omavahel. Määrisin tortilla põhja maitsestamata Crem Bonjour määrdega, raputasin veidi meresoola segule, tilli selle kõige peale, keerasin rulli ja sõin ära.
Vähe komponente, kuid mulle sobib
Hakkab tulema
Nii nii hea oli
Seda mis lavašš on seda ma tean, seda ma plaanin ehk homme teha. Kuid keegi teadjam ehk seletab lahti tortilla ja wrapi erinevuse.
Ja mida eelistate teie, kas tortillat? Wrappi?
Sööte külmalt või soojalt?
Mida vahele/sisse panete?
No nii kerge ja mõnus söök on see ikka, mu lapsed ka armastavad väga.
Tortilla on see otsene "põhi". Tortilladest tehakse wrape. Ehket wrap on juba täidisega toode ;).
VastaKustutaAitähh Katikene :)
KustutaNüüd tean ka lõpuks.
Blogi administraator eemaldas selle kommentaari.
VastaKustuta