esmaspäev, 29. august 2016

My Bra Outlet, kvaliteetne Rootsi bränd ;) Pesu nii suurematele, kui väiksematele kaunitaridele.


Nagu ma oma eelmises postituses (LINK) kirjutasin, siis kvaliteetne ja korralik pesu on ka siis tähtis, kui oled volüümikam naine. Siis on see lausa eriti tähtis. Sest pesu peab keha toestama ja olema seljas mugav. Lihtsalt nöörikesed ja paelakesed kahjuks midagi kinni ei hoia ja pole ka väga ilus, kui need keha kumeruste vahele ära kaovad.

Loomulikult on kaalulangetamise teekonna juures tähtis õige toitumine, trenn ja aktiivne liikumine, kuid ka palju muudki. Kuna tihti on need kaalulangetus teekonnad eriti pikad, siis ei saa ju nii kaua välja näha, nagu jumal juhatab. Kvaliteetne, keha toestav ja salendavat effekti andev pesu on väga hea lahendus, et sa tunneksid end juba paremini, mugavamalt ja enesekindlamalt ja ilusamana. Nii ei lange motivatsioon jne.

Tuletan teile meelde, et My Bra Outletist (LINK) saate osta endale kvaliteetset Rootsi brändi ja kui kasutate sooduskoodi Merlini-60kg, siis saate ostudelt ka allahindlust.

Tutvu My Bra Outleti toodetega: SIIN



By bye!!!

I can and i will, just watch me!!!



6 kommentaari:

  1. Noh, palju me siis raha panime vahele? 100, 200? Selle peale,et sa alla ju annad :) annan kontonumbri kuhu üle kanda?

    VastaKustuta
    Vastused
    1. Rumal inimene oled :D Meie trennid Arturiga jätkuvad juba sel nädalal, muudkui haugud, ise ei tea mitte midagi :D Arturit kahjuks ei olnud vahepeal Tartus ja mina peale Suvejooksu olin jalavigastusega voodis arsti soovitusel lausa. Aga alla andnud pole siin keegi :D Kohe tuleb Artur tagasi ja meie vägevad trennid jätkuvad!

      Kustuta
    2. Tead ma ei kasuta üldiselt oma blogis ülbeid lauseid jne, aga sa oled idioot.

      Kustuta
  2. Kuhu see kood tuleb lisada?

    VastaKustuta
  3. Nonoh, topeltpostitus? :)
    Ilmselt skeptilisele kommentaatorile jäi ette see, et kaalupostitust ei tulnud vms. Mina ka mõtlesin, et esmaspäev ja raudselt kirjutad nüüd kaalust, aga oli hoopis korduv reklaam rinnahoidjatest :D Ka mina ei fänna selliseid asju väga. Ometi ei arva ma, et sa nüüd päris rajalt maas oled :P

    VastaKustuta
    Vastused
    1. Selles mõttes olen rajalt maas küll, et ilmselt väga pikka aega ei tee ma kiirkõndi, ei hüppa, ega jookse ammugi mitte. Ainus trenn on jõudtreeningud ja loodan, et saame varsti alustada ja ehk ujumine ka. Ma endiselt ei kõnni nagu normaalne inimene, ma lonkan teosammul ja see võtab ikka veel aega, enne kui jalg taastub. Vahepeal on justkui ok, valu ei ole mõni aeg, siis jälle. Aga nüüd ravi peal ja eks näis mis saab.
      Praegu ei ole igapäevaseid postitusi teinud, arvan, et kedagi ei koti, kuidas ma järjest seriaale vaatan ja valget klaari pugin. Ma ei käi kuskil, ei tee midagi ja olen suht voodirežiimil.
      Kaal oli 90kg.
      Jah reklaamid jne ei meeldi paljudele, üritan neid nii vähe, kui võimalik, kuid kui mul on võimalus teenida, siis miks ka mitte ära kasutada oma blogi selleks :)

      Kustuta