kolmapäev, 13. jaanuar 2016

Wellneo toidulisandid!


Päris tükk aega tagasi sain ma paki Wellneo (LINK) toidulisanditega. Pakis oli 3 purki, Super Woman, One Heart ja Sweet Sleep. Igas purgis 30 tabletti. Kuna ma varem ei ole mingeid toidulisandeid kasutanud, siis ma neist eriti midagi ei teadnud ka. Jah me peame saama kätte kõik toidust. Kuid paraku on nii, et  enamus inimesi ei saa kätte toidust pooltki, mida tarvis ja lisaks tuleb ka toidulisandeid ja vitamiine manustada. Valikuid on nii palju ja eks endale õige leiame me ise.


Wellneo (LINK) lisandid on Inglismaal toodetud. Eeskujuks on võetud maailma parimaid toidulisandeid, kuid vähendades nende koostisosade üledoosi, mis on neerudele kahjulik.

Minule saadetud toidulisandeid võib kõiki korraga kasutada. Super Woman ja One Heart on mõeldud kuurina, mis võiks kesta 3-6kuud, siis paus paar nädalat ja võib uuesti manustada. Sweet Sleep on aga selline, mida tuleks võtta vastavalt vajadusele, kui näiteks tead, et järgmine päev tuleb raske ja hea uni peab garanteeritud olema, või kui päev oli raske, pea pulki täis ja uinumine on keeruline. See ei tekita sõltuvust. Super Woman ja One Heart tablette võtsin ma igapäev, peale sööki veega. Ja Sweet Sleepi kasutasin ainult mõni kord(loll, endal on unega probleemid).

Kuidas saab Super Woman (LINK) meid aidata?


-          Biotiin, kaltsium, folaat, tiamiin, B6-, B12- ja K-vitamiin ning raudaitavad hoida südame-                veresoonkonna tervist.
-          Kroom aitab hoida normaalset vere glükoosi taset.
-          B2-vitamiin ja tsink aitavad hoida normaalset nägemist.
-          Magneesium, D- ja K-vitamiin ning tsink aitavad hoida luid normaalsena.
-          D-vitamiin aitab hoida hambaid normaalsetena.
-          B6-, B12-, C- ja D-vitamiin, vask, folaat, raud, seleenium ja tsinkaitavad kaasa immuunsüsteemi normaalsele talitlusele.
-          Folaat, raud, magneesium, niatsiin, pantoteenhape ning B6-, B12- ja C-vitamiin aitavad vähendada väsimust ja kurnatust.
-          Biotiin, folaat, magneesium, niatsiin, pantoteenhape, tiamiin, B6- ja B12-vitamiinid ning jood aitavad kaasa normaalsetele psühholoogilistele funktsioonidele ja normaalsele kognitiivsele talitlusele.
-          Biotiin, seleen ja tsink aitavad hoida juukseid, küüsi ja nahka normaalsena.
-          Selles koostises on ka kasulikke koostisaineid, mis tõstavad viljakust ja valmistavad naise organismi ette võimalikult tervislikuks raseduseks. 



Kuidas One Heart (LINK) meid aidata?

-          Toetab südame-vereringesüsteemi tervist.
-          Aitab südamel tugevamaks saada,
-          parandades füüsilist võimekust ja heaolu.



Kuidas saab  Sweet Sleep (LINK) meid aidata?

-           Aitab uneraskusi vähendada.
-          Aitab vähendada rahutust, ärevust ja närvilisust.
-          Soodustab üldist lõdvestumist ja stressi leevenemist.
-          Aitab ebasoovitava unetuse kontrolli alla saada.
-          Aitab hoida tervislikku und,
-          et tagada vaimne ja füüsiline heaolu.


Tabletid ise on  päris suure, tugeva ja intensiivse lõhnaga, kuid mulle hullult meeldis see lõhn. Ma igal hommikul lihtsalt nuustasin purke ja tekkis tahtmine neid närida ja süüa, ei kujuta ette, mis seal nii mulle mõjus.






Ilmselt minule, kui natuke veel kehvale toitujale, ühest kuust ikka päris ei piisa. Ilmselt oleks vaja teha ikka pikem kuur, et suuremat muutust näha oleks. Kuid muutusi siiski oli ja mitte just väikesed.

Ma olin rahulikum, ei ärritunud kergesti, suutsin hästi tasakaalukaks jääda ja olin selline täiega chill. Varem, kui pisiasjad, kommipaberid põrandal vms, suutsid mu isegi, et õrnalt hüsteeriasse ajada, siis praegu ei ole mind eriti miski suutnud endast välja ajada. Olen hästi hästi rahulik tasakaalukas ja selline naeratav ja positiivne inimene. Minu kohta nii võõras.

Mul pole paanikahoogusid olnud ja ma pole mitu nädalat enam antidepressante võtnud. Alguses unustasin apteegist välja osta, kuid ühel hetkel tundsin, et ma ei vajagi ju neid enam. Ma lähen reedel raviarsti juurde jutule, kuid ma tunnen, et ma ei vaja neid ja olen vaba. Mul on rohkem energiat ja tahtejõudu. Olgugi, et ma magasin kuu aega ikkagi vähe, siis ma jõudsin kõike teha. Kohvi ma küll jõin edasi, sest see mulle maitseb, kuid ilmselt saaks ma ka ilma. Juuksed hakkasid ka meeletult kasvama, kuid see tuleb kindlasti mõnest teisest asjast veel. Mul juuksed pm vohavad peas. Kasvavad meeletult.

Sweet Sleepi kasutasin ma paaril korral ja ma kahjuks ei tea, kuidas need mõjusid. Kuid mul on tulemas arvestuste nädal ja tõstsin need nüüd nähtavasse kohta, et kui tunnen, et uinumine on raskendatud, siis võtan Sweet Sleep tableti sisse. Miks end piinata?

Ahjaaa, no kas see on nüüd ilus postitamiseks, kuid kuna detsember oli mul üks hull pidude hooaeg ja nagu ma maininud olen, siis sai ka alkoholi tarbitud ja kuna mina ei kannata alkoholi üldse ja iga kogus mind järgmisel päeval surema paneb, siis nüüd sellel ajal, kui neid toidulisandeid tarbisin, oli pohmell minimaalne. Ütleks, et talutav ja pm olematu. Vott, mis ime värk.

Praegu mul kuur otsas. Mõtlen siin, et mis edasi. Kas tellida veel kuu kahe jagu neid lisandeid?

Nende lehel on neid päris palju erinevaid, meestele, teismelistele jne. Tutvu Wellneo (LINK) toidulisanditega: SIIN

Sõbrapäev on tulemas, miks mitte kinkida šokolaadi asemel 1 purgike toidulisandit sõbrale? Või mehele sünnipäevaks? Ja loomulikult, kes otsib endale head toidulisandit, siis miks mitte ära proovida?

Mida teie, kallid lugejad üldse arvate toidulisanditest?
Kasutate? Milliseid?

Mina pean endaga aru ja mõtlen, mis ma edasi teen.

Bye-Bye,
teie Merlin


2 kommentaari:

  1. Kutsus ostma aga veel ostma ei tõtanud :) Kindlasti uurin asja ning jätan meelde.

    VastaKustuta
  2. Mulle kingit see Super Woman, võtmist alustan järgmisel esmaspäeval.
    Praegu mul kanged ravimid peal ja üsna halb olla.

    VastaKustuta