laupäev, 16. jaanuar 2016

Minu neljapäev 14.01.2016 ;)


Neljapäeval tegelesin ma kooliasjadega, järgmisel nädalal on arvestuste nädal ja siis mul vaja asju vastata ja praegu pean õppima palju. Muud erilist ma ei teinudki.


Minu trenn/liikumine

Arsti soovitusel ma olen siin veel suht tubane olnud. Nüüd võin hakata ka rapsima. Põletikunäit on lõpuks kadunud. Välja kõndima ma ei läinud ja spordiklubisse ka mitte, sest ma tahtsin terveks saada 100% ja nüüd teen endale kuukaardi.

Kuid midagi peab tegema ikka ja otsustasin kodus midagigi teha. Kuigi ma pole kodus treenija tüüp.

*  30 jalatõstet üle toolide(kummalegi jalale 15)
*  2x 20 kõhulihast
*  2x 20 kükki
* 10x edasi-tagasi trepist esimeselt viiendale



Minu toitumine

Mul on viimasel ajal väga suur nälg. See Teazy tee pidi söögiisu ära võtma, kuid mul tuleb just juurde ja ma pean end ohjes hoidma. Ma ei tea millest see on. Aga tahaks muudkui süüa.

Hommik

Neljapäeva hommikul mul oli küht meeletult tühi ja ma tahtsin, et ma lõunaajal ka päris siga ära ei söö, otsustasin hommiku toekama süüa.

Mulle tegelikult kunagi väga meeldisid need sändwitshi aparaadis tehtud võikud. Mingi röst sai/leib juust, sink ja tomat vahele, mmm. Tegelikult või sinna kõike muud ka panna. Mida iganes hing ihkab. Ma sõin neid kunagi harva ja söön ka praegu harva. Kuid sellel hommikul tundsin, et ilmselt munast jne mulle ei piisa.

Tegin endale tervisliku ja täpselt kava järgi sändwitshi/hommikusöögi. Mul on 1 variant kavas selline, kus on 2 viilu rösti, sepikut vms, 2 viilu juustu ja 2 muna. Värsket kõrvale. Mina panin oma juustuviilud ja röstid kokku ja grillisin nad ära, 2 härjasilma kõrvale, natu tomatit ka ja voilaa.

Aaa enne sööki ma jõin tassi musta kohvi ja peale sööki jõin Teazy Teatox teed.

* 2 viilu 100% täistera rukkijahust rösti
* 2 viilu juustu
* 2 muna
* Kirsstomat
* Meresool/pipar
* Must kohv
* Teazy Teatox tee



Lõuna

Lõunaks sõin ma seda, mis kapist oli võtta. Seetähendab, et eriti mitte midagi, kuna kapis oli tühjus.
Kuna mul oli muna, ja minul muna kõhtu kinni ei pane, siis viskasin pannike juurikad(aedviljasegu) ja 2 muna ka sisse. Kõrvale kirsstomat.


* 2muna
* Kirsstomat
* Porgand
* Roheline uba
* Lillkapsas
* Brüsselikapsas
* Hernes
* Pastinaak
* Petersell
* Meresool





Õhtu

Õhtuks sõin ka seda, mida veel järel oli. Ja mind kimbutavad erinevad isud ja näljad, siis ma ei julgenud veel poodi minna :D

Lihtsalt hakkisin natuke sinki, tomatit ja kurki ja pipar/sool peale. Õhtul enne magama minekut jõin ka Teazy Teatox õhtutee.

* Sink
* Kirsstomat
* Kurk
* Meresool
* Pipar
* Teazy Teatox õhtutee






Vett ma ei mäleta, kui palju ma tarbisin, kohvi jõin ühe tassi. Minu organismiga midagi toimib, mu seedimine on üli kiireks läinud ja mul on nälg. Ma hoidsin end väga tagasi, et mitte sattuda õgima.

Päev ei ole eeskujulik, ärge teie nii tehke. Ei söönud kava järgi, va hommik, kuid kõik asjad on mul kavas ja tegelikult lubatud.

Bye-bye,

teie Merlin

4 kommentaari:

  1. Kui kõht läheb kahe toidukorra vahel tühjaks siis sa võid ju ka midagi snäkkida (puuvili, juurviljad jne) muidu ongi söögikordade vahel liiga pikk vahe ja kõht läheb tühjaks (:

    VastaKustuta
  2. Midagi nö patust Su toidus kindlasti ei olnud. Pigem on seda sööki liiga vähe ja sellest tekib ka isu .. keha ei saa piisavalt toitaineid nii vähesest toidust kätte ja siis annab sellest isude najal märku :)

    VastaKustuta
  3. Vaatan ja imestan. Naine- hakka ometi sööma! Pole ime, et sul isud. Kus su süsivesikud on? Head rasvhapped? Kaunviljad ja teraviljad? Kolm korda päevas ja nii väikse kaloraaži juures süües oled varsti taas haige ja isud ajavad hulluks. Anna ometi oma kehale toitaineid ja kütust!

    VastaKustuta
  4. Merlin, kas su kava näeb ette, et võid süüa 4 muna päevas? Sest see tundub küll natuke liiga palju.. ehk üks päev nii pole muidugi hull aga kuna sa ju sööd vist praktiliselt iga hommik omletti, siis nädala peale kokku tuleb päris palju ju. Vanasti räägiti üldse, et ainult max 2 muna nädalas, nüüd on need soovitused tunduvalt lõdvemaks läinud aga kuskil 12-14 nädalas peaks olema piir. Või kuni 3 päevas. Jutt on siis eelkõige munakollastest. Ma ei tea, kas sul on kolesterooliga probleeme olnud või on diabeedi või südamehaiguste risk ning nende seos munaga on ka nii ja naa aga ma soovitaks sul igaks juhuks natuke ettevaatlikum olla. Head soovides.. :)

    VastaKustuta