esmaspäev, 18. jaanuar 2016

Minu blogimist toetab Bitboard OÜ ;)


Kõik minu lugejad vist teavad, et ma olin vahepeal täitsa hädas selle blogimisega. Nimelt ei olnud mul korralikku arvutit ja pidin blogima ühe väga vana ja aeglase lauaarvutiga. No mingi aeg ajas see asja ära, aega läks ühe postituse tegemiseks tohutult, kuid midagi sain tehtud. Lõpuks andis see aga otsad ja pidin käima raamatukogus kirjutamas. Päris nõme lugu oli.

Mulle meeldib kirjutada, kohe väga meeldib. Mul on palju erinevaid ideid, millest tahaksin kirjutada. Blogimine motiveerib mind, see annab palju tahtejõudu. Minu lugejad motiveerivad mind ja see maailm on lihtsalt nii põnev ja ma armastan seda. Kuid mida sa blogid, kui pead selleks ekstra raamatukokku minema!? Seal on siiski võõras õhkkond ja sa ei saa seal tunda end vabalt. Pealegi tekib mul teinekord jumal teab kuna see idee. Ma ei saa ju õhtul hilja  või öösel minna raamatukokku kirjutama. Olukord oli päris nutune ja ma isegi kaalusin lõpetamist. Korra kaalusin, sest ma ikkagi lootsin, et ma saan endale korraliku arvuti, ma lootsin, ma soovisin ja palusin. Ma mängisin erinevaid jagamismänge ja jumal teab mida. No fortuuna ei olnud minuga sõber. Kuid soovimist ja lootust ma ei kaotanud, sest mina usun, et kui midagi ikka väga soovida ja tahta, siis selle ikka saab ka.

JA SAINGI! IMED ON OLEMAS!

Nimelt tuli mulle appi Bitboard OÜ (LINK) ja nemad toetavad nüüd minu blogimist! Jaa te näete päris õigesti! Mul on tänu Bitboard OÜle (LINK) nüüd oma päris avruti. Mul on nüüd päris oma sülearvuti. Ma saan nüüd blogida öösel, varahommikul. Tahan blogin voodis, tahan blogin köögis kohvitades, tahan lähen elutuppa. Ma saan nüüd blogida igal ajal, kõigest ja täpselt siis, kui mul tuju tuleb.  Mul on oma sülearvuti, mis on niiiiiii kiire ja korralik ja hea. Ma soovisin seda juba ammu ammu. Ma unistasin korralikust sülearvutist nii väga. Ma isegi ei oska kirjeldada, kui väga. Kui ma lõpuks oma Delli kätte sain, siis ma lihtsalt istusin tükk aega voodi peal ja imetlesin seda. Õnnepisarad ka muidugi.



Ma olen nii niiii õnnelik. Mitte miski ei sega mind enam minu hobiga tegeleda. Ma saan tegeleda vabalat asjaga, mida ma nii nii väga armastan. Ma saan jätkata südamerahus oma teekonda, motiveerides ennast ja ka paljusid teisi. Tulemas pn palju erinevaid projekte, võistlusi jne. Ma saan neid vahvaid sündmusi ja hetki kõigiga jagada, teid kaasata ja loodan, et ka motiveerida. Ma olen täis indu ja tahtejõudu ja olen meeletult õnnelik inimene!

Bitboard OÜ (LINK) on E-pood, mis tegeleb kasutatud/uuendatud arvutite, sülearvutite ja it- tehnikaga! Nende käest on võimalik osta kvaliteetne ja võimas arvuti hea hinnaga. Nimelt ei suuda me ju kõik osta äriklassi arvuteid uuena,  nad on  ikka väga väga kallid. Kuid Bitboard OÜ (LINK) pakub võimalust osta endale võimas arvuti soodsa hinnaga. Jah, me saame osta endale ka sülearvuteid 300-500€ga ja uusi, kuid miks mitte osta endale hoopis palju võimsam äriklassi tipplamudel? Mina näiteks pooldan seda 100%. Kui mul on valida arvuti, mis uuena maksaks ala 1000€, mina saaks ta küll kasutatuna, kuid soodsamana, siis kindlasti valin ma selle, kui ostaksin poest uue alla 500€. Sest see kasutatud arvuti on palju võimsam!

Soovitan lugeda seda artiklit SIIN, siin on see teema väga ilusasti lahti seletatud.

Kasutatud autod on tänapäeval täiesti normaalne nähtus, miks mitte eelistada ka rohelist mõttelaadi arvutitehnikaga seoses?

Nende käest on võimalik osta endale arvuti ka järlemaksuga, nimelt pakuvad nad LHV ja Liisi järemaksu, Pakuvad nad ka oma kasutatud äriklassi seadmetele head järelteenindust ja garantiiremonti. On 14 päevane tagastamise õigus ja neil töötavad inimesed, kes on pädevad vastama küsimustele ka nt riistvara erinevuste kohta.

Minu uus kullake ja parim sõber on Dell Latitude E6420. Ta on hästi kiire. No pm mõne sekundiga käivitub ja võin juba surfama hakata. Mu mõtted ka pole nii kiired, kui mu armas kallis Dell. Minu jaoks on arvuti kiirus väga oluline. See Dell on hästi mugav ja mõnus kasutada. Kuid ma kirjutasin sellest arvutist pikemalt õhtul. Muidu jookseb liiga palju infot kokku. Ahjaa lisaks mul on igavesti vinge ja uhke arvutikott. Seega ma saan arvutit kaasas kanda hästi mugavalt ja kuna mul on tulemas erinevaid projekte, kus viibin ka kodust eemal tihti, siis see on lausa ideaalne.





Aitäh Bitboard OÜle!

Tutvuge nende kodulehe ja tootedega: SIIN 
Ja loomulikult ei saa me tänapäeval ilma Facebookita, nende Fb leht on: SIIN

Mina aga tegelen natuke kooliasjadega, jaaa ma ei pea selleks enam raamatukokku minema, teen seda köögis laua taga ja varsti kirjutan teile jälle.

Bye Bye,
teie Merlin

7 kommentaari:

  1. Tore uudis! Palju õnne!

    VastaKustuta
  2. Nüüd siis tuleb palju postitusi :) :) :)

    VastaKustuta
  3. Mul on nii hea meel su üle! Alles nagu oleks olnud see päev, kui alustasid. Ma uhke enda üle, et selle blogi algatuses olen ka natukene mina osaline :)

    VastaKustuta
  4. Kusjuures mul on see sama arvuti ja samuti kasutatuna ostetud suht imeodavalt, kuigi konditsioon just nagu uus. Ma leian, et kui mu töö ja hobid ei ole otseselt võimsa arvutiga seotud, siis niisama kasutamiseks ja blogimiseks ei ole küll vahet, mis pill mul seal põlvedel on. Mul on su üle hea meel :)

    VastaKustuta
    Vastused
    1. Aitäh ;)
      Olen seda nüüd kasutanud mõnda aega ja olen rohkem, kui rahul. Väga mugav, kiire ja hea riist!

      Kustuta