kolmapäev, 9. detsember 2015

Mul on kopp ees, täiega kohe...



Ma ei tea kas ma mul on lihtsalt mingi jonnituju, pahapäev, kuuseis halb, kuid mul on täna kõigest kopp ees. Kõigest!!! Ma tahaks koju teki alla peitu minna ja kõik sinna samusesse saata.

See postitus on ka suht mõtetu ja aga mul on nii ükskõik, et ma ikkagi tahan ja postitan. 

Kui ma teen koogikese, kus on üks baananikene sees, ÜKS BANAAN, mida ma ei söö üldse eriti, siis on häda, omg süsivesikud, omg banaan teeb paksuks. Kui ma jälle ei söö, jätan toidukorra vahele, siis omg Merlin näljutab end, omg Merlinil pole menüüs süsivesikuid. OMG OMG OMG. Teen ühtepidi on halb, teen teistpidi, ikka on halb. Kas mingit vahepealset võimalust ei ole mul?  

Ma sõin pühapäeval selle koogi, kus oli sees see banaan ja ma ei söö seda tõenäoliselt kuu aega mitte. Mis nüüd siis pahasti nii väga on?

Kellegil veel täna kahtlane tuju, paha tuju? Väsimus ja kopp ees? 
Ma tahaks veel vinguda kõige üle, aga ma ei hakka siin teistele nakatama seda jonni. Eks mul läheb varsti üle ka. 

Ma tahaks koju, kuid saan sinna alles 21 õhtul...

Aga ei ole vaja tähele panna, see selline random hädaldamine, homme hakkab parem äkki. 

Antud koogil muide on süssarid täpselt ok koguses ja miks te ometi rõõmusta, et ma süssareid sõin. 

Oehhh

Aga no tõesti 1 BANAAN?  





15 kommentaari:

  1. Ma loodan, et minu eelnev vingurlus sind ei nakatanud. Vast homme juba parem päev sul. :)
    Ma tunnen, et eile hakkas mul parem kuidagi ja homme on veelgi toredam. :)

    VastaKustuta
    Vastused
    1. Ei sina pisike pole milleski süüdi...Mul lihtsalt vist täna paha päev ja pidin end korra välja ajama. Tahaks tegelt tuttu minna aga ei saa, pean koolis olema. Üritan ära olla selle päeva ja homme on kindlasti parem.

      Kustuta
  2. Aga mina sõin täna 3 banaaani lausa :D, ei huvita mida teised arvavad :). Vähemalt tervislik puuvili, mis täidab hästi kõhtu ;)!

    VastaKustuta
    Vastused
    1. Paha tüdruk oled, kuidas sa võisid :D ?
      Nali nali ;)

      Kustuta
  3. Oumaigaaaaad! Sa mingi täiega lähed nüüd paksuks ja üldse on kõik mokas!! Appi! Kohutav!! :D :D see banaan. See riukalik banaan. #pettunud #tegeltteennalja:) :)

    VastaKustuta
    Vastused
    1. Kõik on täiesti pekkis, ma alguses tagasi :D 1 banaan ja kõik kriips peal kõigel :D
      #viskankanaljategelt

      Kustuta
  4. Aga vaata mis väljas toimub. Pime, märg ja masendav. Kust see mot siis tulema peaks. Mul samamoodi. Ma ei saa kuidagi reele. Juba nädalaid.

    VastaKustuta
  5. Ma tahaks isegi ropendada juba, ma muidu ei ropenda. Aga ma ropendan oma ette mõttes eks :D
    Appi ma ajan täiesti segast juttu juba :D

    VastaKustuta
  6. Ära kuula neid, kellel midagi tarka ja asjakohast öelda ei ole :). Üsna mõttetu on üritada meeldida kõigile, sest nii palju kui on inimesi - on erinevaid arvamusi ja kõikidele korraga meeldida ei saa. Tean, et öelda on kergem, kui teha aga katsu mööda vaadata nõmedatest kommentaaridest.
    Üks banaan kuus sind ei tapa.. Söön iga päev ühe banaani, peaks ammu juba häbi pärast maa alla vajuma? :D

    VastaKustuta
  7. Ma lähen tundi parem, äkki tarkus aitab üle sellest :D

    VastaKustuta
  8. See postitus peaks sulle täna meeldima: http://kristeltegutseb.blogspot.com.ee/2015/12/a-mis-see-sinu-asi-on.html

    VastaKustuta
  9. Nii naljakas, ma söön iga päev vähemalt kaks banaani, ja pole kaalust küll juurde võtnud, pigem ikka alla :D

    VastaKustuta
  10. Tõttöelda ma ei mõista mida on banaanis niivõrd halba, et juba ühest banaanist probleem tõuseb? :D Ma küll pole täheldanud, et banaan paksuks teeb. Mida juttu?! :D Tegelikult peetakse 3 banaani lausa depressiooni raviks. Oranž toit on aga üldse meeleolu tõstja. ;) Aga kõik päevad pole tõesti vennad... Loodetavasti homme sul juba palju parem! :)

    VastaKustuta
  11. Haha ma ei tea miks see "1 banaan" pilt seal lõpus nii naljakas oli mu jaoks :D panin täiega kajakat :D
    Aga sulle ma ütlen seda, et ära võta neid kriitikuid südamesse või kui võtad, ära näita seda välja.. On teatud grupp inimesi kes toitubki sellest et teisi endast välja ajada ja kui sa seda välja näitad, saavad nad sellest hoogu juurde ainult ja õõnestavad su jalgealust kuni sa jälle murdud :( tegelt saad sa ise ka aru, et neil ei ole mingit õigust sulle nii öelda ja kamoon.. 1 banaan :D oleks see 1 burks või midagi olnud :D
    Ühesõnaga keep your head up, sa oled tubli, jälgin su blogi juba kaua aega ja imetlen su tahtejõudu. Me kõik oleme inimesed ja kaldume aegajalt kursilt kõrvale, aga neid ei ole nii palju, kes peale seda pea püsti edasi lähevad :)

    VastaKustuta
  12. Tead, maailm on siuke naljakas koht, et kõigile meele järele olla pole lihtsalt võimalik. Ükskõik mida sa teed või tegemata jätad, kellegi meelest on alati valesti. Selliseid asju ei tasu südamesse võtta, sest olgem ausad - kas suvalised internetis vigisevad inimesed tunnevad SIND kui tegelikku, päris, luust ja lihast inimest? Üldjuhul mitte. Seega pole nende sõnadel ka mitte mingisugust kaalu. Päriselt.

    Ja no tõesti, üks banaan... nagu päriselt. BANAAN. Ma ei tea, ma ei oska isegi seisukohta võtta, miks selliseid lollusi üldse suust välja aetakse.

    Tänane päev on tänane päev, ja homme on juba hoopis uus päev, ja kindlasti palju ilusam :)

    VastaKustuta