neljapäev, 17. detsember 2015

Et siis vaikselt paksuks tagasi!? Mitte, et ma nüüd peenike oleks olnud vahepeal :D


No kõik vast on juba märganud, et ma pole kahest esmaspäeva kaalumisest kirjutanud, samuti on mul puudu toidu/trenni/liikumise päevikud. Et mis juhtus siis? Ma ei tea. No natuke on kiire ka olnud, põhimõtteliselt olen ühelt jõuluürituselt või istumiselt teisele jooksnud, lisaks muud eraasjad ja pole olnud lihtsalt aega tubli olla. Aga mul on on väga väga väga piinlik ja veits häbi ka. Aga no ma olen endiselt inimene ju eks ja ikka juhtub?!

Okei, kõigepealt ma šokeerin teid. Ma olen kahe nädalaga juurde võtnud 2.7kg!!! JAAA 2.7KG!!! Mul on kõht punnis ees, püksid on jalas kitsad ja nägu kisub ka justkui maakeraks taas. Kõige hullem selle asja juures on see, et ma lausa irvitan enda üle. Hakkan segi minema või mis värk on? Tavaliselt ma nutan, halan ja teen ma ei tea mida, nüüd aga ma lihtsalt naeran. Okei okei, see pole väga rõõmus naer. Mul on niiiii häbi tegelikult. Teie ees, enda ees ja terve universumi ees. 2.7kg on päris suur tõus ja see pole üldse nalja asi.

Kust see tuli siis? No esiteks peale tantsimise ei ole mul mitte mingit liikumist olnud, Ei kiirkõndi, ega trenni. Aga tantsu on vihutud kõvasti. Pidudel tarbitud alkohol. Seda on olnud liiga palju. Häbi häbi häbi naine! Ja täiesti kaootiline söömine. No nt terve päev ei söö midagi ja õhtul siis söön korralikult suurema prae. Patuseid toite ma tegelikult väga pole söönud. Välja arvatud õe sünnipäeval kartulisalat, lihapallid, viinerid, küpsisetort, miskit läks veel vist põske. Häbi häbi häbi naine! Muidu ma ikka söön neid asju, mis mulle on lubatud, kuid suvalistel kellaaegadel ja kui pole päev otsa söönud, siis korraga liiga palju jälle. Ja no kindel põhjus on MITTE BLOGIMINE. See ongi see põhi süüdlane. Kui ma ikka kenasti kirjutasin kõik oma tegevused ülesse, siis sellist asja ei juhtunud. Nii, et kaalulangetajad blogige :D Ok see viimane on nali nüüd.

Viimane kaalumine toimus mul 30.11.2015 ja siis oli kaal 87.9kg, nüüd kaalusin ma sel esmaspäeval 14.12.2015 ja kaal näitas 90.6kg. Kahe nädalaga juurde võetud 2.7kg! Tubli tulemus, tubli ma ütlen. Üks pirakas number just puudu oligi.

Kuulge mina annan endale andeks seekord veel! Nagu päriselt. Mul on väga piinlik ja häbi ja kahju, kuid ma ei oska sellele praegu muudmoodi reageerida, kui tobeda huumoriga. Ma tunnen südames tegelikult ka süüd, olen ju nüüd paljusid alt vedanud. Kuid ma loodan, et te ikka annate mulle ka andeks. Ja ma hakkasin taas tubliks ja pildistan oma toidukesi ülesse ja söön korralikult kindlatel aegadel ja lähen trenni ka.

Häbi häbi häbi on :(

Lisan siia natuke niisama mõne lõbusama pildikese ka, et see lugu veidikenegi lõbusamalt lõppeks :D



Vanema tütrekesega ;)


Noorema tütrekesega ;)


Selline mina siis ;)

Jõulud ;)
Froggy mängumaa vms, õeke pidas seal sünnipäeva, pean oma tütrekesel ka ;)

28 kommentaari:

  1. See postituse pealkiri on küll nüüd.... :D

    VastaKustuta
  2. Mina soovitan Sul tellida personaalne toitumis- ja treeningkava, kui tõesti tahad saavutada kunagi -60kg. Tundub, et sa ikka väga palju ei taha oma kaalulangetamisega ise tegeleda. Mitte üldse halva pärast, aga su blogi lugedes tundub, et sa veel päris hästi ei taju, kuidas toituda/treenida. Loodan, et sul läheb hästi ja saavutad ka oma eesmärgi. Selleks pead aga ikka vaeva nägema.

    VastaKustuta
    Vastused
    1. Kindlasti ma ei taju ja kindlasti ma ei tee asju õigesti ja tunnistan seda täiesti ausalt.
      Toitumiskava mul on, kuid kipun ikkagi isetegevust korraldama, jätan vahele toidukordi, või siis nagu praegu läks asi käest.
      Ma tahan väga väga seda saavutada, kuid ma ei tea, miks see üldse välja ei tule.
      Aga ma ei hakka nutma ja hädaldama praegu, sest see ei ole viinud kuskile mind.
      Treeningkava oleks mul ka väga vaja. Ma vist pöördun Tartus Martin Luige poole.
      Loomulikult pean ma vaeva nägema ja kõvasti. Ja mul on häbi, et no siin alt vean kõiki :(

      Kustuta
    2. Soovitan Martinit! Tunnen teda isiklikult ja ta on väga paljusid aidanud.

      Kustuta
    3. Mismõttes ei taha tegeleda ja ei saa hakkama. Vaata kui palju ta Juba alla on võtnud. Mingi hetk võibki tagasilangus olla. Merlin sa jätka samas vaimus. Tubli oled! :)

      Kustuta
    4. Ma kirjutasingi Martinile ;) Usun, et kui mul on korralik eratreener ka lisaks kavale kõrval, siis ma olen tublim ;) Martinit on veel paljud soovitanud.

      Kustuta
    5. Aga neid tagasilööke on palju, liiga palju :D

      Kustuta
  3. Tuttav tunne. Aga ega see enda süüdistamine ka ei aitaks, pigem vastupidi. Küll sa kunagi jälle järje peale saad. Võibolla juba täna:) Igatahes oled väga tubli siiamaani ja ma usun, et ka edaspidi! Edu sulle!

    VastaKustuta
    Vastused
    1. Ma eile ei saanud, kuid täna sain järje peale, aind liiga karmilt :D
      Ah küll kõik saab korda ja kunagi saavutan ma ikkagi selle ulmelisena tunduva 55kg!
      Aitähh ja kaunist jõuluaega :)

      Kustuta
    2. Kui pikk, Sa Merlin oled? Ses suhtes, et miks just see 55 kg see maagiline number on?

      Kustuta
  4. Pole hullu midagi, võta see aasta lõpp veidi vabamalt ja uuest aastast taas korralikuks :)

    VastaKustuta
    Vastused
    1. No ma proovin mitte väga vabalt võtta, kuid hullu ka ei pane. Muidu kannatab pere ja ei saa ka ise pühadest rõõmu tunda.

      Kustuta
  5. Ähh, pole hullu- mul on ca 3 nädalat juba pidev stress, magamatus ja päkapiki kommi hullus. Kahe nädalaga ca 1 kg juures. Lohutan end sellega, et varsti on pühad läbi ja saab puhtalt lehelt alustada :D

    VastaKustuta
    Vastused
    1. Tead Kati ma ootan nii seda uut aastanumbrit, sest no uus aasta ikkagi ja siis kõik tundub nii uus ja äge :D

      Kustuta
    2. Õnneks ma magusat ei armasta, siis oleks mul asi veel hullem :D
      Kuid Katike sa oled niivõinaa tubli ikkagi!!!

      Kustuta
  6. Aastalõpu pühade aeg on suht mõttetu kaalu jälgida. Pigem võta 1 jaanuar asi uuesti tõsisemalt ette. Vahepeal peab ikkagi saama ka lõdvemalt võtta.
    Ning see 2,7 kg on veekaal, mitte rasv.
    Sa ei vea meid alt, tubli oled hoopis!

    VastaKustuta
    Vastused
    1. Aitäh mõistva suhtumise eest ;)
      Proovib olla ikka tubli ja asja ka pühade ajal mitte väga käest lasta ;) Täna olen jällegi liiga karm olnud enda vastu.
      Loodan, et on vee arvelt ;)

      Kustuta
  7. Tead, mina pean nüüd mütsi maha võtma ja aplausi sulle tegema! Miks? Just sellepärast, et sa ei kao ka pildilt ära siis, kui ei lähe kõige paremini. Kes ikka tahab tunnistada, et natuke valetpidi on kaal hakanud liikuma. Mitte keegi, aga sa oled nii tubli ja näitad ka seda paha külge. Selle postitusega (vähemalt minu silmis) tõusis huvi su blogi vastu kohe mitmekordselt!

    Ja jõulude aeg läheb vist enamustel metsa kaalu jälgimise koha pealt. Aga pole hullu, võta ja naudi seda kuud, kuniks seda veel on (ise teen samamoodi) ja jaanuaris.. Küll siis näitad veel! :)

    VastaKustuta
    Vastused
    1. Maris see kommentaar tõi tõsiselt naeratuse suule. Aitäh.
      Ma vahel akrdan kirjutada, kui eksin vms, kuid leian, et nii on õige. Mida ma valetan siin, et oi kõik nii ilus ja tore ja ma ei eksi, kui ise paisun nagu õhupallike.
      Ma naudin ja ei ole enam nii pinges.
      Kallid sulle!!!

      Kustuta
  8. Nõustun Marisega. Sul läks viltu, kuid sa julged tunnistada seda. See on tõesti inimlik ja armas, et Sa ei kirjuta ainult, kui ilus kõik on. Minu poolt samuti aplaus ja lugejatele see just meeldib, kui Sa kirjutad ka negatiivsematest asjadest. Kuigi see 2.7kg pole midagi nii negatiivset. Naudi jõulukuud ja ära võta seda nii pingeliselt. Ilus ja äge naine oled Sa igal juhul!

    VastaKustuta
    Vastused
    1. Issand nii armas, ma saan tohutult tuge teie kommentaaridest ja headest soovidest. Suured tänud :)

      Kustuta
  9. Ma ka pärast pidustusi kipun kilo-kaks juurde võtma, aga see kaob hästi ruttu, kui end käsile võtan. Usun, et sul ka päris 2,7 kilo pekki juurde ei tulnud :D Ära põe, ma ka ei põe, naudi jõuluaega :)

    VastaKustuta
    Vastused
    1. Merje ma vist pidusten liiga palju :D Aga ma uuel aastaks vist annan endale väikese lubaduse :D
      Olgu ma ei põe ja naudin ka ;)

      Kustuta
  10. Ära muretse, küll uuest aastast jälle ree peale saad ja oma eesmärgi saavutad. Kui sa kunagi ei libastuks siis poleks sa inimene :P

    VastaKustuta
    Vastused
    1. Aitähh armas Giina. Eks see eksimine on inimlik ja maru igav oleks ka, kui kõik nii kergelt käiks.
      Enam ei muretse.

      Kustuta
  11. Ma tänan teid kõiki nende kommentaaride eest!
    Te annate mulle nii palju jõudu, tuge ja positiivset energiat.
    Ma kohe tunnen, et ma pole üksi ja oehhh ma olen õnnelik!
    Aitäh!

    VastaKustuta
  12. Merlin, ei ole endale vaja niimoodi "tappa anda"! Jah, kõik eksivad, aga tead, mida rohkem sa endale sisendad, et olen paha ja häbi häbi naine jne, seda hullemaks sa asja muudad. Sa ei pea kellegi ees häbi tundma. Mõtle, et sa oled tugev ja ütle seda endale kasvõi kõva häälega. See on see, mis sind aitab, mitte materdamine! Pea püsti!

    VastaKustuta