neljapäev, 17. detsember 2015

Aku tühi, elektrit pole. Aga tahad helistada? Ole mureta, akupank aitab!!!


Mina olen pidevalt hädas tühja telefoni akuga. Kuna ma olen väga liikuv inimene ja natuke ka tuulepea, siis unustan ma akut ka korralikult laadida. Ja kuna mul on väga väga vana ja paras klots telefon, siis tegelikult selle aku ei püsigi väga kaua. Ma olen tihti päev otsa kodust ära, käin siin ja seal. Vahel võtan ma akulaadija kaasa, kuid päris tobe on mööda koolimaja või kohvikut stepslit otsida, et ma saaks akut laadida. Kuigi ma siiani olen seda teinud, kuid see on tüütu. Ja alati ei saa aku tühjaks ka kohas, kus on elektrit. Just paar päeva tagasi tahtsin ma sõbraga linnas õhtul kokku saada ja ups aku tühi. Tema ootab mind ühe pubi ees, mina teise, sest asi jäi täpsustamata. Novott, aga mul oli kotikeses üks vahva vidin- AKUPANK. Pistsin juhtme taha ja voilaa, telefon laadis ja mure sai murtud.



Reset (LINK) saatis mulle mingi aeg tagasi akupanga. Ma varem ei olnud sellest mitte midagi kuulnud. Ma ei teadnudki, et sellised asjad üldse olemas on. Pakki avades ma vaatasin, et mis puuklots see nüüd on. Kuid nägin juhet ja sain asjast aru. Mulle saadetud akupank on pisike, kuid niii mõnus ja mugav kasutada. See mahub käekotti, ridiküli, taskusse. Ja peale selle, et ta igale poole mahub, näeb ta väga äge välja ka. Laadisin ma ta siis telefoni laadijaga täis, kuskil 4-5 tundi. Ja selle ühe laadimisega olen ma saanud 4 korda telefoni laadida. Lausa super. Mingit muret ei ole, kui peaks midagi juhtuma ja aku saab tühjaks.  





Vaatasin Reset (LINK) lehel ringi ja neid on ka suuremaid, nondega saab veel rohkem akut laadida. No lähed sõpradega mere äärde puhkama, ikka tahaks ju facebooki või instasse endast ägedaid pilte ülesse panna ja näidata, kui äge sul seal ikka on :D Ja, mis sa teed, kui elektrit pole? Ma netihull, oleks täiesti šokis. Nüüd on mul aga akupank ja enam šokke ei tule.



Ma loodan, et minu akupank teenib mind kaua, sest see on tõsiselt hea abimees!



Te teadsite akupankadest midagi?
On kellegil selline vidin juba olemas?

Reseti akupankadega saad tutvuda: SIIN


Ja kuna Reset müüb veel appi, kui palju erinevaid tooteid, heade hindade ja meeldiva teenindusega, siis soovitan ka külastada nende kodulehte ja loomulikult facebooki!

Reseti koduleht on: SIIN
Reseti Facebooki leht on: SIIN

4 kommentaari:

  1. Minul on kaks sellise ehitusega akupanka katki läinud, nimelt see osa kuhu läheb juhtme ots vms. sisse, on sisse vajunud/kukkunud, ei julge enam osta��

    VastaKustuta
    Vastused
    1. Hmm väga kurb. Mul praegu ok aga annan tagasisidet, kui peaks miskit juhtuma.

      Kustuta
  2. Minul on ka akupank täiesti olemas. Ikka kasutan, kui pikemaks ajaks kodust eemale lähen. Pistan kotti või taskusse, et kõige kriitilisemal hetkel akut ikka jätkuks. Matkal või looduses viibides. Tarvilik asi see akupank.

    VastaKustuta
    Vastused
    1. On jah tarvilik. Ma polnud üldse kuulnudki sellest enne.

      Kustuta