reede, 28. august 2015

Minu neljapäev 27.08.2015. Ups sattusime meeste riietusruumi :D Ja kõike muud.

Hei hei armsad lugejad. Olen jälle pikalt eemal olnud. Tegelikult arvasin, et ei tule veel nädal-kaks blogima. Enne, kui probleemid on lahendatud ja murepilved haihtunud. Eelmine nädal juhtus minul ja minu perega väga kurbi asju. See lõi ikka väga rivist välja. Ma pole niii õnnetu ja kurb ammu olnud. Suht mitu päeva ma lihtsalt nutsin ja kõik tundus lootusetu. Kuid kaua ma ikka nii kurvastan ja nutan, peab ju tegustema ja edasi elama. Ja siin ma taas olen. Hing on katki veel, väga katki. Kuid tänu kallitele inimestele on mingi jõud tagasi tulnud ja tuleb edasi elada.

Peale maratoni ma taastusin paar päeva, kuid parem jalg annab natuke veel siiani tunda, õigemini põlv. Kuid see on talutav. Minu mandlitest tingitud põletik on taas tagasi ja läbib jälle mu keha. Eile oli päris hull kondivalu taas tervel kehal, palavik on väike ja kurk haige, neelata väga ei taha. Aga no elan üle, varsti saan opile ja need haiged mandlid välja.

Toitunud olen täiesti normaalselt. Jätsi olen lubanud endale paar korda, muid toidupatte pole olnud. Trenni sain eile alles esimest korda. 

Püüan siis tagasi tulla rutiini. Ehk aitab see kirjutamine ja rutiin mind sellest valust ja murest natuke kiiremini üle saada ja paneb asju teise nurga alt hindama. Öeldakse ju, et iga halb on millegi jaoks hea ja kõik juhtub põhjusega.

Minu neljapäev 27.08.2015.

Minu trenn;)

Eile otsustasin trenni jälle minna, enesetunne oli nii halb, kuid olin juba sõbrannale lubanud ja tahtsin temaga koos aega veeta väga. 

Kõigepealt sai meil nalja. Viimane kord olid remondi tõttu vist meeste ja naisteriietusruumid vahetuses. No ega me eile silte ustel ei lugenud, marssisime harjumusest vanasse riietusruumi sisse. Rääkisime muuseas juttu ja otsisime kappe, kui järsku mu sõbranna nurga tagant välja kihutas ja ukse poole kiirustas, ise näost punane ja naeru kinni hoidis. Vaatasin ruttu ringi ja kui jalanõusid nägin, sain aru, milles point. Ta oli nimelt meesterahvale otsa vaadanud. Noh eks juhtub. Hea, et me juba riidest lahti ei võtnud, või pesust  keegi välja ei tulnud. Naerda sai mõnuga ja minu paha tuju sai kohe rõõmsamaks.

Trenn läks eile kuidagi vaevaliselt ja emotsioonitult ja tegin väga vähe. Kõigepealt 10min kiirkõndi lindil, siis 10x kõhulihast, 20x käte ja rinnalihast, 20x käte, rinna ja kõhulihast, Kinesisel 20x käsi ja rind ja teist varianti 20x käsi ja rind, 10min Ellipsil, 10x kõhulihast, 20x käte ja rinnalihast, 20x käte, rinna ja kõhulihast, Kinesisel 20x käsi ja rind ja teist varianti 20x käsi ja rind ja 20min sõitsin ratast.

Kokkuvõte:

* 10min kiirkõndi
* 10min Ellipsil
* 20min ratast
* 2x10 kõhulihast
* 2x20 käsi ja rind
* 2x20 käsi, rind ja kõht
* 2x20 Kinesisel käsi ja rind
* 2x20 Kinesisel käsi ja rind

Kehale ei andnud see trenn justkui midagi. Kuid vaimule natuke ikka. Ja no sõbrannaga on mul alati koos tore ja meie naljad, need teevad lihtsalt tuju heaks.

Lubasin kunagi pilte, et mis masinatel, siis teen. Lisan mõned. Kui mul tuju täitsa ok, siis teen videod erinevatest harjutustest.


Kõht 

Käsi ja rind

Käsi, rind ja kõht


Minu toitumine;)

Toidupilte kahjuks praegu ei ole, laps on nutikaga Tallinnas. Balti Liigal. Juhhuu, soovin palju edule Eesti Koondisele ja oma tütrele.

Hommik

* 2 praemuna
* 3 viilu peekonit
* 1 hakitud tomat ja natuke kurki
* hakitud roheline sibul
* 2 riisi galetit


Lõuna

* Broileri Delikatess hakkliha wokiseguga
* 1 tomat
* 1 õun


Õhtupoolik

Peale trenni

* Tops rasvatut kodujuustu


Õhtu

* Kodujuustu salat tuunikala, tomati, kurgi ja rohelise sibulaga

Eile vajusin vara magama, võtsin palaviku vastu rohtu ja natuke vaatasin telekat ja uinusin.


Ahjaa kaalumisest, kaalusin peale maratoni eelmine nädal, äkki kolmapäeval ja kaal oli 91.3kg. See nädal ei kaalunud ja ei kaalu ka. Uuel esmaspäeval taas. 

Rajalt maas ma ei ole, toitun nagu vaja ja olen ka taas trenni lainel. Vahel on elus hetki, kus blogimine jääb tahaplaanile. Kirjutan siis, kui tunnen, et tahan ja saan. Kuid lodan, et nüüd jään ka blogimise rütmi jälle.





Bye bye, 
teie Merlin

5 kommentaari:

  1. Kaal kindlasti suurem peale sellist nädalavahetust ja ei julge oma numbrit siia panna siis ütledki, et pole kaalul käinud :)
    Igakord kui kuhugi plaanid minna või midagi teha siis igakord sul juhtub midagi ja sa ei saa ega jõua kuhugi mindud. See tundub juba kahtlane.

    VastaKustuta
    Vastused
    1. Jäägu Sulle Sinu arvamus :)
      Ei mõista, et kuhu ma plaanin praegu minna, või mille ma tegemata olen jätnud? :)
      Peale maratoni oligi vaiksem aeg, puhkasin ja jalad taastusid, päris pikalt ei saanud kõndidagi.
      Ma ei tea, ei oska öelda, on suurem või väiksem hetkel, eks see paistab esmaspäeval. Olen kõik kaalutõusud ka ülesse kirjutanud, nii et sellega probleeme ei ole :)
      Kõike kaunist.

      Kustuta
  2. Heh :)
    Merlinil kipub jah vahel viltu vedama nende asjadega. Olen ka märganud, aga mulle tundub, et tal lihtsalt on selline tempo elul, et mitu asja tuleb korraga või miskit kipub juhtuma just siis, kui plaanid paigas. Kõige kiuste on ta kaal siiani ju siiski tublisti alanenud.
    Sina Merlin aga blogi ikka edasi. Nii nõme, kui midagi lugeda pole :) Kellega ma koos siis langetan seda kaalu. :) :)

    VastaKustuta
    Vastused
    1. Mann eks ma ise süüdi ka, et tahan teha kõike, minna igalepoole jne jne jne :D
      Kuid kaal langeb, suuremad ettevõtmised olen lõpuni viinud ja kui ei jaksa vahel blogida, siis ei jaksa.
      Ei ma ikka kirjutan edasi, natuke rõõmsamad noodid on jälle mu elus ja see mure saab ka lahendatud ;)
      Tõusud-mõõnad, see on tavaline. Oligi tükk aega liiga rahulik kõik.
      Jään sinuga edasi ja ei kao kuskile ;)

      Kustuta
  3. See, et elus juhtub asju ja mitte just positiivseid on tegelikult ju kõigil. Mõned võtavad asju rohkem hinge, kes emotsionaalsemad ja tugevamad vb ei tee väljagi. Ma ei saa aga ka aru, et kuhu nüüd minemata jäi? Ja miks peab kaaluma kellegi pärast? Kaalualandus on ju oma enda teha ja kaalumine ikka endale. Võiks ju ka igapäev 3xkaaluda, aga milleks? Hea, kui 1x nädalas seda teha ja mis siis on. Kui peale maratoni oli teada, et kaalu võib juurde tulla, siis ei peagi ju minema end kaalule masendama- lasta kehal taastuda ja siis edasi! See ajudeta ja kibestunud anonüümne käib isegi mulle närvidele- get a life! Ausõna- nagu 6. klass.

    VastaKustuta