neljapäev, 13. august 2015

Minu kolmapäev 12.08.2015. Sõbrannaga koos trenni!

Eile oli mul selline ärev päev. Nagu te teate, osalen ma MARATONIL. Päris maratonil, 42km. Hirm on suur, värin sees ja uurimist-puurimist palju. Eile põhiliselt tegelesingi sellega, mida süüa/juua, mis selga, mida kaasa, kuidas enne, kuidas seal jne jne jne. Küsisin kogemustega inimestelt ja muidu tarkadelt. Infot on palju ja olen nüüdseks enda jaoks sobiva paika pannud. Aitähh, kes te mulle nõu andsite!

Minu eilsest trennist/liikumisest;)

Eile oli nii kuum ilm. Mulle meeldib hullult suvi, kuid mitte selline rõske, niiske ja vastik palavus. Otsustasime eile sõbrannaga trenni minna umbes 16ks, tema lõpetas töö ja tuli Eedenisse Fitlife. Kohale jõudes olin ma täiesti läbimärg juba, kuigi ma pole tegelt üldse higistaja tüüp kunagi olnud. Ah see selleks, mul oli tuju hea, sain trenni minna koos oma parima sõbrannaga. Ta on mulle no nii armas ja kallis ja tähtis ja kõik, mis me koos teeme, on nii tore ja hea. Nüüd on ka tema Fitlife klubi liige ja peale chillimise, veedame ka spordiklubis koos aega. Klubis oli aga mõnus värske õhk, ei olnud umbne ja vastik. Inimesi oli väga vähe, mõned. Administraator oli aga jälle super lahe, nii rõõmus, naeratav ja tekitas väga hea tunde. Aitähh Sulle!!!

Aga, mis me siis tegime? Trenni muidugi. Kõigepealt natuke näitasin talle, kus, mis jne. Otsustasime, et alustame kardiost. Alustuseks sõitsin ma 15min ratast, mulle jubedalt meeldib ratas. Peale seda suundusin masinate poole, et teha 1 ring jõudu. 15x kõhulihaseid, 10x rinna ja kätelihaseid, 10x selja, kõhu, rinna, kätelihaseid(mu meelest see masin teeb kõike:D), siis 10x käed ja selg. Peale seda läksin selle K tähega seina juurde(no ei tule meelde moment nimi), seal tegin 10x käte ja rinnalihaseid ja natuke teist moodi 10x käte ja rinnalihaseid. Ja jälle kardio. Sõbranna tegi ka muidugi kaasa neid jõu harjutusi. Otsustasime, et kõnnime. Läksime lindile, kõndisin 25min, kuna sõbranna pani muudkui edasi, mõtlesin, et ma sõuan veel, sõudsin 5min. Kardio tehtud, jälle uus ring jõuharjutusi. 15x kõhulihaseid, 10x rinna ja kätelihaseid, 10x selja, kõhu, rinna, kätelihaseid(mu meelest see masin teeb kõike:D), siis 10x käed ja selg. Peale seda läksin selle K tähega seina juurde(no ei tule meelde moment nimi), seal tegin 10x käte ja rinnalihaseid ja natuke teist moodi 10x käte ja rinnalihaseid. 

Ja oligi kõik, tegelikult oli seda üsna vähe. Tundsin, et oleks võinud veel rohkem midagi teha, aga oli vaja liikuda lihtsalt. Sõbranna oli ülitubli mul, ma nii uhke kohe. Tegi vabalt ja rõõmsalt kõike ja nüüd hakkamegi teineteist motiveerima. Sa oled tubli kullapai!

Kokkuvõte:

* 2x15 kõhulihaseid
* 2x10 käte ja rinnalihaseid
* 2x10 käte, selja ja rinnalihaseid
* 2x20 kätele ja rinnale K tähega seinal
* 2x15 selg ja rind
* 15min ratast
* 25min kiirkõndi lindil
* 5min sõudmist

Oli kerge, kuid mõnus trennike. Kokku umb 1h. Pärast saun ja jahutav dušš ja päeva võis korda lugeda. Ahjaa natuke naiselikku rõõmu ka, ma unustasin vahetuspesu koju, sain endale enne trenni uue pesu komplekti muretseda. Niii ilus ja nii hästi passib selga. Vahel on tore, kui asjad koju jäävad.

Täna õrnalt käed annavad tunda, kuid muud pole midagi häda.



Minu toitumine;)

Hommik

* Omlett 2st munast, šampinjonide ja tomati tükkidega
* 2 viilu täistera rukkijahu rösti

Lõuna

* Värskekapsa hautis broileri delikatess hakklihaga
* 1 õun

Õhtupoolik

Käisin oma sõbrannal külas ja haarasin kaasa hapukoore-karamelli koogi, ise ka ei tea miks. Oleks võinud viia ju puuvilju või lilli. Aga no lapsed sõid, tema sõi tükikese ja MINA SÕIN KA TÜKIKESE kohvi kõrvale. Ja ei kahetse üldse. Ma ei söö magusat eriti üldse, ma ei patusta eriti üldse ja no miks ma ei või mõnikord sõbrannaga kohvitada ja suu magusaks teha. Teda oli üldse tore näha, me kohtume nii harva.

* Väike tükike hapukoore-karamelli kooki

Õhtu

* Kodujuust hakitud tomatiga
* Natuke keedetud keelt

Kõht oli üsna täis, vett tarbisin palju palju, ka Borjomi, see on mu lemmik. 

Pilte mul kahjuks pole. Täna saan oma telefoni õhtul tagasi ja hakkan jälle ka pildistama kõike. No ei saa endale seda uut telefoni lubada kuidagi. Lapsed lähevad kooli ja niiiii palju raha kulub kõigele. Aga saan hakkama.

Mina lippan nüüd töövestlusele, siis kerge trenn sõbrannaga jälle ja koju puhkama, sest peale tänast trenni, on mul maratoni eelne mõnus puhkus.

Bye.

4 kommentaari:

  1. Kuhu kykid j2id ? :D

    VastaKustuta
    Vastused
    1. Kükid läksid meelest :D Ma võtan jõusaali abc ja personaaltrenni ka nüüd, et ikka õigeid asju teha.
      Hea, et meelde tuletasid :D

      Kustuta
  2. Eriti tubliks hakanud. Miski uus hingamine? Uus motivatsioonirong jõudis piiride tagant. Väga änksa. Ma ootan ka rongi, või laeva. Ähh, sobib velotakso kah :P

    VastaKustuta
    Vastused
    1. Mariliis midagi juhtus jah ja kuidagi eriti hullult :D Aga no see on hea. Loodan, et püsib pikalt nüüd.
      Ära muretse, küll tuleb sul ka tagasi kõik!!!
      PAI PAI PAI SULLE!!!

      Kustuta