pühapäev, 16. august 2015

Maratoni päev on käes!!! Otse südamest!!!

Eilsetest ettevalmistustest kirjutan ma tagant järele, peale maratoni. Ma puhkasin ja ei jõudnud lihtsalt kirjutama. 

Jah mul pole suurt ettevalmistust, treenitust, parimaid jalanõusi, riideid. Mul puuduvad kogemused ja vorm. Kuid mul on tahe, mul on niii suur tahe, et see teekond läbida. See on võitlus minu endaga. Ma lähen tegema täna midagi väga suurt ja ülevat, ma ületan ennast juba seal stardis seistes. Lisaks sellele suurele tahtele on mul kaks tütart, kellele ma mõtlen iga liigutud km, kellele ma tahan näidata, et nende ema saab ka. Nende ema jõuab. Nad just kallistasid mind ja ütlesid "Emme me oleme juba uhked sinu üle, uhked sellepärast, et sa lähed proovima". Mul on mu kallis perekond, ema, vend ja õeke. Nad küll kardavad ja muretsevad, kuid nad on täna minuga! Soovivad mulle head ja usuvad südames minusse. Mul on minu parim sõbranna Ly, kes usub minusse, kes on minuga vaatamata minu vigadele ja hullustele. Ta on minuga alati ja ta usub minusse ka täna!!! Mul on minu sõbrad, tuttavad,  ja loomulikult mu teine perekond Süües Saledaks grupp. Kes ka on täna minuga, kes mõtlevad mulle, toetavad mind heade soovide ja nõuannetega. Lisaks minu suurele tahtejõule on minu ümber nii palju armastavaid inimesi. Nii palju headust ja armastust. Mul on selle raja läbimiseks olemas tegelikult kõik!!!



Mitte keegi teine ei tule ja ei riku seda tunnet ja päeva ära!!!

Ma lähen omas tempos, ma ei hakka võistlema, eesmärk on see 42km läbida tervena!!! 

Värska, siit ma tulen ja ma läbin need 42km!!!






4 kommentaari:

  1. Supertubli oled! Jõudu ja jaksu tänaseks ja kogu sinu ülejäänud ettevõtmistele ka! :) Ma olen olnud selline vaikne lugeja siiani, aga sellise saavutuse puhul ma ei saa lihtsalt vait olla, seega minu esimene kommentaar siit. Oled tõeline eeskuju ja on tõesti rõõm näha nii ägedaid, sihikindlalt ja sooje inimesi. Edu!!!

    VastaKustuta
    Vastused
    1. Aitähhh selle kommentaari eest :) Nägin seda teel maratonile ja see andis mulle palju palju jõudu juurde. Lugeda, et keegi usub minusse, see teeb südame soojaks. Suur suur aitähh ja päikesti igasse Sinu päeva :)

      Kustuta
  2. Kangelane!!!!! Jõudu ja jaksu!!!!!!

    VastaKustuta
    Vastused
    1. Ma olen tavaline naine siiski, kes tahab saavutada unelmate kaalu ja kogeda elamusi, kus tuleb ületada ennast ja oma vaimu.
      Aitähh aitähh ja ka Sulle palju palju päikest igasse päeva ;)

      Kustuta