teisipäev, 22. märts 2016

Minu teisipäev 22.03.2016 ;)


No nii, tunnen, et suudan taas blogimist ja oma teekonna kajastamist jätkata. Ma ei ütle, et mul on kõik täiesti korras, et mul on päris hea olla, kuid mul on tunduvalt parem ja ma ei viitsi enam nutta, ei viitsi enam norutada ja hädaldada! See on minu teekond, minu elu ja krt ma pean need ohjad saama ükskord enda kätte!

Küll aga ütlen ma kohe ära, et ma teen kõike nüüd täpselt nii nagu tunnen, mitte nii, et mul on kohustus kirjutada, pildistada või mida iganes...Ei, ma olen otsustanud, et ma ei tee kunagi enam midagi siis, kui ma olen väsinud, või ma ei taha...Või pole tuju...See rõhus mind nii väga. Püüdsin kogu aeg olla kõigile meeltmööda, lubasin kirjutada ja püüdsin ka...Kuid see lõi kõik sassi ja lõpuks ma olin ise katki. Nüüd on chill, relax ja keep going ;)

Kaal oli hommikul 89kg. No krt kuna ma saan sellest nõiaringist välja? Miks ta juba ometi ei lange? Olgu, displiini ja rohket tööd on vaja. Aitab siis sellest logarlusest ja tuleb edasi sammuda.  Sellel teemal polegi mõtet pikemalt peatuda, kaal on selline ja nüüd tulevad uued vallutused ;)

Minu trenn/liikumine ;)

Trenni täna ei teinud, samuti ei liikunud, siia tuleb suur 0!


Minu toitumine ;)

Hommik ;)

Hommikusöögi ma sõin vist peale 10t, kuigi ma olin väga palju varem üleval. Lihtsalt ühes grupis toimus idiootne vaidlus ja see rikkus mu igasuguse isu ära. See teema läks mulle hinge ja ma tahan sellest ka kunagi kirjutada. Kuid ma ikkagi lõpuks mõtlesin järele ja otsustasin hommikust süüa. Sest ma tean, et see on päeva tähtsaim söök!!!

Ahjaa, ma kõigepealt sõin ja siis alles jõin oma kange ja musta kohvi ära :) Edusamm! Tavaliselt ma ju joon tühja kõhupeale hästi kanget musta kohvi ja siis kunagi söön...

Võikud ja muna ;)

* 2 riisi galetit
* Lehtsalat
* Soolalõhe
* 2 keedumuna
* Kirsstomatid
* Must pipar
* 3 viilu apelsini
* Must kohv





Lõuna ;)

Lõunaks keerasin kokku seda mida oli ja hästi kiirelt. Lõunat sõin üldse peaaegu õhtupoolikul.

Hakklihapada ;)

* Hakkliha
* Külmutatud borši segu(no ei mäleta, mis seal sees oli, peet kindlasti)
* Kirsstomatid
* 2 viilu aplesine
* Must pipar/meresool





Õhtu ;)

Õhtul ma käisin poes ja ostsin avokaadosi endale. Säästukas on need praegu mega odavad, 750g maksis mingi 2.30€. Avokaadod on mu lemmikud!!!


Ja kuna mul pole veel tuju midagi erilist vaaritada, siis ma otsustasin keerata kokku lihtsa ja suvalise salati ja otstsin veits õrnsoola lõhet, mis oli ka jube odav seal Säästukas.

Lõhe salatiga ;)

* Nats õrnsoola lõhet
* Avokaado
* Lehtsalat
* Kirsstomatid
* Must pipar
* Peale pressitud apelsinimahl





Vett jõin ma täna väga vähe. Õhtu lõpuks kõht on täis ja täitsa ok olla!

Nonii, ma pole nii ammu ju kirjutanud oma päeva postitusi, natuke võõras oli see. Kuid  tore on olla jälle tagasi :)


Ilusat und ja homseni!

I can and i will, just watch me!!!









3 kommentaari:

  1. Sa saad hakkama! :) Mõistlikum ongi teha seda, mida sa tunned, et tahad. :)

    VastaKustuta
  2. Kõigepealt loobu ebareaalsetest eesmärkidest, see teeb ainul halba. See on 0.1% tõenäoline, et sa suudaks 60kg alla võtta. Sea endale reaalsemad eesmärgid ja äkki hakkab ka kaal langema.

    VastaKustuta
    Vastused
    1. Enam polegi 60kg vaja ju- mis tast nii järgi jääks😊Suur töö ju tehtud juba!

      Kustuta