reede, 30. oktoober 2015

Minu reede 30.10.2015 :) Juba parem!

Nii kibelesin juba reede kohta aruannet kirjutama!

 Täna ärkasin umbes 05.30 ajal, vara küll, kuid tundsin, et olen välja puhanud. Aknast paistis külm karge ilm, kuid oli aru saada, et tuleb ka päike välja. Nautisin oma hommikukohvi, lugesin uudiseid seni, kuni pidin äratama tütred ja neile hommikusööki pakkuma ja nad kooli saatma. Tuju oli mul hea, energiat samuti ja mott oli laes. Otsustasin, et väljun koos lastega ja lähen teen umbes tunnike kiirkõndi. 


Minu trenn/liikumine ;)

Minu armsad lugejad Piret ja Sigrit soovitasid mul mujal kõndimas käia. Tartus ju nii palju imelisi kohti. Toomemägi, Raekoda, Emajõe kaldad jne jne jne. Teil on õigus, need on imelised kohad. Kuid ma tunnen, et lihtsalt kiire kiirkõnni jaoks mulle sobib see Anne kanal. Olgugi, et ma olen seal nagu hamster rattal, kuid see sobib mulle. Kuid lisaks kiirkõnnile hakkan ma ka kindlasti jalutamas käima, kooli jala minema jne. Nii, et võtan teie soovitused kindlasti kuulda ja niisama kõndimised/jalutamised suunan ka teistesse kohtadesse.

Lapsed läksid teiseks tunniks täna ja väljusime kodunt umbes 08. Minu kodust kanal äärde on 2-3? bussipeatust. Kuid lapsed tahtsid minuga lobiseda ja veel koos olla ja ma läksin oma fit walkile bussiga. Jubedalt külm oli hommikul. Ma pole nii vara väljas ammu käinud. Mütsi, kindaid ega salli mul loomulikult polnud, nii et ma ikka lõdisesin ja hädaldasin tükk aega. Selline tunne, et nina ja kõrvad kukuvad peast. Aga Endomondo tööle ja läks.

Väga palju inimesi oli kusjuures rajal. Eakamaid kepikõndijaid, noori kiirkõndijaid, jooksaid mehi ja naisi. Rahvas teeb sporti usinasti. Ümberringi oli kõik nii ilus, päike sillerdas, loodus oli valge härmatisega kaetud. Selle ilu pärast läks  mul külm meelest ruttu ja muudkui vudisid. Seekord ei hakanudki mul jalg valutama, tavaliselt mul esimesed 2km jalg annab hullult tunda, täna ei olnud midagi, samm oli kerge, meel oli ergas ja nii ma seal kõndisin kokku 7.77km ja keskmine kiirus oli 6.13km/h. Päris enamvähem.






Ajaa, mida ma nägin. Inimesed ju ujuvad veel. Täiesti ujumisriietes ja sulistasid päris kaua seal. Eks need ole vist need talisuplejad, igatahes no müts maha teie ees. Ma vaatasin suu ammuli seda. Ma ei tea sellest harrastusest suurt midagi, kuid kui see on tervisele ja kehale kasulik, siis andke minna. Mina vist kisaks ja kiljuks ja kindlasti hüppaks üsna kohe sealt välja.



Kokkuvõte:

* Kiirkkõnd 7.77km ajaga 6.13km/h


Paar pilti ka hommikust:









Minu toitumine ;)

Mul see toitumine on nagu parem, kuid jah päris kiita veel ei saa. Ikka jätan ma hommikusöögi vahele, või jääb mul lõuna ära. Samas rääkisin Erikuga ja kui mul sellele õgimishoogu ei järgne, siis ei olevat midagi hullu. Kui suudan nii, püsin püsti ja liigun ringi ka, on ok. Muidugi parem oleks ikka, et ma sööks 3 korda päevas ja ma kindlasti ei propageeri seda kuidagi. 
Ah eks ma püüan eks.


Hommik ;)

Peale musta kohvi midagi. 2 tassi. Üks enne kõndimist, teine pärast.

* 2 tassi musta kohvi


Lõuna ;)

Lõunaks sõin seda, mis eile lõunast alles jäi.

Soe tatrapada kanaga.

* Tatar
* Aedviljad
* Kana kintsuliha






Õhtu ;)

Täna ma sõin väga varakult õhtust. Polegi ammu nii vara söönud, koolipäeva ei olnud, muid tegemisi samuti mitte ja kõht läks vaikselt tühjaks. Pikk õhtu on veel ees. Kuid mul on olemas selleks puhkus pirni.

Kodujuustu salat kanaga

* Kodujuust
* Hiinakapsas
* Tomat
* Kana kintsuliha
* Tomatipasta






Kell on praegu 18.36. Hetkel kõht väga täis. Kuid kindlasti ta täna läheb veel tühjaks. Õhtul kavatsen kodune olla, lastega telekat vaadata, või Aliast mängida. Joon sooja teed ja nälja puhuks on mul pirnid varutud.

Vett olen täna miskipärast vähe joonud. Kohe väga vähe. Liitri kandis vast midagi. Kohvi 2 tassi, kuigi peaks ühe jooma-

Selline päev oli. Homme lähen ka kindlasti fit walkima, võibolla isegi trenni. Väike avalöök sai taas tehtud ja ehk sai see blokk eest ära nüüd.


Olge mõnusad ja ägedat nädalavahetust!!!


6 kommentaari:

  1. Tubli naine ja nii ilusad hommikupildid! :)

    VastaKustuta
  2. Väga tubli oled! Kurvaks teeb see, et näljutad natuke ennast. Viiest päevast ainult ühel hommikul sõid hommikusöögi. Kavas on ju olemas hommikusöök. Söö ikka seda ka. Pead oma tervist hoidma. Sul kaks tütart kelle nimel seda teha.

    VastaKustuta
    Vastused
    1. Ma tean, et see on vale. Ja ma saan nii hästi aru tegelikult, et ma käitun valesti. Kõik, kes nõu annavad, muretsevad jne, kõigil on ju õigus.
      Ma ei tea, miks ma nii teen.
      Kuid tänane, laupäeva postitus tuleb meeldivam, ma luban.
      Armastan ju oma tütreid väga väga ja tean, et nad vajavad tervet, rõõmsat ema...

      Kustuta