esmaspäev, 20. juuli 2015

Spordiklubi Fitlife Tartu


Tahtsin teile ka oma suurest rõõmust kirjutada. Nagu te teate mu varasemate postituste kaudu, armastan ja jumaldan mina spordiklubisid. Mulle meeldib käia jõusaalis, erinevates rühmatreeningutes jne. Jah muidugi on tore väljas jalutada ja kiirkõndi teha. Kindlasti ma jätkan ka sellega. Kuid klubis käimine annab mulle rohkem motivatsiooni, tahtejõudu ja no kuidagi mõjub paremini. Mina ei ole üksi kodus treenija. Ma võin mõned harjutused kodus teha. Jalatõsted/kõhulihased, kuid sellega minu oskused ka piirduvad. Olen tantsinud ja karglenud erinevate videode järgi, kuid sellest ei saa asja. Kodus ei saa ma sellist tuhinat sisse, nagu spordiklubis, kodus ma kohe ei viitsi teha. See on minu jaoks igav ja tüütu. No kui mul oleks trenažöörid/hantlid kodus olemas, siis ehk ma suudaks ka kodus trenni teha, kuid mul pole ja ma lihtsalt olen inimtüüp, kellele ei sobi kodus treenimine. Inimesi on ju nii palju erinevaid ja kellele mis eks. Kindlasti ma jätkan ka väljas jalutamise ja kiirkõnniga, seda ma välja ei jäta, värsket õhku ja väljas olemist ikka millegiga ei asenda. Aga mulle meeldib pakkida spordikotti, minna trenni, seal lülitan ma end täiesti välja kõigest muust ja lihtsalt naudin ja teen trenni. See on täiesti teine maailm ja ma jumaldan seda.

Eelmisest nädalast olen ma Tartu Eedeni Fitlife spordiklubi liige. Saan treenida aasta lõpuni südame rahus nii, kuis jaksan. Ma olen lihtsalt nii nii õnnelik ja rõõmus, nagu väike laps. Sain täna ka arstilt loa, et uuesti alustada treeningutega!!! Wohoo ja homme hommikul lendan ma laivi. Mul pole enam mitte ühtegi vabandust, mitte ühtegi põhjust, miks ma ei saa, miks ma ei tee trenni. Tegelikult ei peaks ka olema ilma spordiklubi kaardita vabandusi, sest tean väga paljusid, kes on meeletuid muutusid saavutanud koduse/välise trenni ja liikumisega, kuid mind see toetab ja annab mulle nüüd väga väga suure võimaluse veel paremaks ja tublimaks saada. Umbes aasta lõpuks ma planeerisin ka oma muutust, no päris soovkaalu ma ei julge sinna lubada ja planeerida, kuid veebruaris saab täis aasta ja selleks ajaks ehk detsembriks sooviks olla ma täiesti uus inimene, täiesti uus Merlin. 





Olen Fitlife`s enne ka käinud, mitte küll palju ja ainult jõusaalis. Kuid alati olen tagasi tulnud sealt positiivse tundega. Sealne meeskond on lihtsalt super. Hästi sõbralikud ja naeratavad ja olen ka oma postitustes ka eelnevalt maininud Fitlife tublisid administraatoreid, kes juba varahommikul oma rõõmsa tervitusega mulle positiivse laengu on andnud. Kiidan siiralt Fitlife inimesi!!!

Jõusaal on minu jaoks olnud väga, olen saanud oma trennid ilusti ära teha, kuid siiani olen ma üsna vähe masinaid proovinud. Nüüd saan järjest kõike avastama ja katsetama hakata, jeei.  Olen ju natuke nüüd targem ka, erinevate harjutuste ja masinate suhtes ja usun, et mul on seal nüüd palju rohkem tegevust, kui enne. Kindlasti plaanin ma ka mõne personaaltrenni võtta, et kõik ikka päris selge oleks.

Uurisin ka nende kodulehe läbi ja väga palju vahvaid rühmatrenne pakutakse.  Kodulehel on kõik kenasti ära seletatud, on tähised erinevate stiilide ja raskuastmete jaoks. No kõik on puust ja punaselt ette kirjutatud. Minule jääb vaid nüüd avastamisrõõm.

Muidugi tähtis on veel ka see, et see on mulle kodu lähedal. Ma lippan trenni 5-10min. See on nii mõnus, hoiab aega kokku. Hommikul uni läinud? Ok lippan trenni. Jah asukoht on hea, ligidal. Ja see, et ta asub Eedeni keskuses, kus on poed, pangad, see annab veel plusse juurde. Ma saan vajadusel mitu kärbest ühe hoobiga lüüa.

Selline rõõmus uudis  mul. Kindlasti hakkan ma nüüd kajastama oma treeningutest Fitlife`s .  Seal on väga soodne võimalus ka spordiklubiga tutvuda, proovinädal 7€ ehk treenid 1€ päev ja proovikuu maksab 29.90€. 


Praegu kõik.
Bye...








6 kommentaari:

  1. Oi, mul tuli nüüd spordiklubi järgi igatsus. Mulle igatahes väga meeldis seal.
    Usun, et peagi saad seal hea hoo sisse oma trennidega. :)

    VastaKustuta
    Vastused
    1. Kindlasti saan, see annab mulle palju juurde ja mulle meeldib see.
      Fitlife on tore ja nüüd saab see minu teiseks koduks :)
      Kas mõtled kunagi uuesti spordiklubis käia? Või pühendud ainult jooksule nüüd?

      Kustuta
  2. seal peaks olema eraldi tund nädalaplaanis jõusaali ABC, mina käisin seal, see on personaalne ja treener mõõdab ja kaalub sind ja siis sannab sulle kava ja lähete teete koos jõusaalis kõik harjutused läbi ka, see väga hea, saad masinatega tuttavaks ja õige tenika ka

    VastaKustuta
    Vastused
    1. Oi aitähh Helina :) Kindlasti kasutan seda võimalust, nii on ikka kindlam ja ei tee tühja tööd, või endale liiga.

      Kustuta
  3. Ohoh! Änksa. Said miski hea pakkumise?
    Ma siin vaikselt mõtlen, et peaks ka millalgi ennast jõusaali poole sättima. Rühmatrennidest vaimustuses pole, aga vot jõusaal tundub põnna.

    VastaKustuta
    Vastused
    1. Jap sain ;) Kirjutan sulle sellest ;)
      Mulle ka jõusaal meeldib hullult, no seal oled täiesti omas mullis ja niii lahe.
      Kuid ma proovin ja katsetan need Fitlife rühmatrennid ka kõik läbi :)

      Kustuta