kolmapäev, 22. juuli 2015

Minu teisipäeva 21.07.2015 toidu/liikumise/trenni päevik

Teisipäev oli nagu esmaspäevgi, väga feil päev. Kuid seekord ma sõin hommikut ja jätsin vahele õhtusöögi. Vastupidi. Toidukordi tuli kõigest 2 ja loomulikult olid toidud ka väga lahjad.

Minu toitumine;)

Hommik

* 3st munast klopsitud omlet
* Natuke värsket kurki
* 3 viilu arbuusi



Lõuna

* Suitsusink salatil, maitsestatud roosa soolaga, pisut oliiviõli ja valgeveini äädikagt
* Natuke kreeka jogurdit maitsestatud tilliga
* 1 nektariin




Minu liikumine/trenn;)

Teisipäeval ma samuti trenni ega kõndima ei jõudnud. Tegin kodus natuke harjutusi.

* 20 kõhulihast
* 7 korda ülesse alla neljandale korrausele järjest
* 20 jalatõstet kummagile jalale

Teisipäev oli mul ka emotsionaalselt väga raske päev. Ma tahtsin lüüa käega kõigele. Ei mitte kaalulangetusele, vaid tahtsin käega lüüa sellele teadlikule toitumisele, kavale. Tahtsin käega lüüa headele nõuannetele. Tahtsin käega lüüa oma tervisele, vist. Eile tuli päris mitu inimest mulle otse näkku ütlema, et halloo Merlin, miks sa ei söö!? Miks sa ei söö hommikut? Kuhu sa tahad jõuda? Kaua sa tahad elada? Ma jonnisin, sain kurjaks. Tegelikult ma ju tean, et neil kõigil on õigus ja nad ei soovi mulle halba. Nad soovivad head, sest nemad on selle kõik läbi teinud ja teavad, et  kui ma nii jätkan, siis tuleb päev, kus ma õgin kõik tagasi. Või tuleb päev, kus ma lihtsalt kukun kokku, sest ma olen nõrk, sest ma pole söönud. Mis trennist ja muust me siin veel räägime.
Mõtlesin eile kõige üle järele ja tean, et nii se ei saa jätkuda. Sest minu ülekaal ju tegelikult tuli ka sellest 5 päeva dieeti e nälgimist, 2 päeva ohjeldamatut söömist. Mingi päev tahan ka sellest pikemalt kirjutada.

Täna olen olnud siiani väga tubli. Kirjutan täna õhtul kindlasti ka kolmapäevase toidu/liikumise/trenni päeviku ja loodan, et mu mõistus jääb seekord koju...

Merlin!!!

9 kommentaari:

  1. Trenn: 2 kõhulihast. Päriselt julged isegi sellist asja panna trenni alla kirja?
    Miks sa ometi tunnista, et sa ei suuda normaalselt ei toituda ega trenni teha. Näljutamine on muidugi sul ka eriti tubli! Tänane kalorinorm jääb alla umbes kolmekordselt sulle vajalikust. Aga eks sa lase nii edasi, varsti näed "tulemusi".

    VastaKustuta
    Vastused
    1. Ilmselgelt on siin eksitud ja kirjas peaks olema ikka 20!!! Eelmises postituses oli see kenasti olemas, enne kui nii selga lennata, tasuks ehk mõelda, et on näpukas ja 0 puudu?

      Kustuta
  2. Eelmisele kommenteerijale:
    Merlin suudab küll korralikult trenni teha - vanasti ta käis regulaarselt jõusaalis ja jalutas rohkem, kui mina jooksen. Hetkel ta alustab algusest, kuna tervis läks käest ja tuli puhata. Jah, on veidi segane ja väikene "ise tean, mida teen" suhtumine võtab võimust, aga kaal ju langeb!
    Ja kui saabki oma valusa laksu kätte, siis las saab. Suur inimene, ilmselt saabki siis asja selgemaks ja edaspidi enam nii ei tee.

    VastaKustuta
    Vastused
    1. Mariliis, las hauguvad terviseks. Mind need anonüümsed ei häiri enam. Küll söövad oma sõnu kunagi ;)
      Mina suudan muidugi trenni teha, suudan liikuda jne ja oma kehakaalu arvestades isegi väga hästi. Ja teen ka edasi. Ma alles sain arstilt uuesti rohelise tule ja loomulikult ma ei hakka kohe ei tea, mida tegema. Ma ei ole päris terve enne, kui need mandlid saavad välja lõigatud. Eile lõi jälle nt keha valusaks ja põletikuliseks. Nüüd ma tean põhjust ja ei jää enam voodisse, kuid ikkagi päris liiga ma ei tee endale.
      Ja nii ongi Mann, kõik mis ma teen, teen vaid endale. Kui saan laksu, siis saan, küll siis vaatame edasi, kui se juhtuma peaks :) Eile ma sõin väga hästi ja kavatsen nüüd kenasti edasi süüa :)
      Ilmselgelt ei tee keegi 2 kõhilihast ja ei pane seda kirja, nii rumal ikka ei ole, et seda arvata. Mul oli näpukas.
      Pai Mann ja aitähh heade sõnade eest :)

      Kustuta
    2. Võta heaks ;)
      Ja krt, 2 kõhulihast oleks ikka rohkem, kui mitte ühtegi. Hihiii!

      Kustuta
  3. Kaua sa kannatama veel pead ehk millal sul mandlite operatsioon on?

    VastaKustuta
    Vastused
    1. Esmaspäeval on kurgu ja ninaarsti visiit, siis pannakse paika aeg :)
      Õnneks kuuma suve ei ole, ehk saavad ikka kohe enne suve teha selle ära.
      Muidu on ikka jama, põletik on ju sees ja antibiootikumid kroonilisele põletikule ei allu kahjuks.

      Kustuta
  4. Soovitan rohkem süüa, kuna antud päeva kaloraaž on tõsiselt väike ning ei aita sinu kaalulangusele kuidagi kaasa. Võid küll mõelda, et mida vähem sööd, seda kiirem on kaalulangus, kuid mitte kunagi (!!) ei tohiks süüa alla oma BMR, mis on üldjuhul naistel 1200-1300. Kaal võib alla selle süües küll hetkeliselt langeda, kuid kui tõstad oma kaloraaži natukenegi normaalsemaks (isegi 200-300 kalori võrra), siis on see (näljutatud) kehale märk söögist ning kaal tõuseb mühinal ning mitte vee arvelt, vaid see muudetakse üsna tõenäoliselt rasvaks, sest keha ei tea kuna ta jälle süüa saab, sest oled toitumisse tekitanud nn "näljaperioode". Edu ja jaksu!

    VastaKustuta
    Vastused
    1. Aitähh kommentaari eest :)
      Tean, et mu söömine on halb ja see ei tee head. Väga vale käitumine.
      Mõned päevad on nüüd nii läinud, kuid püüan anda endast parima ja korralikult süüa ja täita oma päeva kaloraaži.
      Päikest.

      Kustuta