kolmapäev, 20. mai 2015

Minu teisipäevane trenn 19.05.2015 ;)

Nagu te teate, siis on mul on endiselt väga väga kiire. Õpin-õpin-õpin ja veelkord õpin. Aga lõpp on käes ja kohe on rahulikum aeg:) Muidu ma käin Lõunakeskuse MyFitnessis aga eile ajakokkuhoiu mõttes läksin kesklinna MyFitnessisse. Teise linna sõit võtab lihtsalt nii palju aega ja ma ei saanud moment seda lubada. 
Kesklinna omas olen ma käinud aga no ega mul masinad ja asjad kõik meeles polnud, kus mis asub jne. 

Hakkasin, siis eile otsast järjest katsetama. Eile panin rõhku just kätele ja seljale, käed ja selg ongi mul kõige probleemsemad kehaosad. Muu juba muutub;) Tegin siis läbi kõik masinad(ma loodan), mis mõeldud ülakehale. Iga peal 3x10 kordust. Raskusi eile katsetasin ja muutsin, täna veel otsustan, kui suurte raskustega mässata. Aga valin kindla tee. Hantleid ei näppinud, kuna ma siiski ei oska õiget tehnikat väga ja ei taha endale kahju teha. Ülakeha andis kohe peale 45min jõusaali tunda, mõnus surin oli sees. Peale jõusaali läksin  kardiot tegema, 30min ratast ja 10min sõudmist. Tunne oli rohkem, kui hea. Loomulikult oleks tore, kui vesi ka oleks mul kaasas olnud:D Janu tahtis tappa aga elasin üle. Ma ei tea, kuidas ma selle maha unustasin. Peale trenni oli mul vaja muidu ka seal kaaluda ennast, kuigi olen lubanud, et kaalun oma kaaluga, mis on vägagi uus ja kaalun aind mina seal ja asub kindla koha peal. No sain väikse šoki, sealne kaal näitas 3kg rohkem aga ei  ei ei, ma ei usu seda. Dušši all pead pesta oli juba raske, käsi üleval hoida oli valus. Täna hommikul annab lisaks kätele ka selg tunda, nii et trenn oli tõhus;) 

Kesklinna MyFitness on tegelikult ka väga tore ja ma vist jõudsin sinna kella 9ks, rahavast saalides väga ei olnud ja sain vabalt tegutseda. Aga just, siis kui ma lõpetasin, lõppesid ka naiste rühmatrennid ja riietusruumis oli paras hullumaja. Aga igati positiivne ja olen rahul. 

Kokkuvõte eilsest:

* 45min jõusaali, ülakeha
* 30min ratast
* 10min sõudmist


Täna üritan õhtu peale kooli trenni saada.  







Ratas 30min:


                                   

Sõudmine 10min:


                           
                                    
   






Bye bye ;) Ja olge mõnusad, täna on ilus ilm, kes saab, püüdke väljas nautida seda ;)

1 kommentaar:

  1. Tead, need võõrad kaalud on igati kahtlased. Samas inimese kaal kõigub päeva jooksul ka päris palju. Mina olen teinekord õhtuti pea 2 kilo raskem, kui hommikul ärgates olin. Vahel samas ainult kilo raskem. Ära lase ennast võõrastest kaaludets häirida. Las nad elavad oma elu :)

    VastaKustuta