reede, 27. veebruar 2015

Minu toitumine 26.02.2015 :)

Olen saanud väga palju tagasidet toitumise kohta. Ma söövat liiga vähe, ma näljutan end. Ei kindlasti mitte ma ei näljuta ennast. Vähemalt teadlikult mitte. Ja on tõesti päevi, kus ma ei jaksa süüa :( Ma pole ju harjunud hommikusöögiga, ma pole harjunud üldse 3 korda või rohkem päevas sööma. Kindlasti ma eksin praegu ja teen palju vigu aga ma vaikselt harjutan ennast...
Olen praegu toidukava ootel, tellin selle Signessa Kalmuselt :) Ta on lihtsalt supper naine ja nii särav ja toetav ja olen nii õnnelik, et kohtusin temaga ;) Tema tegemistest saab lugeda facebooki lehel Süües Saledaks:
 https://www.facebook.com/groups/588084027932521/825410857533169/?notif_t=like
Kui saan oma kava kätte loksub kõik ka paika ;)

Eile sõin kahjuks ainult õhtul, päeval ei olnud isu :(

Õhtu :)
*2 klaasi keefiri
* 4 maisi seemnetega galetit, 4 viilu kalkuni sinki ja värsket kurki



5 kommentaari:

  1. Vaikselt harjud ja hiljem tundub, et sööki ei saagi kunagi küll. :D
    Signessa on oma grupijuhina ainult positiivse mulje jätnud, usun, et jõuad oma tulemusteni peagi tema toel. :)

    VastaKustuta
  2. Sa ikka mõistad, et kui kava saad, siis PEAD hakkama normaalselt sööma? Ma vahel kergelt kahtlen, et isu pole ja kardan, et sa lihtsalt kardad süüa :( Ja nälgid :(

    VastaKustuta
    Vastused
    1. Kati natuke kardan ka :( Aga ma ei mõtle, et nüüd näljutan vms :(
      Ma tean, et pean hakkama sööma ja loodan, et ma saan selle söömise usu tagasi ruttu.

      Kustuta
    2. See hirm jah kerge tekkima, aga lase sellest lahti. Söö julgelt köögivilju ja muud värsket, kõrvale kerget liha jne. Kõik on ok ;) Söök ei ole paha. Ma olen ise ka kunagi kartnud. Õnneks sain hirmust lahti ja no näed, pole ju suur ja kole, et söön 5-6 korda päevas :)

      Kustuta
  3. Jah, minu jaoks tundus ka uskumatu, et kaalust maha võtmiseks tuleb sööma hakata. Olin eluaegne mitte-hommikusöögi-sööja. Aga esiteks sain oma katsetuste tulemusena ja targemate inimeste abil aru, et kui hommikul ei söö, hakkad õhtul liiga palju pugima, sest keha tahab oma ikkagi saada. Ja õhtul kipuvad maiustused sisse minema. Lõunasöök on see aeg, kus ei maksa üldse tagasi hoida. Mõistlikult valida muidugi, aga normaalne toit lõuna ajal aitab õhtul päris hästi piiri pidada.
    Seda, et õige toitumine reaalselt kaalu alandab, nägin oma silmaga ikkagi alles ostetud toitumiskava järgides.

    VastaKustuta