teisipäev, 17. veebruar 2015

Minu toitumine 16.02.2015:)

Hommik ;)

* 1 apelsin
* 3 riisi galetit, vürtsikilu keedumuna ja rohelise sibulaga.



Lõuna :)

* 2 ahjus küpsetatud seafilee tükikest(ilma õlita jne)
* 2 hakitud tomatid
* pool hakitud kurki
* rohelist sibulat
* natuke idamaiseid vürtse
* klaas keefiri



Õhtu :)

* 2 riisi galetit
* vürtsikilu rohelise sibulaga
* 1 keedumuna







6 kommentaari:

  1. Soovitaksin vahepala/d ka päeva mahutada, et kõht väga tühjaks ei läheks.
    Veidi pisikesed kogused tunduvad.

    VastaKustuta
    Vastused
    1. Karmen ma pole harjunud selle hommikusöögiga, ei ole kunagi hommikust söönud ja nüüd on kõht niii täis kogu aeg :(
      Aga ma tean jah, et peaks rohkem sööma. Ma proovin kasvõi puuvilja võtta vahel kõrvale. Kas tõesti peab hommikust sööme, isegi kui pole üldse kõht tühi ?

      Kustuta
    2. Hämmastav, et kõht täis. Ma jääks reaalselt nälga nii toitudes (Ei ütle midagi pahaga). Õhtusöök, magama ja hommikul peaks olema söögiisu. Soovitan kindlad söögiajad määrata endale. 4-5 tundi vahet peaks tagama, et kõht tühjaks läheb, juhul kui ei näksi vahepeal.

      Kustuta
    3. Hei Karmen :) No ma ei tea mis mis minuga on...Ma kirjutan varsti pikemalt, kuidas ma siiani enne seda toitusin ja elasin ja ma pole harjunud vist nii sööma ja hetkel on kogu aeg täiskõhutunne ja tekib küsimus, miks ma söön, kui mul kõht täis...
      Ära muretse, tean et mitte pahaga :) Kõik arvamused on oodatud :)

      Kustuta
  2. Kas kogused väiksevõitu pole? Loen, et tahad 40 kilo alla võtta. Isegi kui sa 80 kilo kaalud, sööd sa liiga vähe. Liiga vähe söömine hoiab su keha säästurežiimil ja kaal ei lange. Olen omal nahal selle kõik läbi teinud. Kui vähegi raha on, telli kasvõi kuuks ajaks endale toitumiskava, sealt näed ekspertide soovitatud koguseid. Või kasuta natuke aega kasvõi nutridata.ee -d. See on tasuta.

    VastaKustuta
    Vastused
    1. Hei, kõik jah ütlevad seda mulle aga mul praegu on kõht kogu aeg niiiii täis. Ma ei ole iial söönud hommikust ja hakkasin eelmisel nädalal harjutama ja nüüd ongi nii, et kogu aeg on kõht täis :( Ma paar päeva lisan oma toitumiskavasid ja siis äkki saate vaadata, kas on muutusi tekkinud...

      Kustuta