esmaspäev, 16. veebruar 2015

Kõike raskem ja valusam teema minu jaoks...Minu kaal...

Seda, et ma suur olen, seda näevad ju kõik, kes on mind näinud. Seda, et ma alla võtma pean, seda tean ma ise ja kõik, kes mind näinud on. See teekond on nüüdseks kestnud nädala.
Ma olen kogu aeg lükanud edasi seda, et ütlen välja oma kaalu ja hakkan kirjutama ka sellest, kuidas see langeb...Ma häbenen. Aga võtsin ennast kokku ja olen aus nii teie, kui ka enda vastu...
Blogil pole ju mõtet, kui kirjutan oma trennist, toidust ja kõigest muust aga saavutustest mitte midagi...Nii ei anna ma teile inspiratsiooni ja ka mind ennast ju innustab see kaalupäevik :)

Olgu sõbrad.
Minu tee saleda ja tervisliku eluviisi poole algas nädal tagasi.
09.02.2015- Minu kaal oli tol esmaspäeva hommikul 117kg.

Nädal on möödunud, olen toitunud väga hästi, sisse mahtus ka 2 trenni. 
16.02.2015- Minu kaal täna esmaspäeva hommikul oli 113kg.

Olen võtnud alla nädalaga 4 kilo ;) Kui ma seda nr nägin, siis mul voolasid rõõmupisarad ja tekkis veel suurem lootus ja ootus ja tahe...Ma pean hakkama saama ja juba asi liigub :) Usun, et on inimesi, kes teavad mida ma tunnen praegu...

09.02.2015-117kg
16.02.2015-113kg

Hakkan kaaluma ja kaalust postitama igal esmaspäeval :)

14 kommentaari:

  1. Olen ka 9-ndast enda jaoks alustanud , aga kilo langenud. Mõtlesin et rohkem kuna korralikult toitunud ja jalutamas käinud. Mul kaalu 90 kg.
    Aga teile jõudu ja jaksu sellel teel mitte alla anda. :)

    VastaKustuta
    Vastused
    1. Aks see ole vist kuidagi erinev inimestel. Mida suurem kaal, seda kiiremini langeb ka.Aga ma tänan toetuse eest ja püüan jagada nippe, mis mind aitanud on ja ootan alati ka soovitusi. Edu ka teile :)

      Kustuta
  2. Hoian pöidlad peos, et saavutaksid oma ideaalkaalu!
    Tubli, jätka oma teed tervema, ilusama, tugemana mina suunas. :)

    VastaKustuta
    Vastused
    1. Aitähh armas Karmen :) Annan endast kõik, et suudaksin seda :)

      Kustuta
  3. Jõudu ja jaksu sulle! Ootan huviga su emotsioone, pingutusi ja tulemusi :)
    Alustasin isegi täna. Kaalu peale astuda igatahes ei julge aga arvatavasti kuskil 90 kg. Loodan, et nüüd on tulnud ka minu hetk, et ennast täisväärtuslikult tunda.

    VastaKustuta
    Vastused
    1. Tänan ;) Ja jõudu/jaksu ka Sulle ;) Tead mina ka ei julgend aga tee see samm ära, mis iganes nr on, pole vahet, täisväärtuslik inimene oled sa niikuinii, lihtsalt keha vajab abi ;) Ja kui sa vaatad otsa sellele nrile, siis usu, sa muudad kõik, et see nr muutuks :)

      Kustuta
  4. Võimalik, et oled seda juba teinud, aga igaks juhuks mainin, et kindlasti tee endast ''enne'' pildid kaa ja hiljem siis ''pärast'' pildid...lihtsalt niii hea on neid kunagi võrrelda :) Edu!!!

    VastaKustuta
    Vastused
    1. Hei, mul on mingid pildid ka täispikkuses praegusest aga seal on ikka rohkem poseeritud ja hoitud end kenamas poosis :D Lasen õhtul teha REAALSED pildid praegusest ja kui juba silmaga nähtav muutus on tekkinud, siis kindlasti lisan need ja lisan uusi paremaid juurde :)

      Kustuta
  5. Väga tubli oled!!! Sügav kummardus neile, kes suudavad end käsile võtta ;)

    VastaKustuta
    Vastused
    1. Aitähhh :) Aga ma olen tubli ka tänu teile kõigile, kes te loete, kirjutate ja mulle kaasa elate :) Mul on mõnus tunne, kui on olemas ka inimesi, kes rõõmustavad koos minuga, mis sest, et võõrad :) Kallid :)

      Kustuta
  6. Väga tubli! Loodan, et jätkad samas vaimus ja elan väga kaasa ning usun sinusse, kuigi ma olen täiesti võõras.

    VastaKustuta