kolmapäev, 25. veebruar 2015

Hei hei ma olen tagasi ;) Olin enda peale ka kuri, et ei leidnud aega kirjutama tulla...

Võtaks kokku siis esialgu eelmise nädala...Ehk siis 16-22 veebruar. See nädal oli mul selline emotsionaalne ja suure info kogumise nädal. Mulle on tekkinud palju toetajaid, nõustajaid ja kõike uurida, lugeda, küsida, seda oli palju...Tutvusin inimestega, kes sama tee läbinud, kes palju trenni teinud, alla võtnud jne...Aga jõudsin käia kõndimas(kiir), ratast sõita 10km ja nädalavahetusel vääääga kõvasti ka tantsu vihtuda...Kuid lubasin olla aus, siis nädalavahetusse mahtusid ära ka kokteilid, 1 burger ja 1 kanarull, sest ma olin näljast nõrkemas ja muud ei olnud. Ok-ok mis ma otsin vabandusi siin...Olin enda peale väga kuri, pettunud ja isegi nutsin. Aga mis tehtud see tehtud, nüüd tuleb vaid edasi liikuda ja õnneks ma ei jäänud püsima oma murdumise teel, vaid koheselt võtsin end kokku. Koju jõudes läksin trenni ja hakkasin normaalselt edasi toituma.

Aga kahjuks langes mul eelmine nädal alla ainult -2kg :( Kuna mu kaal on nii suur, siis lootsin, et ikka rohkem läheb aga ei midagi...


09.02.2015-117kg
16.02.2015-113kg
23.02.2015-111kg

6 kommentaari:

  1. Toetajad, julgustajad, "fännid" aitavad väga palju edasi, sest on kellele kurta, abi paluda. Kaal langeb, tubli! :)

    VastaKustuta
    Vastused
    1. Jah just ;) Üksi oleks päris raske ikka :) Saab küsida nõu, saab kurta muret ja saab jagada ka rõõmu ;)

      Kustuta
  2. Kuniks langeb, on kõik ju ülihästi. Peamine, et järjepidevalt ei tõuseks :) Ole tubli ja reipalt edasi. Ära nuta asjade pärast, mis juhtuvad, ära raiska pisaraid sellistele asjadele. Elus on palju hullemat siiski :) Ole jätkuvalt tubli ja tulemused tulevad. Kasvõi vaikselt, aga tulevad. Kiiret ju pole ;)

    VastaKustuta
    Vastused
    1. Annan endast kõik ja püüan olla tugevam ja iga asja peale mitte pillida :)

      Kustuta