laupäev, 4. juuni 2016

Minu laupäev 04.06.2016 ;) Rahulik laupäev :)


Täna oli hästi rahulik päev. Oleme praegu vanema tütrega kahekesi, mõtlesime küll, et läheme täna linna ja kuhugi välja sööma ja istuma, kuid otsustasime, et teeme seda mõni teine päev. Magasin täna 10ni, siis ärkasin ja hakkasin lihtsalt hommikut nautima. Kohvitasin rõdul, lugesin blogisid, uudiseid ja niisama chillisin. Ma armastan laupäevi ja mulle meeldib laupäeva hommikuid pikalt nautida. Ja lõpuks, kui ma otsustasin, et võiks hakata toimetama ka miskit, oli kell juba 13. Aga vahel võib ju eks. Toad on korras, pesu pestud, mida ma ikka rapsin. Kohustusi moment eriti pole.

Täna oli mul üsna jahe. Rõdul oli mul pleed peal ja õues kampsun ja teksad. Homsest pidid ilmad jahedaks minema, okei see väga suur kuumus hakkas ka ajudele, aga no loodan südamest, et päike kusagile ei kao, tahaks randa ja ujuda jne.

Aga asja juurde...

Minu trenn/liikumine ;)

Täna käisin  tütrega jalutamas. Meil on koos alati väga lahe. Me naerame ja naljatame nii, et õu kõik rõkkab ja kõhud ja põsed naermisest valusad. See on nii vahva, me nagu sõbrannad, saame rääkida kõigest ja ma naudin igat hetke sajaga. Loomulikult on sama ka väiksema tütrega, mul on lihtsalt väga väga vedanud tütardega.

Täna käisime Ihastes, vaatasime ilusaid maju ja hoove ja unistasime oma majast, kuhu me kunagi varsti kolime :D Tegime plaane, milline oleks meie aed, toad jne...Ihaste on väga ilus kant ja väike vaheldus Anne kanalile.





Kokku sai kõnnitud 6.99km mõõdukas tempos



Minu toitumine ;)

Hommik ;)

Vot nüüd on küll piinlik, tänane hommikusöök jäi ära. Ma jokutasin oma hommiku nautimisega nii kaua, et lõpuks oli lõuna käes. Lõunaks tahtis laps wrappi ja nii ta läks. Hommikul jõin kaks kanget musta kohvi.

* 2 tassi musta kohvi


Lõuna ;)

Lõunaks tegime siis wrappi. Tahtsin kapist asjad ära süüa, muidu lihtsalt saab säilivusaeg läbi ja no laps tahtis wrappi ja nii me tegimegi. Kaalule sobilik ja hea oli. Lihtne, kiire ja selline säästukas.

* Täistera tortilla
* Sink
* Farmi toorjuust
* Alma Kreeka jogurt
* Pool paprikat
* Kurk
* Kirsstomatid
* Meresool, paprika pulber




Õhtupoolik ;)

Mingi aeg peale jalutamist tundsin, et kõht tühi juba ja otsustasin teha smuuti. Seekord siis vaarika/keefiri smuuti, kuhu lisasin törts mett.

* Vaarikad
* Keefir
* Mesi




Õhtu ;)

Kuna seda wrapi materjali oli veel järel, siis ma mõtlesin, et söön õhtuks ka ühe pisikese.

* Täistera tortilla
* Sink
* Farmi toorjuust
* Alma Kreeka jogurt
* Pool paprikat
* Kurk
* Kirsstomatid
* Meresool, paprika pulber




Nüüd ma vaatan tvd, "Keskea Rõõme", mingi film hakkab ka, kuid ma tahaks minna magama, sest kui ma nüüd ei lähe, ei ürita, siis ma jälle vastu hommikut magama alles. Unega ikka suured jamad. Joon praegu Teazy õhtuteed ka, äkki see toob hea unekese...

Päev oli rahulik, kulgesin lihtsalt. Kõht oli kogu aeg täis, isusid ei olnud erilisi. Vett tarbisin okilt, kohvi kaks tassi. Ainus viga oli see, et hommik jäi täna vahele, aga seda tõesti pole nii ammu juhtunud.

Aga okei, püüan arvuti käest panna ja unedemaale minna.
Head ööd kõigile!!!

I can and i will, just watch me!!!



1 kommentaar:

  1. Proovi ka suitsutatud paprikapulbrit. Ise kasutan seda viimasel ajal palju. Annab sellise huvitavaa maitsenüansi. Santa Maria hakkas seda just alles pakkuma. Ka hakklihatoitudega on see mõnus :)

    VastaKustuta