laupäev, 16. aprill 2016

Polar Loop Crystal...Armastus esimesest silmapilgust...Ma tahan sind!


Nägin hiljuti tuttava instas seda kella...Polar Loop Crystal. Ma vaatasin seda suurte silmadega ja ütlesin wow!!! See oli armastus esimesest silmapilgust. Ma teadsin kohe, et see on minu kell ja ma tahan seda!!! Ma tahan seda, ma soovin seda ja ma pean selle lihtsalt saama!!!



See on lihtsalt niii ilus, naiselik, jumalik, imeline...Need kivikesed...Ohjah. See kell on justkui mulle loodud. Glämm ja bling-bling...Mitte, et ma nüüd eriti hull glamuuritar oleks, kuid kindlasti olen ma naiselik ja ilus naine ja see kell sobiks mulle ideaalselt, minu igapäeva stiiliga, kõigega...See kell on niii minu!

Ma juba tükk aega mõlgutan mõtteid kella ostmisest, 1 idee oli valge Polar M400. Jaa too kell meeldib mulle ka, olen kuulnud vaid kiidusõnu ja no välimus on ka väga okei. Kella ma vajan, see on selge. Nii hea oleks näha oma plussi, aktiivsust, kilomeetreid, kaotatud kaloreid ja kõike. Kindlasti kell ka natuke rohkem motiveeriks mind, jah motivatsioon peab tulema seest, kuid kindlasti kui kell tuletaks meelde, et "Ou kuule, ära istu nii kaua", siis tahad ju kohe lippama minna. Ja noo see kõik selleks, kell on muidu ka väga vajalik asi, ma olen alati käekella kandnud ja miks ei võiks olla see pulsikell!?



Kohe, kui ma facebooki postitasin, et soovin nii väga seda kella, siis tuli ka negatiivseid kommentaare, et umbes tilulilu ja no jama kell. Kuid on olen ka mõningaid positiivseid kommentaare lugenud. Mind ei huvita, et see on nö edev vms, mulle meeldib see kell ja kõik. Kui ta oma töö ka ära teeb, siis on ju ta ideealne. Mina olen naiselik naine ja mulle meeldivad naiselikud asjad, Mingit monstrumit ma endale käe peale ei tahaks iial, tehku või kükke minu eest!








Ma palun kõiki ingleid, kogu universumit, ma palun kogu südamest ja väga väga tugevalt palun, too see kell minuni. Ma oleks maailma kõige õnnelikum naine ja kannaks seda kella suure uhkusega! Ilmselt ma ikka hakkan raha koguma, sünnipäev on ka möödas...Kuid ma tahan seda kella ja ma usun soovide jõusse ja ma tean, et ükspäev see kell kaunistab mu kätt, on mu igapäevane kallis sõber!

Kas minu lugejate seas on kellelgi see kell? Kuidas kivid peal püsivad? Kuidas valge värv säilinud on? Olete te rahul selle kellaga? Kirjutage, kommenteerige! Räägime sellest kaunitarist!


I can and i will, just watch me!!!












6 kommentaari:

  1. Üldiselt on tegemist sama kellaga mis on Polar Loop 2, lihtsalt blingi on rohkem. Kell on iseenesest väga hea! Kuna ma olen tihe ujuja, siis see kell mulle ei sobiks, kloor ei mõju pikas perspektiivis kividele hästi :) Samuti ühel tuttaval on mul see rihm kahjuks seest poolt juba üsna mustaks muutunud, kuigi ta on kasutanud seda ca pool aastat. Ahjaa, pulssi ta randmelt ei loe :)

    VastaKustuta
  2. Ilus kell on tõesti, kuid pulssi ta ei loe, kas siis on mõtekas!?

    VastaKustuta
  3. Vauuu..mulle hakkas ka meeldima :)

    VastaKustuta
  4. See on tõesti kaunitar!

    VastaKustuta
  5. Mul on see kell ja olen väga rahul. Kui soovid, et pulssi ka mõõdaks, siis on vaja pulsivöö juurde osta. Tõesti ilus kell ja motoveerib end rohkem liigutama.

    VastaKustuta
  6. Mina su asemel ostaksin pigem Polar Loop 2, valge näeb üsna samasugune välja, kuid on palju praktilisem: saad ka nt ujuda ja vees kanda.

    Aga kui tahad vaid iluvidinat, siis osta see.

    VastaKustuta