neljapäev, 7. aprill 2016

Minu kolmapäev 06.04.2016 ;) Peaaegu oleks kõik metsa läinud...


Hei hei :) Kahjuks postitan ma oma postituse jälle hiljem. Ei jõudnud eile õhtul ja hommikul läks ka kiireks. Aga ma püüan nii kiiresti, kui on võimalik, oma päeva postitused postitada. Ja mul on hea meel, et te neid ootate. See loeb mulle palju.

Eile oli kuidagi eriline ja hea päev(va 1 äpardus lõuna ajal). Südames oli hea ja rõõmus tunne. Inimesed tundusid hästi lahked, sõbralikud ja terve maailm oli minu meelest kuidagi eriliselt hea. Ja seda panid päris paljud inimesed tähele. Vahva.

Hommikul käisin ma koolis, mul on praegu tunniplaan nii, et käin vahel hommikul ja vahel õhtul. Peale kooli otsisin ma endale ikka sünnipäevaks kleiti, kuid tulutult. Ei ole sellist, mis kõnetaks mind, või no ei lähe mulle selga. Kurb, kurb, kurb...Kuid keda ma ikka siin süüdistada saan, ainult ise olen ju süüdi. Oleksin võinud ikka rohkem trenni teha, liikuda ja asjaga tõsisemalt tegeleda...Ohjah. No ühesõnaga kleiti ma ei leidnud, jalutasin sõbranna ja tema lapsega niisama natuke ringi, lobisesime ja siis ma läksin tagasi kooli. Õhtul mul oli eile  veel üks tund. Siis kirjutas mulle sõbranna, et me võiksime peale minu kooli kokku saada ja kõndima minna. Saimegi Anne Kanali juures kokku.



Ahjaa, nägin eile esimest liblikat sel aastal, kirjut. Tuleb kirju suvi!!!

Asja juurde siis...


Minu trenn/liikumine ;)

Trenniks seda päris nimetada ei saa, kuid liikumine ikka. Nagu ma enne kirjutasin, siis sõbranna kutsus mind Anne kanali juurde kõndima, 20 ajal saime kokku. Tegelikult oli üsna sombune ja kõle ilm. Kuid liikuma peab ja koos oma parima sõbrannaga on see veel eriti vahva. Kuna ma kooli läksin siis, kui päike paistsis ja olin üsna õhukeselt riides, siis palusin lapsel rattaga jope tuua endale. Ja nii me siis kõndisime rahulikult kokku 6.58km. Aeg lendas nii kiiresti, sest meil oli koos tore ja me saime veeta koos tervislikult kvaliteetaega.

Aga eile juhtisid  mu lemmikud blogijad Margit ja Helena tähelepanu sellele, et miks ma aind kanali ääres kõnnin. Keegi on seda ennem ka maininud. Ma väga ei teagi. No kui ma teeks päris seda õiget kiirkõndi, ehk tempokalt, siis mulle meeldib Anne kanali ümber kõndida, teen oma kilomeetrid ära ja koju. Kuid tõesti, jalutamiseks on ju Tartus nii palju ilusaid kohti veel, kindlasti ma hakkan nüüd ka mujal jalutama. Aga kiirkõnniks sobib mulle just Anne kanal.

Kokkuvõte: Jalutamine 6.58km








Minu toitumine ;)


Hommik ;)

Hommikusöögi sõin ma eile üsna hilja. Hommikul läks kiireks, pidin kooli 8.30ks jõudma. Kuid tagasi tulles siiski sõin. Tegin endale võikud, salati, lõhe ja kodujuustuga. Kohvi jõin ka, kuid selle jõin enne kooli ja enne hommikusööki, ehk tühja kõhu peale, mis ei ole hea.

* 3 riisi galetit
* Lehtsalat
* Natuke kodujuustu
* Külmsuitsu lõhe
* Küüslaugupipar





Lõuna ;)

Lõuna ajal juhtus mul väga kurb asi :( Ma ei tea, mis mul ometi hakkas...Miks ma niii tegin. Mul ei olnud isu nende asjade järele, kuid ma lihtsalt läksin külmkapi juurde ja võtsin sealt välja mingi pitsa, tegin soojaks sõin selle ära. Siis lõikasin veel 5 juppi suitsujuustu ja täissuitsu vorsti ka ja sõin need ka ära. Oleks see pitsa siis veel hea olnud, see oli mingi odav Säästu pitsa, kus aind sai oligi...Ma oleks saanud ju poodi lipata ja tuua endale midagi korralikku sealt, kuid ma nagu polnud mina ise, see käis nii kähku ja automaatselt...

Ma nutsin nii hullusti ja pean tunnistama, et peaaegu oleksin ma õgima hakanud, mul on nii, et kui toitumine läheb untsu, siis tahaks kohe õgima hakata, et ahhh homme alustan uuesti, täna ju niikuinii rikutud kõik...See nö haigus pole mul enam eriti välja löönud, kuid eile oleks see peaaegu juhtunud...

ÕNNEKS. JUMAL TÄNATUD. Ma ei hakanud õgima, kogusin end ruttu ja ütlesin endale, et "LÕPETA KOHE MERLIN". Olgu ma libastusin jah, kuid kohe saab ju kenasti jätkata. Rahunesin ja sain aru, et kui ma nüüd edasi tubli olen, siis on ju okei. Ja ma ei hakanud õgima. Päev oli siiski ju ilus ja tore ja ma olen niii õnnelik, et kõik piirdus sellega.

* Mingi pitsa
* 5 viilu suitsujuustu
* 5 viilu täissuitsuvorsti


Õhtupoolik ;)

Otsustasin, et enne kooli ma ikka natukene söön. Kuid peale seda lõunast juhtumit ma ei julenud midagi süüa. Kuid ma ei teadnud, mis kell koju jõuan ja otsustasin, et teen endale ühe smuuti,

* 2 pirni
* 1 banaan
* Natuke keefiri





Õhtu ;)

Peale kõndimist, kui koju jõudsin, siis ma olin niiii unine ja väsinud päevast, et algul nagu ei olnudki kõht tühi. Kuid ta läks varsti tühjaks.

Võtsin kapsit mingid jäänused ja üritasin nö kergemalt toituda.

* Natuke kodujuustu
* Lehtsalat
* Pool tomatit
* 3 viilu karbonaadi sinki vms
* Küüslaugupipar




Vett tarbisin eile ma umb 2l, kõht oli täis, no ime kah, kui lõunaks sai terve pitsa ja muud jama sisse söödud. Päevake ise oli väga imeline, toitumine teeb kurvaks, kuid olgu, ega siis nutma saa jääda.


Olge tublid, nautige päikest, mina üritan endale selle kleidikese leida, ma olen juba õnnetu, kui aus olla. Ja endiselt, kui kellegil on midagi pakkuda, palun kirjutage mulle. Ma tahan oma sünnipäeval olla hästi hästi ilus :(


I can and i will, just watch me!!!






10 kommentaari:

  1. Meie sõbrannaga kõnnime Anne Prisma juurest Luunja poole. Ja teine lemmik koht on meil Ihaste alguses, seal Luunja kurgi taga on metsatukake. Seal on nii mõnusad rajad metsa vahel, väike ringike nagu staadion ja võimalik ka harjutusi teha. Poomid ja mis seal kõik olemas on. Jala pole sinna üldse kauge minna. Väike tükike loodust linnas. :)

    VastaKustuta
    Vastused
    1. Mul tütar vist teab neid teid, lubas mind sinna viia :)
      Ma üksi kardan :D

      Kustuta
    2. Seal päeval päris palju inimesi jookseb ja kõnnib. Karta pole midagi :)

      Kustuta
  2. Kas sa Vahi tn. Exclusive Second Hand klient oled? Seal on tihti ilusaid kleite.

    VastaKustuta
    Vastused
    1. Ei ole, ma pole seal vist üldse käinud ka.
      Kas nii suurele ka on nagu mina?
      Lähen homme sinna siis ka vaatama.

      Kustuta
    2. Hea Merlin,

      kaalu langetamine algab peast... ja kui sa ennast pidevalt "nii suureks" nimetad/kutsud, siis sa justkui ju töötad oma eesmärgile vastu.

      Kustuta
    3. Ma kui veel Tartus elasin,olin ikka väga tihe klient seal. Nüüd,kui Tartusse satub,käin kindlasti alati ka sealt läbi. Hinnad on küll tõusnud ja minu meelest vanasti leidus seal ägedamaid asju (muru oli ka muidugi rohelisem ja taevas sinisem),aga ikkagi on see minu üks lemmikumaid kaltsukaid! Ja Läti Valka R.D.A.,sealne kleidistange on ju samuti klass omaette. Igas suuruses ja pikkuses. Ja no Lgp. 15:54! Teil ikka jagub seda sappi,mida pritsida. Selliste vormidega naine,nagu Merlin seda on lausa peab kleiti kandma!

      Kustuta
  3. Nii paks inimene ei peaks üldse mingit kleiti otsima!

    VastaKustuta
    Vastused
    1. Nii loll inimene ei peaks üldse suud lahti tegema!

      Kustuta
    2. Milline inimene sa oled , et tuled teisele nii ûtlema? Mats mine hari ennast natukene!!

      Kustuta