pühapäev, 14. juuni 2015

Ajakirja Fitness Hers Bfit 2 kuuga rannavormi publiku lemmik ;)  

Just natuke aega tagasi kuulutati välja võitjad. Mina ostutusin siis publiku lemmikuks 326 häälega ;) Tänan südamest kõiki hääletajaid ja kaasaelajaid. Suur suur aitähh teile. Väga armas, et mu tegemised lähevad korda ja väga armas, et keegi arvas, et ma väärin tunnustust. Te olete mulle kõik väga armsad ja minu suur jõud...Ilma teieta oleks poole raskem.

TRUMMIPÕRIN BFIT KONKURSI "PUBLIKU-LEMMIK" VÕITJATELE!!!! 
Avaldame esimse kategooria "publiku lemmik" võitja:
Võistleja nr 41 – Merlin Saretok! 
Palju õnne, Merlin! Sinu poolt hääletasid 326 toetajat smile-emotikon
Võitja saab: ajakirja aastatellmimuse, treeningpäeviku, Egle Eller-Nabi autogrammiga raamatu "101 rasvapõletuse trenni ja dieedistrateegiat!" ning võitjaga võtame ühendust auhinna kättesaamise osas! Palju õnne veel kord ning edu jätkamiseks!!!



Nagu tea aga kõik teate, olen ma väga väga emotsionaalne inimene ja oma tunnetest räägin alati siiralt ja otse. Ma tükk aega lahistasin nutta. Eks ma ikka ju südames lootsin paremat. Lootsin, et võidan. Lootsin tegelikult väga. Ma vaatasin iga natukese aja tagant ajakirja lehele, et äkki on juba midagi teada. Kui nägin, et ma ei võitnud, läks meel kurvaks ja nutsin nagu tita. Süüdistasin ennast, et ma ei andnud maksimumi ehk, otsin siin põhjusi, miks miks miks...Aga õnneks on mu kõrval nii palju armsaid inimesi ja ma olen aru saanud nüüd, et ma olen ju võitnud. Kõik, kes selle väljakutse vastu võtsid tegelikult võitsid. Selle võistlusega aga ei lõpe minu teekond, siit sain ma veel rohkem jõudu ja motivatsiooni, et veel tublim olla. Ma tahan veel rohkem panustada ja anda veel rohkem endast. 

Eks ma nutan oma nutmised ära(piripill nagu ma olen vahest:D) ja tuleb tööle hakata. Panen paika plaanid ja võitlen edasi oma kilode ja pekiga. Mina ei peatu isegi sellest tagasilöögi pärast  ja neid võimalusi tuleb ehk veel ja kindlasti kavatsen ma sellistel väljakutsetel osaleda. Ma mõtlesin tükk aega, kas ma oma kurvast emotsioonist kirjutan aga see olen mina, ma tahtsin ikka olla aus ja kirjutada ausalt, mida tunnen. Jah ma olen kurb, olen pettunud endas aga elu läheb edasi.

Igatahes ma tänan Fitness Hersi selle võimaluse eest, ma soovin edu kõikidele osalejatele, ärge loobuge, vaid jätkake oma teekonda. Te kõik olete võitunud!!! Palju õnne tublimale saavutajale Epule ja palju õnne peavõitjale Kristale!!!

Loe tulemustest ja vaata pilte siit : Fitness Hers BFit 

Aitähhh veelkord toetajatele ja kindlasti pakun ma veel palju palju põnevust ja ärevust teile ja palju üllatusi oma kaalulangetuse teel ;)



22 kommentaari:

  1. Palju õnne! :) Sa oled tubli saavutuse läbi teinud! :) Kindlasti annad sa paljudele motivatsiooni jne :) Ära pane neid inimesi tähele, kes sind kritiseerivad. Nagu me oleme rääkinud, siis ka mina olen saanud väga palju negatiivset tagasisidet aga ma ajan ikka oma asja :)

    VastaKustuta
    Vastused
    1. Publiku lemmik on ju väga väärt tulemus, see tähendab, et rahvas on Sinu poolt, tühja sellest žüriist! Tubli oled! Ja kõige suurem võit on ju muidugi see, et Sa oled iseenda jaoks ilusam ;)

      Kustuta
  2. Nojah, tegemist oli ikkagi RANNAvormi saavutamisega. 100kg naiseilu seda pole. Sul tuleb sellega lihtsalt leppida. Ma arvan, et ülejäänud võistlejad oleks vihased üsna olnud kui sina oleks võinud. Poleks lihtsalt teiste suhtes aus.

    VastaKustuta
    Vastused
    1. Osaleda võisid siiski kõik ja seal ei olnud võitjaks eesmärgiga kõige peenem piht või tagumik. Võitis minuga samas kaalus inimene enam vähem niii, et millest me räägime ? Vaadati parimat saavutajat, julgust jne. Ja seda pakkusin mina kindlasti. Kui sa asjaga kursis pole, siis ära kirjuta, ära mõtle palun. 2 kuuga ei suudagi keegi rannavormi saada ja loe võistluse reegleid.

      Kustuta
  3. Võitja kaalunumber oli 50.8kg. Võitis ikka väga treenitud ja sale inimene, see kes oligi seda väga väärt.

    VastaKustuta
    Vastused
    1. Sa loe ja vaata ikka uuesti kõik üle, 3 võitjat ju on !!! Ja tule siis rääkima. Inimene ei süvene asjasse aga muudkui targutab :D Mina olen ka võitnud juba ammu, enda jaoks ;)

      Kustuta
    2. Autor on selle kommentaari eemaldanud.

      Kustuta
    3. Sa loe ise üle kõik uuesti: ★ BFIT KONKURSI VÕITJA ON VÕISTLEJA NR 16 – KRISTA SABBAL! ★

      Sina väidad, et konkursi võitis sinuga samas kaalus inimene! Konkursi võitis inimene, kes saigi reaalselt parimasse rannavormi. Mida sa vaidled minuga?

      Suurest kadedusest silmanägemine eest läinud?

      Kustuta
    4. 3 võitjat on :D BFIT KONKURSI "TUBLIM SAAVUTAJA" VÕITJA!!!!
      Avaldame teise kategooria "tublim saavutaja" võitja:
      Võistleja nr 5 – Epp Kaldmäe!
      Palju õnne, Epp! Sinu saavutust hindas meie konkursi žürii üksmeelselt parimaks!
      Võitja saab: Personaalse treeningute- ja toitumise konsultatsiooni Taimi Ainjärvega ning võitjaga võtame ühendust auhinna kättesaamise osas! Palju õnne veel kord ning edu jätkamiseks!!!

      Kustuta
  4. Ja üldse, mida sa õelutsed siin anonüümsena ? Mina olen teinud ka suure töö ära, teen seda edasi ja küll ma sellistel anonüümikutel ükskord suu kinni panen;)
    Saad rahuldust sellest, et tuled teise blogisse maha tegema tema saavutusi? Tunned end paremini nüüd? Ma pole kindlasti mitte kade, kõik osalejad olid tublid ja me võitsime kõik ;)

    VastaKustuta
    Vastused
    1. Ma enda arust ei olegi sind maha teinud :)
      Ma lihtsalt üritan sulle selgeks teha, et sul ei ole vaja nutta, et sa ei võitnud konkurssi, sest võitis ikkagi see, kes reaalselt vastaski võistluses korraldatud tingimustele :)
      P.S Publiku lemmik ja tublim saavutama ei ole konkurssi võitjad ;)

      Kustuta
    2. Ahh okei, mis me siin vaidleme :) Võibolla ma ka hakkasin natuke tuliselt end kaitsma, kuna vahel ei loe enam välja, kas kommenteerija üritab maha teha, või soovib head :D
      Aga ei enam ei nuta ;) Kõik ju korras ja neid võistlusi tuleb veel. Ja ega need polegi ju kõige tähtsamad, tähtis on ikka see, et ma oma soovkaalu saavutaksin kunagi jne :)
      Ilusat päeva ;)

      Kustuta
  5. Merlin, üldvõitja jah siiski ei olnud Epp :)

    VastaKustuta
    Vastused
    1. Noh jah :D Ah võitis kes võitis :D Shõuuuud on läbi nüüd ja hakkan edasi rühkima ;) Aitab selleks korraks sellest.

      Kustuta
    2. Ja taaskord enda kaalust ei sõnagi....

      Kustuta
    3. Appi, ma pole veel postitust jõudnud teha :D Kas ma pean kohe esmaspäeva hommikul kirjutama? Kas mul on see kohustus? Küll ma lähen arvutisse ja kirjutan pikemalt postituse. See on minu blogi, kuidas ja kuna ma kirjutan, on minu asi ikka :)

      Kustuta
    4. Mis aitähh? 11-12 olgu välja tehtud eksole....

      Kustuta
  6. Palju õnne, Sa olid väga tubli ja oled ka edaspidi, usun Sinusse!! :)
    Kõik naised, kes vastu pidasid selle konkursi, on juba enda jaoks võitnud! :)
    Mina igatahes isklikult olen oma saavutusega rahul, öeldakse, et tähtis pole võit vaid osavõtt! Mega suure motivatsiooni ja tõuke sai konkursilt. Sügisel tahaks sind konkursil taas osalemas näha (ise ei plaani uuesti osa võtta, kuna vorm on saavutatud ja lihtsalt vaja edasi arendada) ja usun, et küll Sa kunagi oma vormi ka saavutad! Ma pole kunagi kellegi blogisid lugenud, aga Sinu ja Karmeni blogisid jään huviga edasi lugema! :) Super-super tubli oled! :) Päikest!

    VastaKustuta
  7. Blogi administraator eemaldas selle kommentaari.

    VastaKustuta
  8. Sa oled ikka rämedalt tubli inimene. Mu mees ja mina elame sulle kaasa sel raskel teekonnal, olid vöitu väärt!

    VastaKustuta
    Vastused
    1. No ma päris ei võitnud aga tegelikult publiku lemmik on ju väga suur võit ;) Olgu, võid ju paluda, et hääletataks sinu poolt aga, kui inimene ikka ei taha, siis ta ei hääleta. Minu poolt hääletas siiski palju võõraid ka ja ma olen õnnelik ;) Nii tore, on seda lugeda ja suured suured tänud :)

      Kustuta