reede, 24. märts 2017

Minu neljapäev 23.03.2017 :)


Eile ärkasin ma väga suure peavaluga. Sest jäin magama alles 04 ajal. Või isegi natuke hiljem. Ja magasin vaid paar tunnikest. Taas on kimbutamas mind uneprobleemid. Jään vastu hommikut magama, või kui jään õhtul, siis ärkan 03 ajal ülesse ja tiksun hommikuni ja magan paar tunnikest. Isegi kui päeval üritan end välja magada, ei saa. Und pole ja ma lihtsalt ei jää magama. Kuigi olen väsinud.

Olin unine, tossis ja mossis ja pool päeva lihtsalt unelesin. Erilist midagi ei teinud. Peale lõunat aga mõtlesin küll, et ilm on liiga ilus, et seda niisama maha mossitada ja võtsin plaani jalutama minna. Väiksem laps oli kuskil sõbrannadega ja otsustasin suuremat kaasa moosida. Ja ta täitsa vabalt tahtis kaasa tulla.






Lastega on alati tore, meil saab alati nii palju nalja ja naerda ja oleme kõhud kõveras ja pisarad silmas naerust. Räägime alati kõigest, teeme pulli ja noh see side on lihtsalt imeline. Nad on minu elu, minu armastus, kõik mida ma vajan.

Järsku tuli mulle meelde, et võitsin ju jõuluõhtul endale EL Kodutehnika Outletist (LINK) blenderi. Jaa ma polnud sellele järgi siiani läinud. Vot, kui hulluks asjad ikka olid läinud. Nii piinlik. See oli tegelikult super üllatus ja isegi kilkasin korra jõululauas. 





Blender on väga hea firma oma ka. Profi Cook ja on vist väga võimas. Kuigi neist suurt ei tea. Selle mootor on 1250 w, kann on klaasist ja mõõte numbriteni näitab mahtu 1,5l. 





No tegelikult me jumaldame smuutisid ja igasugu kokteile ja eile otsustasime, et toomegi selle ära. Tartu esindus asub neil Riia mnt 130B, politseid ja piirivalve maja taga. Sildid on ka  ja leiab kenasti ülesse.

Käisime siis tütrega sellel järel, tagasi tulles tahtsin käia ka sollis. Käin praegu Tasku D-Päikeses. Polnud nii ammu käinud, võtsin eile 10minutit ja täna juba kerge jume on peal. Teengi nüüd mingi kuuri, et nahk oleks jumekam ja säravam ja ma tunnen end alati palju ilusamana, kui olen päevitunud. No kes ei tunneks eks.

Siis tulime koju, tegelesime koduste toimetustega. Asjad paika, õhtusöögid jne...Pärast tv ette ja olin netis.

Vist nagu muud ei olnudki...


Asja juurde siis...


Minu trenn/liikumine :)


Nagu just lugesite käisin eile lapsega ilma nautimas ja oma blenderi  järel.
Kokku sai kõnnitud järjest  10.62km, väga lahe ja mõnus oli. Tagasi teel tassisin blenderit ka.
Ahjaa, Taskust koju tulime bussiga.

Kokkuvõte:
Jalutamine 10.62km







Minu toitumine  :)


Uuh nüüd need hirmsad toidupildid :D Sorry :D


Hommik :)


See pole hea hommikusöök. Värsket võiks olla juures  kindlasti. Aga no ei olnud.
Tegin kaks võileiba.
Kohvi eile ei joonud.


* 2 viilu 100% rukkijahust täistera rösti
* 2 viilu mingit sinki
* 1 keedumuna
* Natuke soola







Lõuna :)

Lõunaks oli ahjuliha sibulaga, seafilee siis, tatar ja wokisegu.

* Seafilee
* Sibul
* Tatar
* Wokisegu
* Natuke soola




Õhtu :)


Ahjuliha sibulaga, kikerherned, natuke kurki.


* Seafilee,
* Sibul
* Kurki natuke
* Kikerherned
* Natuke soola




Kohvi eile ei joonud, vett jõin normaalselt. Kõht püsis täis, kuid õhtul peale jalutamist tahtsin kohe süüa. No värske õhk ja kerge aeroobne ka. Unetusest oli see peavalu ja moss, aga õhtuks oli juba parem :)


Selline see päev oli....


Bye bye!!!

I can and i will, just watch me!!!








2 kommentaari:

  1. Hei,kas need uneprobleemid sellest pole tingitud,et sa lihtsalt päeva jooksul ei väsi ära? Mu jaoks kõlab loogiliselt-üldiselt on inimesed ju 8h tööl ja siis käiakse trennis või muud kohustused. Nagu olen aru saanud,siis sa töõl ja koolis hetkel ei käi,siis igati arusaadav,et kehal energiat nii palju järgi,et uni ei tule enne südaööd. Peaksid mingi rutiini välja mõtlema enda jaoks,ega see päeval enda magama sundimine pole ka kõige parem idee,kui järgmine öö jalle üleval istud.

    VastaKustuta
  2. Ma ei taha halvasti öelda, aga unetus on üsna tõenäoliselt põhjustatud sellest, et sa sööd nii vähe. Need päevad, mis sa oled nüüd postitanud tuleb vaevalt 1000 kaloritki kokku, mis on tegelikult 2-3 aastase lapse basaal energiavajadus. Seda on väga vähe 100-kilose naise jaoks, eriti kui sa veel teed trenni. Ma ei ütle, et sa peaksid nüüd kõike köögikaaluga kaaluma hakkama, aga näiteks võiksid lisada 2 vahepala ja ka õhtusse süsivesikuid.

    VastaKustuta