teisipäev, 27. detsember 2016

Blogijate jõululoos ;)


Hei hei sõbrad ;) Loodan, et pühad möödusid kõigil hästi, et kõik said kogeda palju ilusaid hetki ja tunda palju imelisi emotsioone. Minu jõulud olid perekesksed, toredad ja rahulikud. Sellest kõigest kirjutan järgmises postituses. Praegu tahan kirjutada blogijate jõululoosist, mille eestvedajaks oli armas Maryliis (LINK) :)

Mingi hetk nägin blogipostituste reklaamimise grupis Maryliisi postitust, et teeks blogijate vahel kingiloosi. Mulle meeldib kinke saada ja neid ka teha. Kuigi see viimane variant on raskem, kuid no hakkama saab ikka :D Olin kohe nõus, panin andmed teele ja jäin ootama. Blogijad on vahva kogukond ja selline asi ühendab meid minu meelest.

Mina sain endale loosi tahtel Gertu (LINK). Gertuga oleme tegelikult ka neti teel suhelnud. Algas see vist Süües Saledaks grupist kõik, tema elas mulle kaasa ja mina talle. Kommenteerisime, kirjutasime ja ütleme nii, et ta on nüüd täitsa oma inimene. Ta on ääretult tubli kaalulangetaja ja kehavormija, hästi positiivne ja lõbus naine. Särab kogu aeg ja on motivaatoriks paljudele. Talle kinkisin paki jõululõhnaga küünlaid, Buduaari elustiili märkmiku ja ühe hea näokoorija. Kuidas see kõik tuli? Ma ei teagi, käisin Sportlandis ringi ja nägin seda märkimikku, ise tahaksin seda väga väga, sinna hea kirjutada trennidest, toitumisest ja kõigest muust põnevast ja kohe on algamas 2017a ja tundus kuidagi hea kink. Loodan, et Gertu ka on rahul ja tahab seda kasutada ikka. Kuna märkmikust oleks väheks jäänud, siis mõtlesin, et lisaks küünlad ka pakki, sest no neid ju jõuluajal ja talvel kulub palju. Tahtsin veel pakki midagi lisada ja otsustasin millegi naiseliku kasuks ja valisin näokoorija, mis on tõsiselt väga hea, loodan väga, et see meeldib tallegi. Gertu paki panin teele viimasel hetkel, aga olin välja uurinud täpselt kõik ja olin kindel, et see jõuab jõuludeks talle kohale. Ja nii ka läks. Jõululaupäeval sai ta paki kätte ja postitas sellest ka instagramis (SIIN). Eks ta kirjutab ka oma blogis sellest ja loodan südamest, et ta väga ei pettunud.


Kuna ma täpselt paki teate sain, seda ei mäleta, aga sain ikka tükk aega enne jõule, kuid kuna olin haige, siis kohe järele ei läinud. Oma pakikesele läksin järele 23ndal, päev enne jõule. Mõtlesin, et avan selle jõululaupäeval, aga ei suutnud siiski oodata ja tegin selle suht kohe lahti. Minule tegi paki Riin (LINK). Tema blogi ma väga palju lugenud ei ole, kuid olen teda siin/seal märganud ja päris võõras ta mulle ei olnud ja vahel olen ikka mõnda postitust ka lugenud.

Kingitus oli väga ilusasti pakitud, mulle väga meeldib, kui kink on paberisse pakitud ja paelaga ka kinni seotud. Ise panin lihtsalt kotti :(






Kui pakikese avasin, siis seal sees oli papist karbike ja kui selle avasin, siis silmad lõid särama. Asjad olid pandud õrnale roosale paberile  ja see nägi nii minulik kõik välja.







Riin (LINK) justkui tunneks mind, sest kingitus oli täpselt sobilik. Sain endale vannipalli, mul on kodus vann ja käin vannis väga väga tihti. Naudin vannis mõnulemist, panen küünlad põlema, muusika käima ja see hetk on vaid minu.  Pakis oli veel Maybelline BabyLips huulepalsam, mis sobib taas ideaalselt mulle, sest käin ju nüüd nii tihti kohtingutel ja noo tugevat huulepulka ei ole väga mõttet kasutada, hahaa. See teeb huuled pehmeks, õrnalt toonib ja sellel on veel hea lõhn ja maitse ka lisaks. Ja kolmandaks oli pakis Avoni kätele/jalgadele mõeldud kodune spa hooldus. Mina kreemitan, maskitan, koorin ja teen kõiki selliseid asju, nii et see sobis jälle taas ideaalselt :)

Aitäh armas Riin kingituse eest, jäin sellega väga rahule. Ja suur aitäh Maryliisile, et sellise asja ette võtsid, see oli tore ja uuel aastal jälle.


Praegu kõik, varsti tuleb postitus minu jõuludest ;)


Bye bye!!!

I can and i will, just watch me!!!



1 kommentaar:

  1. Mul on NII hea meel, et suutsin Sulle oma kingiga jõulurõõmu tuua :)

    VastaKustuta