reede, 6. jaanuar 2017

Jaanuari challenge 2017 - 30 päeva kirjutamist ;) Päev 3 - Nimeta 5 kohta, mida tahaksid külastada.


Hei hei sõbrad ja ilusat reedet kõigile ;) Eilne postituste maraton jäi siiski pooleli, kuna tuli asju ette ja ei olnud lihtsalt aega seda lõpetada. Kuid nüüd annan endast kõik, et jõuaksin challengiga järje peale.


Kolmanda päeva ülesanne oli:


Nimeta 5 kohta, mida tahaksin külastada!

1;) Madeira. See on lihtsalt nii nii ilus, imeline loodus ja see on juba väga ammune unistus mul. Soovin sinna kindlasti reisida ja seda ilu nautida.







2;) Tahaks minna Venemaa lõppu, kuhugi väga kaugele, ehtsatesse vene küladesse, kus on ehe elu. Isegi Siberisse olen südames soovinud minna. No väga kaua vist ei tahaks seal olla, nädalakesest piisaks, aga tahan tunda seda, kuidas elatakse nii, et sul pole mugavusi, pead ellujäämise nimel pingutama ja vaeva nägema. See karm ja maagiline loodus, see kutsub.





3;) Rabasse. Jah tahan minna rabamatkale. Ükskõik millisesse, siin kaunil Eestimaal. Tahan vaadata seal päikesetõusu, juua hommikukohvi...Oehh, nii palju, kui olen neid pilte näinud, siis oehh...Imeline. Kui keegi loeb seda nüüd siin ja sul on samad soovid, kirjuta mulle, lähme koos.





4;) Palverännakule Hispaaniasse. See rännak võiks kulgeda läbi imeliste Hispaania külakeste.






5;) Ja veel kutsub mind Tai.












Need on need kohad, mis lihtsalt praegu hommikul vara pähe turgatasid ja no on tegelikult juba ammu seal peas. Kuid neid unistusi on veel ja veel. USA, Iirimaal väikesed linnad, Amsterdam...Eestimaal tahaks veeta päevi Hiiumaal kindlasti ja ka kõiki muid kohti külastada, kuid olen siin palju ringi trippinud ja kindlasti saan seda vabalt veel ja veel iga kell teha.

Tegelikult ei ole neid nimekirju kerge koostada, sest no unistusi ja soove on palju, kuidas sa paned need tähtsuse järjekorda :D ?

Aga olgu, varsti jälle ;)

Bye bye!!!

I can and i will, just watch me!!!


1 kommentaar:

  1. Mina tahaksin kindlasti ära käia Tais, Hispaanias, Miamis, New Yorgis.... Ja Kreetal :) ( Horvaataiasse tahan kaa tagasi ! )

    VastaKustuta