esmaspäev, 25. juuli 2016

Minu esmaspäevane kaalumine 25.07.2016 ;)


Hei hei kõigile! Uuhhh, kui ammu ma ei ole oma esmaspäevaseid kaalumis postitusi kirjutanud. Ikka väga väga ammu. No ja ega pole ka midagi kirjutada olnud. Algus oli ilus ja see lõpp läks ikka väga käest ära. Aga las ta jääb minevikku ja eks võtan seda, kui õppetundi. Iga halb on millegi jaoks hea ja iga asi juhtub omal ajal ja omal põhjusel.

Eelmisel esmaspäeval hakkasin ma siis nö taas tubliks. Alustasin koostööd Arturiga (AR FITNESS), kuid kavade jne saamine natuke venis, minu tõttu siis. Reedel sain ma kätte oma kavad ja nüüd 3 päeva olen ma ka neid jälginud.

Ma päriselt mõtlesin, et kirjutan eelmise nädala postitused tagant järele, kuid ma ikka ei hakanud seda tegema. Kuid ma võin öelda, et eelmisel nädalal olin ma väga tubli, või no enam väheam tubli. 7 päeva mitte ühtegi valet ampsu, kõik kogused olid õiged ja täpselt ja sõin õigetel aegadel. Kes mu blogi facebooki jälgib (SIIN), see teab, et ma olin 1 päev tohutu magusaisu käes, mul oli lausa nõrkus ja ma peaaegu tahtsin poes šokolaadi haarata, kuiD jäin endale kindlaks ja ostsin arbuusi, kodus sõin 4 viilu vist ja mul hakkas parem. See oli kohutav, ma ei armasta magusat, kuid kord kuus, või kahe kuu tagant võib tulla mul selline isu, et mul hakkab füüsiliselt nii nii paha. Muidu aga oli mu kõht täis, mingeid erilisi isusid ei olnud, näksida ei tahtnud ja olen enda üle uhke. Kõik toidud oli puhtad ja tervislikud ja minule head. Ainus miinus siis eemisel nädalal oli see, et ma liikusin vähe, kodus tegin trenni 3l päeval ja laupäeval ma siiski läksin peole sõbrannadega ja tarbisin ka kahjuks alkoholi. Ma üritan olla siiras blogija ja ei hakka siin seda ka varjama.

Sel korral siit korralikku nädala kokkuvõtet siit ei tule. Kuid igal esmaspäeval hakkab tulema korralik nädala kokkuvõtte ja kaalupostitus. Sest nüüd me alles hakkame Arturiga kohtuma, trenni tegema jne. Ja igal esmaspäeval kirjutan siis nädala miinustest ja plussidest ja võtan kokku statistika! Ja loomulikult jooksvalt igapäevased postitused!

Ma pean täna saatma Arturile ka pesus/bikiinides pildid, mida ma ei taha ise üldse vaadata ja olen nende tegemist ka edasi lükanud, aga võibolla ongi see hea, sest arvatavasti ma hakkan neid nähes oksele ja ei taha enam kunagi rajalt kõrvale kalduda. Aga pildid siis selle jaoks, et oleks hea võrrelda mingi aja tagant minu muutust. Ma loodan, et me juba homme ka kohtume, siis ta mõõdab mind ära ka.

Aga numbrite juurde...

Eelmisel esmaspäeval 18.07.2016 kaalusin ma 96kg. Ja täna 25.07.2016 kaalusin ma 95.1kg. Kaalukaotust nädalaga -900g!!! Tegelikult ma vahepeal käisin kaalu piilumas ja laupäeval oli miinus natuke suurem, ma ei teagi, kas siis laupäevane pidu tõstis seda kaalu veidi? Arvata vist on. Eks ma hakkan seda teemat ka jälgima ja pidutsemisi vähendama kindlasti. Aga miinus tuli ära ja kuigi see pole kõige suurem, siis mul on siiski hea meel. Sellel nädalal ma olen kindlasti veel tublib, hakkan liikuma ja trennis käima ja loodan, et järgmine esmaspäev on palju parem!

Kaalumine:

18.07.2016 - 96kg
25.07.2016 - 95,1kg

Nädalaga kaotaud -900kg

Algkaal 09.02.2015 - 117kg



Aga nüüd ma lippan tegudele ja olge teie ka tegusad ja mõnusad. Uus nädal ja uued võimalused taas!!! Tänasest päevast kirjutan teile homme hommikul ;)

Ahjaa ja tulge pange like minu blogi lehele, sest sinna postitan ma suht tihti ikka igasuguseid asju :D Minu blogi facebook on: SIIN


Bye bye!!!

I can and i will, just watch me!!!



7 kommentaari:

  1. tubli,tubli:)ikka edasi ja sooviks ka pilte ikka näha ,mida sööd,hea on snitti võtta:)

    VastaKustuta
  2. Ära enam alla anna! Tubli!

    VastaKustuta
  3. Edu ja jaksu sulle:) Ootan postitusi väga ja iga päev käin vaatamas, kas on midagi uut.

    VastaKustuta
  4. Tubli tüdruk! :) meile võiksid endast riietes pilte näidata, et teekonda piltidega illustreerida. Iga nädal ei pruugi vahe olla märgatav, aga vaadates pilte, mis on tehtud nt kuu ajase vahega, peaks muutus näha olema. ;) see lisab veelgi motivatsiooni ja tahet.

    VastaKustuta
  5. Tubli!
    Ma tahan ka rohkem pilte :)
    Loodan, et teil koostöö sujub.

    VastaKustuta
  6. Pilte võiks tõesti olla :)Ei pea olema bikiinides, võib ka tavariietes, aga palun - ära tee mingeid kronksus kehahoiakuga poseeritud pilte. Seisa tavaliselt. Kõik need ülevalt tehtud ja kreeka-E stiilis pildid ei anna mitte mingit reaalset ülevaadet, kui hiljem tahad muutust võrrelda.

    VastaKustuta
  7. pilte ja laivi paluks

    VastaKustuta