teisipäev, 19. juuli 2016

Minu esmaspäev 18.07.2016 ;) AR FITNESS!!!


Hei hei, loodan väga, et teil on kõik hästi. Minul igatahes on!!! Nagu ma siin eelmises postituses hõiskasin, et im back ja hakkan igasugu vahvaid asju tegema, siis nüüd see kõik alaku. Tahan teiega seda kõike jagada ja mul nii hea meel, et mul on  nii palju armsaid inimesi ümber, kes kaasa elavad ja toetavad mind mu teekonnal. Te olete mulle olulised ja aitäh teile.



Nagu me kõik teame, siis minu teekond parema ja ilusama minani on olnud suht suurte tõusude ja mõõnadega. Olen palju kukkunud, kuid on olnud ka palju häid hetki. Praegu pikemat aega on olnud üks suur mõõn, mis on mulle väga palju kilosid tagasi toonud ja see ei lähe mitte. Jah lugesite õigesti. Ma olen kaalus juurde võtnud ja kohutavalt palju. Igatahes oli, mis oli ja heietada pole siin väga mõtet. Ongi kaks varianti, kas ma annan alla, või tõusen taas ja sammun edasi oma unistuste poole. Kahjuks või õnneks(tean, et mõned seda nii väga loodavad) ma alla ei anna ja üritan ikka edasi. Kuid nüüd ma pole enam üksi!

Esialgu toongi ma siis tagasi oma igapäevased postitused, kus ma kajastan oma tegemisi, toitumist ja trenne. Ja toimuma hakkab palju palju muudki põnevat ja olge minuga ja saate ka osa ;)

Asume asja kallale siis...

Eile oli mul kuidagi pea väga paks, valutas ja ei olnud erilist tuju. Päeval ma tegelesin koduste asjadega ja midagi väga erilist ei teinud ega toimunud. Kuid ma ootasin suure õhinaga õhtut. Kohe nii nii väga ootasin. Miks!? Sest ma kohtusin eile Artur Rassmanniga (LINK). Nimelt üks armas tuttav postitas mulle hiljuti facebooki seinale Arturi lingi ja soovitas mul temaga ühendust võtta. Eveli ma olen sulle meeletult tänulik!!! Nimelt on siis Artur personaaltreener, teeb välitrenne, koduseid treeninkavasid, toitumisnõustamist ja palju vingeid asju üleüldse. Vaatasin siis tema facebooki ja no tundsin ta kohe ära, kunagi osales ta Eesti Otsib Superstaari saates ja juba sealt jäi ta mulle silma, kui üks lahe ja chill tegelane. Ja kui ma nägin, et ta tegutseb lausa siinsamas Tartus, siis otsustasin talle ka kohe kirjutada.


Jaa, kõik juhtub põhjusega, kõik inimesed tulevad ellu põhjusega ja kõik, mida me vajame, tuleb õigel ajal, just siis, kui peab!!!!


Võin öelda, et kohe kirja teel sain aru, et tegu on ääretult laheda ja sõbraliku inimesega. Tutvustasin ennast ja tema mulle end ja leppisime kokku kohtumise. Kuna silmast silma saab ikka parima ülevaate ja siis on ka ära tunda, kas sellest saab hea koostöö või mitte. Sest treeneri ja nö kliendi vahel peal tekkima hea klapp ja side. Sa ei saa tunda end pinges, ja olla keegi teine. Nojaa alguses ma veidike ikka põdesin sinna kohtumisele minekut. Ma küll ütlesin talle kaalu ja  värgid ja korrutasin, et ma olen ikka väga väga suur, kuid tema vastused pühkisid igasugused hirmud ära. Ja no hallooo, selleks ta ju ongi, et sellest suurest naisest saaks üks väike naine. Natuke põdesin ka seda, et ta on ikkagi mees ja ma ei oska midagi eriti ja ta äkki läheb närvi jne jne jne...Kuid noh need hirmud ja tobedad mõtted kaovad mul tegelikult suht ruttu, sest oma loomuses olen ma julge ja hakkaja ja olen elus igasugu hulle asju teinud, mida võibolla igaüks ei julgeks.

Igatahes eile kell 18 me kohtusimegi siis Kvartali V Caffees...Ma polegi seal varem käinud, kuid nii palju, kui ma märgata jõudsin, tundus armas kohake olema ja ma tahan sinna kindlasti sööma ja chillima minna ükspäev. Teate, kui ma sinna laua juurde jõudsin, siis ma oleks justkui kohtunud oma vana hea sõbraga. Ei mingit hirmu ega võõristamist. Jutt jooksis nii mul, kui tal ja minu meelest tekkis hea klapp. Mina olin 100% mina ise, rääkisin absoluutselt kõigist oma vigadest ja headest külgedest, ma käitusin täpselt iseendana ja ei üritanud sekundidki olla keegi teine. Selline eriti vaba ja chill õhkkond oli. Ta küsitles mind hästi põhjalikult, alates harjumustest, kuni perekonnani välja. Rääkisin talle oma soovidest ja unistusest ja lootustest ja tema oma nägemusest, et kuidas nendeni siis jõuda. Igatahes me lõime eile käed ja mul on oma personaaltreener ja nõustaja. Kellega me hakkame kohtuma, koos trenni tegema jne jne jne. Esimene kohtumine vist on juba lähipäevil ja siis mõõdame jne mind ära ka. Panime ka esialgsed eesmärgid kirja ja vaatame, mis saama hakkab. Hakkame treenima väljas, enne sügist ka jõusaalis ja lisaks ka kodus. Põnev eksole!?

Artur on tõeliselt soe ja armas inimene, kuid ka väga konkreetne ja otsekohene ja mina usun, et nüüd krt saab! No peab saama! Kellel on soov endale Tartus lahe ja chill treener saada, siis vaadake ta facebooki lehele ja kirjutage talle (SIIN). Ta on äge inimene, nii personaaltreenerina, kui lihtsalt muidu.

Ja ei ma ei tee siin mingit reklaami ja promo, et sellepärast nii hea jutt.  Ei ei ei. Ma palkasin ta täiesti oma raha eest ja ta päriselt ongi lahe!!!


AR FITNESS Artur Treenib Facebooki lehe leiad: SIIT



Aga eilne toitumine ja trenn ja kaal...

Eile hommikul vaatas mulle kaalult vastu 96kg!!! Ma ei tea täpselt, mis ajaga ma olen taas juurde võtnud ja teate see ei huvita mind ka hetkel. Kaalu on tõusnud, ma olen kohutavalt paks ja tuleb jälle vaeva näha ja need kilod liikuma saada.


Minu trenn/liikumine ;)

Eile ei liikunud ma eriti üldse, isegi jala ei käinud väga ja eile ei teinud ka mitte mingit trenni.



Minu toitumine ;)


Hommik ;)

Oh jummel, nende hommikutega on mul suvel igavene jama. Ma lähen väga hilja magama, öösel lausa ja hommikuti ma magan ka kauem. Ja hommikusöök lükkub tavaliselt lõunasse. Ja isegi siis, kui ma ärkan nii 07-09, siis ma jobutan nii kaua, et hommikusöök jääb ikkagi lõunasse. Aga ma üritan tõesti selle paika saada.

Ma nagu vara ärkama end ei sunni, kui noh kell 9 võiks olla max aeg? Mul ei ole ju kohustusi ja võin teha kõike täpselt, siis kui tahan, kuid mingi päeva plaan võiks mul olla ja seda me ka Arturiga eile arutasime(nt täna ma juba ärkasin 8 ajal ja sõin hommikus 9 ajal). Eks kui ta paneb mulle trenne ka hommikuks, siis loksub see teema paika.

Aga eile sõin ma siis hommikusööki kella 11-12 ajal vist. Igatahes nautisin ma seda rõdul päikese käes ja väga mõnus oli.

* 2 keedumuna
* 2 viilu täistera rösti 100% rukkijahust
* 2 viilu sinki, oli vist sea oma
* 1 nektariin
* Natuke kurki
* Till
* 2 tassi musta kohvi




Lõuna ;)

Lõuna, kui selline jäi siis ametlikult ära, sest ma sõin hommikust sel ajal...



Õhtupoolik ;)

See on siis tegelikult nö kolmas söögikord mul. Eile juhtus teine olema.

* Klaas keefiri







Õhtu ;)

Õhtut ma sõin mingi peale 20. Jõudsin siis Arturiga kokkusaamiselt koju ja tahtsin midagi lihtsalt ja kerget.

Aasiapärane wok broilerifilee tükikestega. Mul pole seda pakendit enam alles ja ma ei tea täpselt mida see sisaldas, aga sisaldas ta palju huvitavat. Kui ma seda veel kunagi kasutan, siis kirjutan teile ka, või minge ja ostke ja proovige, mega hea on.


* Broilerifilee
* Aasiapärane wokisegu
* Vürtsid







Kohvi sai eile 2 tassi, kanget ja musta. Vett jõin enamvähem okilt. Õhtuks oli kõht täis, tuju hea ja pea erinevaid mõtteid ja plaane täis.

Ja Sulle, kes sa mind hiljuti tuulelipuks nimetasid ütlen vaid seda, et ükskord see lipp leiab oma masti ka!!!



By bye!!!

I can and i will, just watch me!!!






19 kommentaari:

  1. Väga vahva, et toetaja leidsid, kellega koos lausa trenne teha.
    Täitsa huvitaks hinnakiri. :)

    VastaKustuta
  2. Mul on Sinu pärast nii hea meel! Võta nüüd asja südamega ja näe vaeva ka, siis tulevad ka tulemused!

    VastaKustuta
  3. nagu näha kahjuks see tagasitulek ja kirjutamine ei taha edeneda,kuid ehk oleks sul põhjust võtta Mallukast eeskuju ja ka laive tegema hakkata?

    VastaKustuta
    Vastused
    1. Hulluke, ma ei julge nii rääkida vist ja ma olen videodes nii kohutava häälega :D

      Kustuta
  4. Merlinikene. Tee nüüd ära see asi! :) :) Nüüd ei tohiks enam küll mingeid uuesti alustamisi tulla. Ühe jutiga ja edasi,eks?
    Ja kui vahel ongi raske, siis kirjutagi, et on raske. Hakkab kergem ja aitab raskest üle. Mina olen alati uskunud, et sa saad hakkama, viimasel ajal aga on mul juba naljakas kirjutada, et tubli ja lase nüüd edasi. Näita nüüd, mida sa suudad ja siis pole enam kellelgi kobisemist. Usu mind ;)

    VastaKustuta
  5. Väga tubli, usun, et saad hakkama!

    VastaKustuta
  6. Sul pole mingeid kohustusi? Tööl ei käi?

    VastaKustuta
  7. Sul pole mingeid kohustusi? Tööl ei käi? Aga see LIVE teema, tundub päris hea mõttena 😊

    VastaKustuta
    Vastused
    1. No ma ei tea, ma võin ju proovida seda live, aga kui ma endast videosid olen teinud, siis mu hääl on nii jube, et mul hakkab paha endal :D Ei käi tööl :)

      Kustuta
  8. Merlin, mul on sinusse usku.. ja Arturi abiga on kõik võimalik! 😊

    VastaKustuta
    Vastused
    1. Eveli aitäh, see loeb mulle palju palju ja ma olen nii õnnelik, et see minuga juhtus :) Aitäh ja luban, et teen selle ära nüüd :)

      Kustuta
  9. Merlin,palun,ära nyyd pooleli jäta seda asja,sest mina alustasin koos Sinuga :)Jälgin Su postitusi ning võtan malli,nii et lohisen Sul sabas :D :D palun postita ikka pilte ka,eks,ja saame hakkama onju :)

    VastaKustuta
    Vastused
    1. Eiiiii iial :) Nii vahva ja tahan sinu tegemistest ka teada ;)
      Edu meile ;)

      Kustuta
  10. Ma olen seda blogi väga pisteliselt möned korrad lugenud, kas ma tohin esitada ühe küsimuse? Lihtsalt, et natuke pilti ette saada Sinust kui blogijast. Kas Sa tööl ei käi vöi on mul vale mulje jäänud? Saan ka aru, et Sul 2 (?) last, kas on vöimalik tänapäeval kasvatada last ilma tööl käimata? Veelkord, ma ei taha absoluutselt halvustada, kugi saan aru, et see vöib nii tunduda, ma tahan lihtsalt aru saada blogist, mille alles avastasin...

    VastaKustuta