laupäev, 12. september 2015

Ta valis minu ka!!! UUS ALGUS KOOS ERIK ORGUGA!!!


Nonii, tulen lõpuks oma uudisega lagedale! Eelmisel nädalal postitas Erik Orgu oma Facebooki lehele üleskutse blogijatele, kus ta soovis leida 3 blogijat ja võtta neid enda tiiva alla, aastaks lausa. Blogija ma olen, kaalust alla tahan saada. Erik Orgu meeldib väga väga ja otsustasin ka talle kirjutada. Ja juhuuu, ta võtab ka mind aastaks enda tiiva alla. Kui tema kirja nägin, siis lõi see mu silmad särama, ma olen nii niii õnnelik ja rõõmus, et see paneb lausa kilkama. Juhuu!!!

Tegelikult valis ta välja meid rohkem, kui 3. Kuna kirjutajaid oli kindlasti väga palju ja kirjad väga põhjalikud. Ka ka mina leian, et see on vahva, et nii paljud blogijad sellise võimaluse said. Hakkan kindlasti kõgile ka ise kaasa elama ja kõigi teiste tegemisi jälgima. Soovin teile õnne ja edu ja loodan, et see projekt saab üli äge olema!!! Juba tutvustas ta esimesi osalejaid ja vaikselt lisab ta meid juurde. Blogijaid ja kogu seda projekti saad jälgida: SIIT

Kui ma seda postitust nägin, siis ma tundsin ära, et see on midagi mulle. Olen tegelikult ammu ammu tema suur fänn olnud. Olen  jälginud tema tegemisi nii netis,meedias ja televisioonis. Ta on alati mulle meeldinud, tema suhtumine, nägemus ja tema töö. Ta on inimene, kellel on sees väga suur süda, ta on inimene, kes teeb seda suure hoolivuse ja armastusega. Ta on inimene, kes on kõrval, kuni lõpuni. Mina vajan inimest kõrvale, mina vajan toetust ja sellist suhtumist. Ma tean, et ta ei saa olla mul olemas 24/7, kuid ma tunnen, et ma pole enam üksi. Mulle meeldib tohutult ka see, et on mingi projekt, kindel raam, kus midagi ära tehakse. Praegu on selleks siis AASTA KOOS ERIK ORGUGA.
Loodan südamest, et meil tuleb väga lahe koostöö ja annan endast kõik, et ta saaks pärast rõõmus olla, et ka minu välja valis. Luban olla töökas, täpne ja usin kaalulangetaja!!!

Olen uurinud juba toitumiskava, retsepte, ostunimekirja. Issand, kui vahva ja põnev see kõik tundub. Alguses läheb kindlasti hulluks kokkamiseks, õppimiseks, katsetamiseks, kuid see on üliäge. Lõpuks ehk saab minust köögis ka asja. Toidud tunduvad nii mitmekülgsed, värvikad ja põnevad.  Nojaa ostunimekiri, mis saab olla veel mugavam ja lihtsam? Pealegi aitab see raha väga palju kokku hoida.

Aitähh Erik Sulle!!! See on väga super võimalus ja sa tegid ühe inimese väga õnnelikuks!!!

Alustan ma kavaga esmaspäeval! Ja olge kuuldel siis!!!


Erik Orgu Facebooki lehe leiad: SIIT
Erik Orgu kodulehe leiad: SIIT

Ilusat nädalavahetust!!!



19 kommentaari:

  1. Palju õnne!
    Väga vahva, et nii paljud nüüd sellise teekonnaga alustavad :)

    VastaKustuta
    Vastused
    1. Aitähhh Karmenike ;)
      Mul ka hea meel, nii paljud alustavad vahva teekonnaga ja loodan, et kõigil läheb see edukalt ;)

      Kustuta
  2. Vastused
    1. Ma arvan ise sama, tulevad ju vahvad retseptid, toidud...Temal kõik ette näidatud, kuidas ja mis teha. Enam ei tule ainult hakkliha juurikatega :D Ma ju eriline kokk pole olnud. Ja usun, et suh igav kõik oli.

      Kustuta
  3. Põnev, jään huviga jälgima! ;)

    VastaKustuta
    Vastused
    1. Tore, varsti tulevad ka postitused, kuidas on jne ;)

      Kustuta
  4. Väga vahva! Palju õnne! ;)

    VastaKustuta
  5. Kas süües saledaks grupist lahkusid? Miks? Ja miks sa üldse Signesssa Eriku vastu vahetasid?

    VastaKustuta
    Vastused
    1. Ei ma ei ole kuskilt grupist lahkunud. Miks ma peaks? Seal on väga vahvad inimesed, samuti on Signessa väga vahva. Kuid asjad ammenduvad ja vahel juhtub nii, et on vaja edasi liikuda. Ma vajan teistmoodi asja, projekti...

      Kustuta
    2. Miks sa teema ära kustutasid süües saledaks grupist?

      Kustuta
    3. Sest hakati küsima muljeid, arvamusi jne Eri Orgu kava kohta. Kuid kindlasti ei ole Süües Saledaks grupis õige kellegi teise kohta muljetada ja see on ka vastuolus grupi reeglitega.
      Kuna ma aasta otsa teen midagi muud, siis et ei tekiks muudkui selliseid küsimusi, kustutasin ära.
      Ei ole mingid kõmu, klatši ja šõud :D

      Kustuta
  6. Keegi võiks nö pidevalt silma peal hoida eks..mul endal on küll nii. Aga edu sulle :) kahju et ma blogija pole :(

    VastaKustuta
  7. Blogi administraator eemaldas selle kommentaari.

    VastaKustuta
  8. Palju õnne! Mina kasutan Eriku kavasid juba mõnda aega ja olen väga rahul. Sinu järjekindlusega saad kindlasti häid tulemusi! Kõht on alati täis ja kui kava jälgida (ka koguseid), siis kaob ka magusaisu täiesti ära (seda ei räägi ainult mina vaid ka teised kasutajad)

    VastaKustuta
    Vastused
    1. Mina usun Eriku kavasse väga, ta meelib mulle inimesena ka väga ja kõik on tegelikult niiii lihtsalt tehtuks. Tuleb vaid teha täpselt järgi kõike, toituda nii nagu kavas, liigutada ja nii ta lähebki.
      Sellised postitused toovad mulle alati pisarad silma...Aitähhh, et Sa usud, et minu on järjekindlus. Paraku ma komistan tihti, eksin ka, kuid ma püüan kohe edasi töötada ja ma ükskord ma saavutan selle oma unistuse. Teiste negatiivsete inimeste kiuste!!!
      Aitähhh!!!
      Soovin ka sulle kõike head ja võid nippe jne mulle alati jagada :)

      Kustuta