reede, 11. september 2015

Pildipostitus!!!

Hei hei mu armsad lugejad!!!

Enne, kui ma väga suurte uudistega lagedale tulen, mõtlesin teha lihtsalt ühe kiire postituse ja lisada natuke pilte. 

Aga kuidas mul läheb? Mul läheb praegu täitsa hästi, esimene koolinädal on seljataga, mitmeid tunde kohapeal istumine vajab harjumist, kuid kõik muu on vahva. Meil on väga lahe uus koolimaja. Väga uhke, värske, soe, ilus ja mõnus. Seal on lausa lust õppida. Kõige vahvam oli aga näha oma armsaid klassikaaslaseid ja õpetajaid. Ma ei tea, kuid sel aastal tunnen, et klass on kuidagi kokkuhoidvam ja no hästi tore on. Ka uued on väga toredad, lihtsalt natuke vaiksemad veel. Sel aastal kavatsen ma väga kõvasti õppida, puudun vaid siis, kui haigus jalust murrab ja tahan tõesti südamest koolile pühenduda. Kaua ma ikka lolli mängin eks. Loodame, et see tuhin ei kao kuskile.

Kodus hakkavad ka asjad paika loksuma ja saab täiega nautida uue kodu rõõme. Väga mõnus ja hubane on mul. Asukoht on super, poed ligidal, spordiklubi ligidal ja kõik muu ka ok.

Toitunud olen ma väga korralikult. Ei mingeid eksimusi ja patte. Mitte mingeid!!! Trenni sel nädalal jõudnud pole. Homme tagasi trenni lainel ka. 

KUID MUL ON TEILE VÄGA SUUR UUDIS! SEE ON VÄGA SUUR MUUDATUS MINU KAALULANGETUS TEEL! Aga natuke kannatust, varsti kirjutan ka sellest.

Lisan nüüd lihtsalt pildikesi mõnest oma toidust jne..



     Hommikusöök kahele ;) Sõbranna peatus minu juures nädalakese!!!

        Sain oma auhinna kätte ajakirjalt Fitness Hers ;) Väga hea ajakirjanumber oli seekord minu jaoks!!! Ja raamat ja  trennipäevik on ka väga huvitavad. Suur suur aitähh!!!

Mulle meeldib hullult lugeda!!! Ja lugemise kõrvale sobib vabalt ka 1 vahepala ära. Smuuti: keefir, kirsid ja mesi. Mmmmm....


                                                   Hommikusöök ühele...Mul pole panni ju :( Igatsen väga omletti.

                  Hommikusöök taas kahele. Mõnusad soojad juustukad. 100% Rukkijahust Täistera Röst.

 See ajakiri Sport oli emal Anne&Stiili vahel. Väga hea lugemine. Põnevad artiklid. See mingi Tervis Plussi 
  lisaväljaanne. Kõrvale mõnusad alõõtšad ja õhtu sisustatud. Keegi on lugenud seda Sporti?


   
 Emme kinkis potsiku mett. Sellega magustan smuutisid. Kuid praegu on see meil ka asendamatu ravim.       Tervel perel kurgud suht haiged, Paneme mett tee sisse ja niisama ka limpsame lusikaga, et kurgule leevendust saada. Aitähh emme!!!
                                     

                                            
Ahjuroog ;) Kana/porgand/sibul/palju tilli/natuke meresoola!!! Lihtne, kiire ja hea.

Koolis toidan ma end Frooshiga. Mõnus smuuti, kuid suht kallis. Kookose-spinati oma!

 Minust võib veel asja saada köögis :D Lihtne, odav ja nii hea kiire toiduke. Pistsin kõik ahju ja valmis ta                                                                 oligi. Ma jumaldan suvikõrvitsat.


Nagu ma mainisin juba, on muil sõbranna külas olnud nädalakese. Ta oli siin komandeeringus. Ta tõi mulle sellise arsma korvikese soolaleiva puhul. See on nii nii vahva ja äge!!!! Aitähh Marjuke;)



3 kommentaari:

  1. Oled ka üks neist blogijatest kes Erik Orguga hakkab alla võtma?

    VastaKustuta
  2. Väga tubli oled, jätka samas vaimus! :)

    VastaKustuta