reede, 18. september 2015

Farmilt armas pakike ;) FARMI- TERVE EESTI KIIDAB!!!

Minul avanes võimalus proovida Farmi (LINK) tooteid. Väga põnev!!!

Tegelikult tekkis mul kohe mõte, et millise firma tooteid ma üldse kasutan ja ostan!? Ja ma ei teagi...Kord see, kord too. Huvitav, et ma sellele kunagi tähelepanu ei ole pööranud. Tean paljusid, kes ostavad kindla tootja  piima või kohukest. Muud nad ei vaatagi. Minul siiani nii ei ole olnud. Olen vaadanud häid pakkumisi ja lihtsalt, mis parasjagu hea on tundunud. Nii, et tegelikult ei ole ma ka Farmist enne suurt midagi teadnud. 1 hapukoor siiski meenub, seda ostan ma pidevalt, see on hea hinnaga lihtsalt alati olnud.






Aga teen siis tutvust Farmi (LINK) toodetega!!!

Kuna te teate, et ma söön kindlate kellaaegadega ja kavaga, siis ma kohe kõike mekkima ei hakka. Kui tuleb toidukord, siis maitsen ja kirjutan sellest.

Kuid minu armas 9a tütreke proovis kohe esimesena ära KOORESE SOKOLAADI PUDINGU . Tema kirjeldus oli: jammi, mõnus šokolaadine, paraja paksusega!!! Nautis seda mõnusa naeratusega ja talle maitses väga. No kes veel saab magusat asja paremini testida, kui laps. Varem, mina seda märganud ei ole ja meie ostukorvi see pole sattunud. Kindlasti maitsen selle ise ka ära ja vaatame, kas minu arvamus erineb lapse omast. Selle tootekirjeldusega saad tutvuda: SIIN





Täiesti võõrad ja proovimata tooted on minu jaoks ka TÄISPIIM ja HAPENDATUD TÄISPIIM. Pole kunagi mõelnudki neid osta või proovida. Muidu ma tavalislt piima armastan küll, kuid tarbin vähe. Aga eks katsetame ära ja vaatame, mis mulje jääb. TÄISPIIMA tootekirjelduse leiad: SIIT ja HAPENDATUD TÄISPIIMA tootekirjelduse leiad: SIIT






Järgmisena leidsin kotikesest väherasvased joogijogurtid. VÄHERASVANE JOOGIJOGURT VANILJE, mille tootekirjelduse leiad: SIIT. VÄHERASVANE JOOGIJOGURT APELSINI, mille tootekirjelduse leiad:SIIT. No need on küll asjad, mis mul neelud käima panid, aga ei ole veel õige aeg. Neid ma tahan juba väga väga proovida. Neid pole ma kunagi varem ka poeletil märganud.






Siis saan ma proovida veel kahte suuremat topsijogurtit. VITAMIINIDEGA VIIGIMARJA JOGURT, tootekirjelduse leiad:SIIT ja VITAMIINIDEGA KIIVI JOGURT, tootekirjelduse leiad:SIIT. Mulle jälle täiesti võõrad. Ahjaa lakotoosivabad ka veel mõlemad!!!






JÄNKSI VAARIKAMAITSELISI TARRETISI olen näinud, ostnud ja lapsed alati kiitnud. Ise proovinud ei ole. Tootekirjelduse leiad:SIIT





KUKESEENEMAITSELINE TOORJUUST KARULAUGUGA. Seda ma tahan ka kohe eriti väga proovida, kukeseened mu lemmikud ja usun, et see on mega hea!!! Tootekirjelduse leiad:SIIT




Ja lõpuks, laste lemmikud kohukesed. Mis seal salata, ka mina armastan neid. VANILLI KOHUKE. Suurem, kui muidu, ehk siis maxi. 25% rohkem mõnusat maiust!!! Tootekirjelduse leiad:SIIT





Noonii, eks ma hakkan siis koos lastega neid vahvaid asju proovima. Mis ei tähenda nüüd seda, et ma kõik kohukesed ja pudingud ära söön, ma ju siiski kaalujälgija eksole. Teen tutvust Farmi kodulehega (LINK), mis on minu jaoks üsna põnev. Tootekirjeldustes kõik kenasti välja toodud, sisaldused jne. Leiab ka retsepte jne. Hakkan uurima ja lugema ja vaikselt tooteid testima. Kindlasti annan ka teile kõige kohta tagasisidet.

Kas teil on kindlad firmad mille tooteid ostate? 
Mille järgi olete oma valikuid teinud? Miks?
Mis on Sinu Farmi lemmiktoode?

Kirjutage mulle kindlasti eks ;)

FARMI - TERVE EESTI KIIDAB!!!





3 kommentaari:

  1. Ma kasutan palju Farmi tooteid. Lemmikud on see uus hapendatud täispiim: hea kama ja smuutisid teha, aga ammust ajast nende lahjad, kõrge valgusisaldusega kohupiimad. Suhrulisanditega jogurteid pole ammu ostnud- ei osta ka. Eelistan nende uut kilepakendis maitsestamata jogurtit ja lisan ise marjad jm. Seda polegi poes veel kohanud. Hakka või ise blogima sellise toreda koti nimel :P Ok,see oli nali :)
    Aaa- see xl kohuke on mu lapse lemmik. Seda talle luban ka. Pole ei transrasvu ega muid jamasid. Kohupiima on ka aus kogus, mitte vaid moe ärast muule massile lisatud.

    VastaKustuta
  2. Palun anna see koht kellelegi kes seda kava ka viitsib jälgida. Piinlik üldse pole? Said tasuta sellise võimaluse ja juba annad alla. Ole siis niigi aus ja loobu kohast, saab keegi teine võimaluse!

    VastaKustuta
    Vastused
    1. Kas Sul endal piinlik ei ole sellist jama suust välja ajada?
      Mina andsin jälle alla? :D Mida ma alla andsin? :D
      Ma olen jälginud kõik päevad üsna 100% kava, mõned toidukorrad on vahele jäänud, tänu haigusele.
      See, et ma ei postita, tähendab, et andsin alla?
      Kas sa oled vaadanud kõiki teisi blogijaid, kes on Eriku tiiva all? Mõned postitavadki nädalas või lausa kuus korra sellest. Meil pole kohustust Sulle iga päev kirjutada siin blogis.
      Endiselt tuletan meelde, see kuna ja mida ma postitan, on minu enda asi.See on minu blogi. Tee Sina oma blogi ja mine jaura seal, nii palju, kui süda lustib!!!
      Sinu kurvastuseks ei pea ma loobuma sellest kavast, ei teegi seda. Olen kenasti Erik Orgu tiiva all, terve aasta :)
      Mine naudin ilusat värvilist sügist, kaua Sa jaksad oma viha ja kõike mulle siin kanda. Kas Sa tõesti aru ei saa, et Sa mürgitad oma viha, kadeduse ja jumal teab millega, vaid ise ennast. Mina ju elan rõõmsalt edasi :) Ja teen oma asja.
      Kaunist sügise algust. Loodan, et värvilised lehed ja kõik muu, muudab mõnegi Sinu päeva rõõmsamaks, sest üks õnnelik inimene ei käi ja ei õienda päevast päeva teiste blogides ringi....

      Kustuta