kolmapäev, 25. november 2015

Minu kolmapäev 25.11.2015 ;) Wohoo, ma jõudsin lõpuks trenni!


Hei-hei kõigile! Ma olen täna õnnelik, rõõmus ja mul on mega hea tuju. Ma jõudsin lõpuks trenni, just nimelt, trenni!!! Ma sain oma blokist ja häbist lahti ja pakkisin spordikoti ja läksin oma klubisse. Lisaks sellele, olen ma enda meelest ka täna jube hästi toitunud. 


Nii palju emotsioone tänases päevas ja ma ei teagi kohe kust alustada.



Minu trenn/liikumine :)

Nonii nagu me kõik teame on see mul täiega soiku jäänud. Jah ma olen siin vahepeal kiirkõndi teinud ja natsa end liigutanud, kuid päris trenniks seda kõike nimetada ei saa. Vähemalt mitte järjepidevaks trenniks. 6-8km kiirkõndi mina siiski nimetan trenniks, kuid jah, seda tasub teha mitu-mitu korda nädalas. Mitu mitu kuud olen ma tegelikult suht virelenud ja olesklenud ja ma ei tea, mida taga ajanud. Välja suutsin vahel end kõndima ajada, kuid spordiklubisse oli piinlik tagasi minna. 

Sellel on vaid üks põhjus. NII FAKING HÄBI OLI!!! Ma sain ju piiramatu ajaga tasuta spordiklubi kaardi. Mul oli võimalus(no on praegugi) käia oma kodu lähedal spordiklubis täiesti tasuta, kasutada kõiki võimalusi. Aga mina olen mitu kuud mingis mõõnas ja augus passinud ja ei kasutanud seda. Teate ma ei hakka tänast rõõmu ära rikkuma, sellest häbist ja kõigest tuleb eraldi postitus. Aga siiski, niiii nõmedalt häbi on. Olin ju suur eeskuju paljudele, minusse usuti....Ah ei, aitab. Jah, mul oli päris häbi sinna tagasi minna ja no oli ka mingi blokk ees. Ma oleks ju võinud kuskile mujale minna. Mu kodu läheduses on veel üks hea klubi. Aga ei läinud, blokk oli ees ja vsjo.

Aga täna peale hommiku kohvi, pakkisin ma lihtsalt koti ja läksin. Saate aru, ma panin isegi klubikaardi kiibi valetpidi sisse, no nende arvutisse. Vot, mis tähendab, kui pole ammu klubis käinud. Aga endiselt ootas mind naeratav ja hästi rõõmsameelne administraator ees ja kõik oli ok.

Ma täpselt ei mäletagi, mis kell ma sinna jõudsin, kuid naiste riietusruumi järgi oli aru saada, et kuskil on käimas kõva rühmatrenn. Uhh, läksin siis oma kapi juurde, vahetasin riided, tegin telefoniga chek inni ja asutsin saali. Tegin näo, nagu ma oleks vana jõusaalihunt. Jõin lonksu vett, ja astusin lindile. Mulle tundus, et kõik vaatasid mind, mulle tundus, et kõigi pilgud on minu peal ja mõeldakse, et mida sa teed siin, nii suur ka veel?  Õnneks ma ju polnud tegelikult esimest korda spordiklubis ja sain ruttu aru, et nad lihtsalt puhkasid peale oma harjutust, vaatasid peeglisse, kaugussesse... Kindlasti ei kottinud minu tegevus neid. Ma loodan.

Kõigepealt tegin lindil kiirkõndi  40min16sek, kiirusega 5.90km/h. See oli kergem, kui õues. Jalgadesse ei tekkinud valu, ei olnud külm. Kuulasin muusikat ja lihtsalt sammusin. Plaanis oli natsa vähem, kuid halloo, ma ei ole ju tegelikult nõrk eks. Mõnus soojendus oli see, sai natuke oma mõtted puhtaks ja keha käima.




Siis mõtlesin, et lähen ja tuunin natuke oma lihaseid. No neid, mida mul pole. Aga ega nad ju ei tule ka, kui mingit vastavat harjutust ei tee. Läksin masinate juurde ja tegin: 20x kõhulihast, 20x rinna ja käe lihas, 20x käsi, rind ja kõht. Raskusteks oli 30/10/10. Nojaa, vähe eks. Kuid ärme hakka kohe hullu ka panema.

Lõpuks läkisn oma lemmiku, sõudeergomeetri juurde. Ma armastan seda masinat. Mulle meeldib see. Kuid täna rohkem, kui 10min07sek, ei suutnud välja käia.



No mis ma ütlen, see ei olnud just kõva trenn, kuid ma leian, et üle tüki aja on midagigi. Blokki enam ei ole ees. Võite mind vabalt vaadata, ma ei häbene. Sest ma sattusin rääkima täna ühe inimesega ja tema alustas 7 korda uuesti, oma teekonda...Tervema, saledama ja säravama inimese suunas.

Tunne oli hea, läksin pessu, kreemitasin, riidesse ja koduteel tundsin head tunnet. Tahan tagasi, tahan olla seesama äge Merlin!!! 

Kokkuvõte:

Spordiklubis Fitlife

* Kiirkõnd 40min16sek
* 20x kõht
* 20x rind ja käsi
* 20x rind, käsi, kõht
* Sõudmist 10min07sek

I LOVE IT!!!


Minu toitumine ;)

Hommik ;)

Otsustasin alustada korraliku hommikusöögiga. Ja mul oli täna hommikul kõht ka mega tühi.

Kuna mul oli eilsest alles salatit, siis ostustasin selle ka hommikul ära kasutada. Ja see klappis ka minu kavas oleva hommikusöögiga.

Omlett, salati, juustu(juustu all pidi olema ka leivaline, kuid see oli otsas) ja kahe mandariiniga.

* Kahest munast klopitud omlett
* Hiinakapsas
* Kirsstomat
* Maamehesink
* Roheline sibul
* Meresool
* Viil juustu
* 2 mandariini
* Must kohv





Lõuna ;)

Lõunat sõin ma peale trenni. No tunnike oli kindlasti möödas. 
Mu salatit oli endiselt alles ja otsutasin selle ka nüüd ära kasutada.
Tegin tavalise, kuid imehea tortilla. Kasutasin Lameleib tortilla põhja, mis on täisterast ja väga hea. Sellest varsti ka kirjutan.

Tortilla, salati, tomati ja mandariinidega

* Täisteratortilla põhi
* Hiinakapsas
* Kirsstomat
* Roheline sibul
* Maamehesink
* Meresool
* 2 mandariini





Õhtupoolik ;)

Täna imekombel läks mul kõht natsa tühjaks juba enne õhtusööki.. Tegelikult kava järgi ma võiksingi süüa 4 korda päevas. Kuid teen seda tunde järgi.

Plaan oli minna kooli, seal juua sõbrannaga 1 mõnus peedi/mustsõstra smuuti, kuid mul kand on haiget saanud ja ma ei saa väga kõndida. Ja kooli ma ei läinudki. Jõin selle kodus.

Froosh peedi ja mustsõstra smuuti
Sellel pole mingeid säilitusaineid, ega ka suhkrut. Puhas ja kvaliteetne kraam!

* Froosh peedi ja mustsõstra muuti





Õhtu ;)

No õhtul mul kõht väga tühi ei olnud, kuid ma tahtsin siiski tubli olla ja sõin siiski.

Tavaline hakkliha hautatud juurviljaseguga ja kirsstomatiga

* Hakkliha
* Porgand
* Lillkapsas
* Brokkoli
* Kirsstomat
* Meresool




Vett tarbisin täna miskipärast vähe, kuid muidu olen ise rahul

Bye bye!



1 kommentaar:

  1. Ma armastan jooksulinti! Õnneks mul on kodus üks Kettler olemas ja kuna väga keeruline on teatud põhjustel välja trenni tegema minna,siis seda enam ma seda trenažööri armastan. Kuigi jah: umbes aasta tagasi võtsin näiteks maastikul ca 12 km ringi tehes 1 kuuga ca 8 kg alla. Seda ringi tegin ajaga 1 h ja 39 minutit ( keskmine aeg). Jooksulinti mul vahepeal polnud,nüüd hiljuti jälle õnnestus soetada.Alla 1 h trenni ei tee ja keskmist kiirust koian 6 - 6,5 km/h peal. Jooksjat minust ei saa,aga kiirkõnd mulle meeldib.Jaksu sulle!

    VastaKustuta