esmaspäev, 30. november 2015

Kust tellida Tartust sushit? Eks ikka Yoshi Sushi Take Awayst!


Kaks nädalat tagasi saatis Yoshi Sushi Take Away (LINK) mulle suure vaagna sushit. Ma olen olin taevas too päev.  See oli üldse selline eriline päev. Hommikul tegin iluprotsetuure, õhtul kutsusin ema sushile, pärast käisin sõbrannaga Cinamoni naistekal ja oli hõrgutisi ja naiselikkust täis päev. Sellest võid lugeda: SIIT




Kõigepealt ma ütleksin aitäh Mr.Yoshile, selle imemaitsva vaagna eest!!!

Ma jumaldan sushit väga. Vanasti oli see selline rohkem pidupäeva hõrgutis, kuid tegelikult võib ju niisama ka endale mõnusa õhtusöögi lubada, või filmi kõrvale ampsata. Või kutsuda endale ema külla ja koos imelist sushit nautida ja teha üks argipäev erilisemaks. Paraku on sushi päris kallis, kuid siin tulebki appi Yoshi Sushi Take Away (LINK)!

Nimelt Yoshi Sushi Take Away (LINK) pakub Tartu SOODSAIMAT sushi hinda, tehes selle kättesaadavaks kõigile, kuna nad ei rõhu sushile, kui nö eksklusiivsele ning kallile toidule, mida saab ainult uhkes restoranis. Ei ei, sa saad täiesti taskukohase hinnaga endale sushit lubada ja see tuuakse sulle otse koju kätte. Ukse taha lausa! Nende sushid on kõrge kvaliteediga ja mõnusad.

Kõige populaarsemad tooted on neil vaagnad:

Väike vaagen 30tk(3 rullist koosnev)  20€
Suur vaagen 50tk(5 rullist koosnev)   27€

Võrdluseks restoraniga saab neilt väikese vaagna tellides 3 inimest kõhutäie ning suure vaagna tellides 5 inimest ninng need sobivad ideaalselt koosviibimistele, eraüritustele ning väiksematele/suurtele tähistamistele tellimiseks. Vaagen näeb väga effektne ja ilus välja ja maitse on mmmmm, kui hea. Restoranid sushit söömas käies on 2 inimese tagasihoidlik sushi tellimus a la 2 rulli, üks rull koosneb 8st sushi tükist+joogid. Tihtipeale läheb see juba 25-40€ maksma. Päris kallis mis? Yoshi Sushi Take Awayst (LINK)saad sa ikka väga soodsalt.

Teenindus on väga sõbralik ja kiire.

Koju toomine maksab: 

Tartu piires 3.50€
Tartust väljas kuni 10km 8€


Tellida ja toodetega tutvuda saab: SIIN
Ja pane like ka nende Facebooki lehele, et olla kõigega kursis: SIIN

Mina tahan varsti jälle ema külla kutsuda ja sushit nautida, või korraldada oma armsate naistega üks mõnus õhtu ja selleks sobib Yoshi Sushi Take Away sushid väga ideaalselt. Need on lisaks heale hinnale ja ilusale välimusele ka imemaitsvad ja mahlased.



Bye bye!

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar