neljapäev, 12. november 2015

Midagi väga head koduperenaistele, no üldse korda armastavatele naistele!


Sain nädalavahetusel ühe  suure paki BetterLife (LINK) käest. Oh see on täiesti minu maailm, Ma olin nii õhinas seda pakki avades, sest ma jumaldan kodukeemiat, mulle meeldib hullult koristada ja mulle meeldib, kui mul on selleks palju erinevadi vahendeid, iga pinna jaoks oma aine jne. Paraku mul nii pole olnud.  Noh nõusid ma pesen nõudepesuvahendiga ja kõrgemaid pindu  üldpuhastus vahendiga ja kasutan seda ka põrandatele tihti. Aga nüüd on mul olemas kõikideks asjadeks oma vahend! Wohooo!




Esimene asi, kui pakki avasin üllatasid mind toodete nimed. Hahaa. Need ei ole nii tavalised ja igavad: NÕUDEPESUVAHEND, PÕRANDAPESUVAHEND. Ei ei, need on palju lahedamad ja vaimukamad. No näiteks nõudepesuvahend on neil  DISH IT OUT (LINK), universaalne puhastusvahend on neil WHAT EVER (LINK), klaasipuhastusvahend on eriti äge I CAN SEE CLEARLY, WOW (LINK) ja ka teised kõik on vaimukad ja panevad muigama. Vahva idee minu meelest. Pudelid ise on ka värvikad ja lahedad. Mulle ei meeldi igavad asjad.





Aga, mis kõige tähtsam selle asja juures on see, et kõik tooted on looduslikud ja valmistatud taimsetest saadustest!!! Sobivad allergikutele ja väikelastele. Lapsed ju roomavad ja näpivad kõike, väga hea, kui põrand pole pestud mingi kange mürgise ainega, mis võib kahjustada pisikese tervist. BetterLife (LINK) on aga loonud väga sõbralikud puhastusvahendid, mis võiksid olla igas kodus!

Mina olen see, kes kasutab keemiat väga palju. Mulle meeldib, kui mu kodu lõhnab igast kohast. Kuid(HÄBI, HÄBI) ei ole ma mõelnud üldse oma lastele. Mul pisem tütar on ju allergik. Ma ei taha teadagi, kui palju mu keemia kasutamine ta tervist halvemaks teinud on. See pani mind väga mõtlema ja kindlasti proovin ma vähemalt oma kodus pakkuda oma lastele ohutut keskkonda!

Mis mul seal pakis kõik oli, sellest kirjutan homme. Olen juba mõnda asja testinud ka ja ma olen üli rahul. Ka sellest, kuidas mulle miski meeldis, sellest kirjutan ka homme.

Seni aga tutvuge teie BetterLife toodetega netis:
Nende facebooki leht asub: SIIN
Ja koduleht asub: SIIN




Armsad lugejad, kas teie jaoks on oluline, et puhastusvahend oleks looduslik ja taimsetest saadustest toodetud? Või valite poeriiulilt täiesti suvalist hea hinnaga toodet?

4 kommentaari:

  1. Huvitav... tuleb proovida ;)

    VastaKustuta
    Vastused
    1. Soovitan südamest ;) Need on nii head.
      Homme kirjutan täpsemalt toodetest ;)

      Kustuta
  2. Kui sul laps juba allergik on, siis võiks pigem kodu just nt äädika ja soodaga puhastada, mitte mingeid teab-mis-asju-sisaldavaid ollusi määrida igale pinnale. See, kui miski on "looduslik" ja "keskkonnasõbralik", ei tähenda,et seal poleks lõhnaaineid ja muid allergeene.

    VastaKustuta
    Vastused
    1. No ta mul väga hullult enam ei ole, on välja kasvanud, kuid väike oht on alati ja eks Sul ole omamoodi ehk õigus.
      Kuid BetterLife tooteid uurides ja puurides, on mul tekkinud suur usaldus.

      Kustuta