reede, 27. november 2015

Marjamummud ;)


Mäletate ma mingi aeg tagasi kirjutasin teile ühest imelisest naisest, Annelist, kes teeb imelisi asju? Nimelt oli mul võimalus proovida Toiduväe(Foodpoweri) (LINK) imeliste toodetega. Mis on tehtud käsitsi ja suure hoole ja armastusega!



Patuvabad maiustused ja snäkid postitus on: SIIN 

Täna aga ma kirjutan nendest imelistest marjamummudest. 




Mis on marjamummud?

MARJAMUMMUD
Marjamummud on oma olemuselt mahedamaitselised suussulavad marjabeseed. Need tervislikud maiustused on valmistatud kuivatusmeetodil. Sortimendis on kolm maitset: maasikas, mustikas ja mustsõstar.
Tooted  sisaldavad 50% marju, mis annavad mummudele looduslikult eheda värvuse, st neile ei ole lisatud kunstlike värvaineid. Nende hõrkude maiustuse valmistamisel ei ole kasutatud valget suhkrut vaid tervislikumat rafineerimata roosuhkrut. Pastöriseeritud munavalge tagab toote ohutuse, annab marjamummudele õhulisuse ja maheda maitse.


Maasikamummud ;)

Need olid päris ehtsa maasika maitsega. Appikene, need sulasid suus. Need on õhulised ja nii head. Värv on selline õrn roosa ja need mummud kadusid meil ühe õhtuga kõhtu. Mina küll väga ei patustanud, kas need ongi mingi eriline patt!? No suhkrut need sisaldavad, kuid rafineerimata kujul, mis on kindlasti parem ja kasulikum, kui keemiat täis kommid. Mu laste suust kõlasid ainult kiidusõnad ja mmmm mummud. Kindlasti said maasikamummud nende suureks lemmikuks ja neile ka sisaldusest ja Toiduväest rääkides, nad enam ei tahagi muud kommi väga.




Mustikamummud ;)

Ega mul ei olegi muud juurde öelda, kui seda, et neil oli tugevam lõhn ja värv. See mustikalõhn oli nii mõnus ja värv samuti ilus ja pilkuopüüdev. Minule isiklikult maitsesid mustika omad rohkem, kuid lastel ei olnud vahet. Imelised mummud.





Mustsõstramummud ;)

Selle pakikese ma kinkisin emale ja õele. Üritan ka neile paremaid ja tervislikumuid eluviise tutvustada, no ega nad väga tegelikult rämpsu ja jama ei söögi. Ema kiitis mummusid väga. Ütles, et üli mõnus amps kohvi kõrvale. Õekese jaoks oli pisut liiga magus, kuid tema ongi meil selline. Pakendit ja välimust kiideti väga ja nende jaoks oli see samuti miskit erilist ja uut.




Besee sõpradele midagi erilist ja head ;)


HOMME KIRJUTAN TEILE AGA TÄIESTI PATUVABAST MAIUSTEST JA SNÄKKIDEST!!!

Toiduväe kohtuleht on: SIIN
Ja Toiduväe Facebooki leht on: SIIN


2 kommentaari: