neljapäev, 26. november 2015

Froosh smuutid!!!



Tahaksin täna ka rääkida natuke smuutidest. No seda, et smuutid on imehead ja tervislikud, teavad kõik. Milliseid erinevaid maitseid annab omavahel kombineerida ja sobitada. Magusaid ja ka soolaseid. Smuutid on täielikult vitamiinipommid, energialaksud ja ka kaalulangetajatele mõnus vahepala või isegi mõni toidukord(kõik muidugi oleneb koostisest, kuid mina räägin ainult tervislikest). Kui palju värve ja silmailu smuutid pakuvad. Smuutid on väga väga populaarsed kõigi seas!

Loomulikult oleks kõige parem kodus endale mõnus smuuti kokku belnderdada, Ja ka mina tegin seda tihti(praegu pole blenderit). Ise tehtud on loomulikult alati hea ja parem, kuid tänapäeval on meil kõgil kogu aeg kiire-kiire, jookseme ringi ja vahel ei ole lihtsalt aega isegi selleks kiireks blenderduseks või unustad lihtsalt smuuti kaasa võtta kodust. Mis siis teha? Poelettidel minu meelest väga palju valikut pole? Ma ei teadnudki enne, kas poeletilt võib ikka puhast ja tervislikku smuutit saada? JAH VÕIB! TÄIESTI PUHAST, 100% VILJADEST KOOSNEVAST SMUUTIT!

Froosh Eesti (LINK) saatis mulle natuke aega tagasi maitsmiseks kastikese peedi-mustsõstra smuutit! Mina peeti armastan, söön peedisuppi ja joon ka peedimahla ja mind see maitse mõtlema ei pannud. Tahtsin kohe väga väga proovida selle kooslust mustsõstraga. Ja see oli mõnus. Peedimaitset polnud üleliia tunda, domineeris mustsõstar, see oli selline hapukam, kuid mitte nii hapu, et nägu krimpsu läheks. Lõhnas aga peedi järele küll. Mulle peedilõhn vastukarva pole ja mind see ei seganud. Lisatud on sinna ka pisut kirsse, banaani ja viinamarju. Seda lugesin ma alles pärast seda, kui mu pisem tütar oli pudelikese ära joonud, sest tema tundis viinamarja maitset ja läksin kohe uurima, kas on ka viinamarju lisatud. Voilaa ja oligi. Väga mõnus kooslus ja sobib ideaalselt omavahel kokku.




Aga mis see Froosh siis on ka?

Frooshi näol on tegemist Põhjamaade populaarseima smuutiga. Nagu „frooshlased“ ise tavatsevad öelda - kompromissitu põhjamaine kvaliteet! Premium tootes sisaldub 100% puhas vili, ei midagi muud! Me ei kasuta oma toodetes mahla- ega püree kontsentraate, lisatud pole suhkrut ega muid lisaaineid. Loomulikult on tooted ka priid säilitusainetest. Kõik see teeb Froosh´i ideaalseks toitainete, vitamiinide ning mineraal- ja kiudainete allikaks.
Kuna päevad jäävad järjest lühemaks ning päikest on vähe, muutub smuutide joomine veelgi tähtsamaks. 250 ml suuruse pudeli tarbimisel omandate 2/5 WHO (Maailma Tervishoiu Organisatsioon) poolt soovituslikust päevasest viljade kogusest.
Frooshil on tootevalikus kaheksa erinevat maitset. November on meil PEEDI & MUSTSÕSTRA smuuti kuu. Punane peet koos mustsõstarde, mõnede kirsside, viinamarjade ja banaaniga, see on tõenäoliselt parim kooslus eales!
Me tarbime erinevaid tooteid päevast-päeva ning väga harva mõtleme nende toodete taga peituvatele asjaoludele. Tarbijatena, langetades teadlikke valikuid, saame ise investeerida kvaliteeti ning oma tervisesse, samas ka head tehes. Frooshi nurgakiviks on projekt „trade not aid“. See on mõtte- ja teguviis, kuidas läbi kaubandussidemete arendamise on võimalik panustada arengumaade kogukondade arengusse (90% viljadest on sealt pärit) ning aidata neid välja vaesuse kütkeist.

Kõlab ju ideaalselt? Mul on siiralt hea meel, et ma võin kiirelt poest läbi lipata ja endale tõsiselt puhta ja tervisliku smuuti haarata. Väga palju on neid nn smuutisid, mis on täis suhkruid, säiltusaineid jne. Need pole smuutid kullakesed. Aitäh Froosh (LINK), et sa sellist väärt kraami pakud. 

Tutvu Frooshi kodulehega: SIIN
Kindlasti viska laik ka nende Frooshi Facebooki lehele: SIIN

Oled sa juba Frooshi proovinud? Milline on Sinu lemmikmaitse?



2 kommentaari:

  1. Kui ma söön apelsini, siis tänu kiudainetele saabub küllastumise tunne õigel ajal. Kui ma joon värskelt pressitud apelsinimahla, siis ma saan lihtsalt suures koguses suhkrut, mis pole hea. Sama lugu on ka smoothiega. Suhkur on suhkur - insuliiniga mängib see ikka samamoodi. See, et seal lisatud suhrut ei ole, ei tähenda, et seal ei oleks palju suhkrut. Ka fruktoos tekitab palju terviseprobleeme. Aga pudelid on nunnud, firmal on eetiline mõtlemisviis ja ma arvan, et kui neid just mitte näost sisse ajada, siis on üks selline pudelike parem, kui pakitäis komme või laadung jäätist. Siin räägitakse, et 90 protsenti viljadest on arengumaadest, aga mujal internetis on info, et kõigest 50 protsenti...

    VastaKustuta
  2. Need on tõesti head. Lemmikut pole, kõik meeldivad.

    VastaKustuta