neljapäev, 14. aprill 2016

Minu teisipäev 12.04.2016 ;) Sain linnast välja, grill ja chill!


No nii panen kirja nüüd ka teisipäeva. Teisipäev oli mul koolivaba päev, siis mul tunde pole. Kuid siiski ma õppisin kodus matemaatikat. Kodune töö oli vaja ära teha ja kuna matemaatika on minu jaoks meeletult raske. No pm ma ei uskunud iial, et ma sellest aru saama hakkan, kuid kui ma ikka järjepidevalt õpin ja asjasse süvenen, siis midagi mõikab. Igatahes, kui ma suutsin oma väikese peakesega mõne ülessande ära lahendada, siis ma sõnaotseses mõttes karjusin juheeeiii! Vot nii vähe on õnneks vahel vaja. Meil on praegu mingi trigonomeetria osa ja see on julm. Kuid ma tahan tubli olla ja ma annan endast kõik, et ma selle tsükkli saan positiivse hinde ja miks mitte proovida ka 4 saada!? Maailmas on ju kõik võimalik.

No kui ma siis päev otsa ära õppinud olin, siis helistas mulle mu sugulane ja kutsus maale grillima ja saunatama. Tal on mega luks maakodu, seal lihtsalt aeg seisab, kuulad linnulaulu ja oled justkui paradiisis. Mõtlesin küül, et kuidas ma nii äkki keset teisipäeva chillima/grillima lähen, kuid aju ja keha vajas seda. Istusime väljas terve õhtu, grillisime liha natuke, pokaalikese jõin veini liha ja juustu kõrvale ja arutasime maailma asju. Õhtul veel saun...Meeletult hea oli!

Aga asja juurde ka ikka...


Minu trenn/liikumine ;)

"Võimlesin" natukene jälle kodus :) Ma plaanin kogu aeg ka mingite videode järgi karelda, kuid pole selleni jõudnud. Armsad lugejad ja spordi sõbrad, kes ta vahel kodus treenite, visake kommentaaridesse oma lemmikud! Proovin järgi.

* 3x 15 jalatõstet üle toolide, kummalegi jalale
* 3x 20 kõhulihast
* 2x 20 kükki

Jah see pole mingi eriline trenn, ma tean...


Minu toitumine ;)


Hommik ;)

Teisipäeval sõin korralikult hommikust. Minu jaoks tundus seda natuke palju. Vähemalt kodujuust seal singi all oli minu arvates liiast, kuid mu sõbrad Süües Saledaks grupist arvasid, et see on täiesti okei hommikusöök. No kõht oli mul pärast nii täis, et hea meelega oleks magama tagasi läinud, hull uni oli.

Enne sõin ja siis jõin musta kohvi.

* 2 keedumuna
* 2 viilu 100% rukkijahust täistera rösti
* Natuke kodujuustu
* 3 kirsstomatit
* 4 viilu veisesinki
* Tass musta kohvi




Lõuna ;)

Ahjus tehtud kana šampinjonide ja sibulaga, meresool, natuke tilli ja musta pipart. 1 tomatikene ka.

* Kanakints
* Šampinjonid
* Sibul
* Tomat
* Meresool
* Till
* Must pipar





Õhtu ;)

Õhtul olin ma siis maal sugulase juures ja nautisin õhtut...

* Grill liha
* Kirsstomatid
* 2 viilu juustu
* Pokaal veini




Kohvi jõin päeval tassi, vett tarbisin normaalselt vist. Õhtul oli kõht täis, peale sauna tuli ka meeletult hea uni...Mõnus...


I can and i will, just watch me!!!


1 kommentaar:

  1. Sa tarbid meeletu koguse valku päevas ja teed minimaalselt trenni kui sedagi. Ära keera oma ainevahetust tuksi. Lisa rohkem puuvilju, marju, aedvilju toitudesse või vahepaladena. Head seemned- pähklid lisaks. Kootmad oma neerud ära nii ja liigne valk pole sugugi tervislik. Su toitumine on väga tasakaalust väljas.

    VastaKustuta