neljapäev, 14. aprill 2016

Minu esmaspäev 11.04.2016 ;)


Hei hei ;) Lõpuks mul 1 vaba päevake ja saan panna kirja kõik päevapostitused tagant järele, nädalavahetuse ja muu kaa. Teen seda tasapisi. Mul on meeletult kiired päevad olnud, olen süvenenud väga tõsiselt õppimisse ja on ka igasugu muud tegevust olnud.

Ma enam ei mäleta, mida ma esmaspäeval peale õppimise ja koolis käimise tegin, nii et asun lihtsalt asja kallale ja panen kirja toitumise ja trenni/liikumise.

Ahjaa, esmaspäeval alustasin ma kaaluga 88.0kg! Ma teen vist endale kaalutabeli või midagi, et siis hakkan igal esmaspäeval ka kaalumise ja nädalakokkuvõtet tegema. Kui kellelgi on soovitusi, kuidas seda kõige mugavam oleks teha, siis palun andke nõu.


Minu toitumine/trenn ;)

Esmaspäeval tegin ma väikese trenni kodus. Tunnistan peale suurt sünnipäeva nädalat oli see 1 potisinine esmaspäev. Olen ka kuskil külma saanud ja mega suures nohus ja peavalus, mis nohust tulnud on. Kuid liigutama ju peab ja tegin mõned harjutused kodus.

* 3x 25 kükki
* 3x 20 kõhulihast
* 3x 20 kummagi jalatõstet üle
toolide


Minu toitumine ;)

Hommik ;)


Hommikust kahjuks ei söönud, tõbine oli olla, pea paks jne. Kui lapsed kooli saatsin, siis natukene magasin veel edasi ja hommik jäi vahele.


Lõuna ;)

Lõunaks tahtsin midagi kerget. Keetsin kanaliha tüki koos juurikatega(porru, lillkapsas, porgand), lisasin meresoola, tilli ja pärlsibulaid. Kananaha oleksin võinud ära võtta tegelikult. Ma muidu ikka väldin seda, kuid seekord sõin tuimalt ära.

* Kanakints
* Porru
* Porgand
* Lillkapsas
* Pärlsibulad
* Meresool
* Till





Õhtu ;)

Õhtuks tahtsin ma taas midagi kerget ja lihtsat ja otsustasin, et teen teise kanaliha tüki ära. Panin koos šampinjonidega ahju, meresool, till ja tomati/kurgi salat kõrvale.

* Kanakints
* Šampinjonid
* Tomat
* Kurk
* Meresool
* Till




Õhtuks olin nii väsinud, et lihtsalt jäin ruttu magama...Vee tarbimist ma päeva jooksul ei jälginud, kohvi ei joonud.


I can and i will, just watch me!!!





7 kommentaari:

  1. Hei!
    Tabel on hea mõte. Ise kasutan järgmist tabelite koostamisel https://docs.google.com/spreadsheets/u/0/
    Näiteks kuupäevad nädalate kaupa rivides ja kõrval kaal.
    Jaksu!

    VastaKustuta
    Vastused
    1. Aitäh, ma vist teengi sellega endale tabeli ;)
      Selle saan ju blogisse ka postitada eks? :D

      Kustuta
    2. Teed pilti sellest ja siis lõikad. :) Siis saab.

      Kustuta
  2. Ei ütle sulle üldse paha pärast, kuid ole ikka alati sina ise. Vahepeal sul väga vahvad postitused, enamasti ongi, nagu näiteks see. Vahepeal sa justkuid keerad ära, ma tean, et südames sa pole nipsakas ja bravuurikas jne. Ma loen meeleldi sinu blogi ja ootan vana head Melli tagasi. Sa ilmutad ka ennast, kuid ära unusta ära, kes sa päriselt oled. Siiras, rõõmus ja ehe Mel.

    VastaKustuta
    Vastused
    1. Ma ei taha olla keegi teine, ma püüan olla mina ise ja ma olen kurb, kui lugejad arvavad, et ma pole enam see inimene, kes blogimise alguses. Kuid mul on nii hea meel, et keegi siiski usub minusse, minu südamlikusesse jne.
      Ma püüan anda endast parima :)

      Kustuta
  3. Püüa ikka hommikust süüa, hommikusöök on päeva alus!

    VastaKustuta
    Vastused
    1. Ma püüan :) Vahel juhtub, kuid tean, et kui ma hommikust ei söö, siis on risk, et võin kalduda teelt kõrvale. Ma enamasti suudan end mitte kuhugi kallutada, kuid risk on.

      Kustuta