reede, 8. aprill 2016

Juhhuuu mul on täna sünnipäev ;)


Hei hei kõigile ;) Ma isegi ei tea miks ma oma sünnipäevast postituse tegin, kuid kuidagi tahtsin rõõmu teiega jagada.

Mul on täna sünnipäev, ema ütles, et sündisin juba 04.30 hommikul, nii et olen täitsa aasta vanem ka. 32 siis!!! Mõni võib mõelda, et mis sa hulluke selle vananemise üle nii rõõmustad, aga ega ma selle üle ei rõõmusta ja ei kurvasta ka. No jah, kui ma süvenenult hakkan mõtlema, et iga aastaga ma lähenen sinna taevasse/põrgusse minemise hetkele, siis ma natuke kurvastan küll, sest ma armastan elu ja armastan elada. Vahel on tunne, et ma raiskan aastaid ja siis tekib hirm, et issand ma ei jõuagi midagi normaalset korda saata. Aga, kui ma hakkan kõikidele oma hirmudele mõtlema, siis ma ei saaks muud tehagi, kui karta ja nutta ja elu jääbki elamata. Ei ma ei karda ja elan oma elukest nautides, tuleb, mis tuleb ja võtan kõike, ka halba suure võimaluse ja õpetusena. Ja kui nüüd väga hästi järele mõelda, siis elan ma täiesti toredat elu. Mul on palju kalleid inimesi ümber, mul on palju armastust ja headust. Mul on väga  head võimalused elamiseks, korralik kodu, soe söök, mul on võimalus teha seda mida ma soovin. Mul on mu imelised tütred ja ma praegu istun siin voodis ja mõtlen, et ma olen ikka õnnelik inimene küll. Ja ma olen selle kõige üle tänulik!!!





32a on üks pirakas number küll, kuid ma tunnen sellega kuidagi küpsust. Ma olen naine, ema, mul on kogemused, mälestused, tunded. Ma tean, mida elult soovin, kuigi ei oska ma vahel sinna suunas liikuda ja tithi kaldun kõrvale, kuid ma leian, et ma olen jõudnud ikka, kus ma võiksin end täiesti teostada, voolida siit välja see täiuslik naine...ema...Ma olen sõltumatu naine, kellel on omad unistused ja oma sünnipäevaks ma soovingi suurt tahtejõudu, et need unistused täide viia.


Täna tuleb tore ja imeline päev. Kavatsen seda nautida oma lähedastega, sõpradega, tuttavatega...Ma tahan täna särada ja olla kaunis. Täna ma sünnipäeva ei pea, täna ma lähen ema, õe ja lastega õhtust sööma, siis lähen sõbranna sünnipäevale. PALJU ÕNNE GETZU! Ja õhtul osalen One Illusion üritusel Club Illusionis, olen selle ürituse toetaja ja sõnumi edastaja. Pidu ma kaua pidada ei saa. Homme on Parkmetsa jooks ja homme pean ma oma sünnipäeva! Miks homme? Sest mu parim sõbranna käib palju palju tööl, ööd ja päevad ja pühapäeval on tal vaba ja nii me saame vabalt nautida õhtut. Õhtu tõetab tulla homme vägev! Ott Lepland esineb Atlantises ja ma saan endale vägeva kingituse!!!

Kleiti mul endiselt pole, käin täna veel Lõunakeskuses jne, küll ma ta leian ka lõpuks.

Oeh, niii palju smse juba, facebook...Ema ja õeke helistasid just. JA MU LAPSED LAULSID MIND "TORDI" ja küünaldega ülesse. Niii armas lihtsalt. Meie peres on see traditsioon. Alati küünlad, tort/kook ja laul. Minule aga tordi asemele teist aastat juba kingitakse maasikaid :) Nii vahva! Printsessid, ma armastan teid!!!


Eelmine aasta :)

See aasta :)


Väga rõõmus ja õnnelik on olla, täna on supper päev!
Päikest kõigile!

I can and i will, just watch me!!!







28 kommentaari:

  1. Palju õnne armas Merlin! Täitugu kõik Sinu soovid!

    VastaKustuta
  2. Palju õnne :) suurepärane positiivsus ja teotahe, tubli :) mul on veidi isiklikumat laadi küsimus ka, et kas te mehega polegi enam koos?

    VastaKustuta
    Vastused
    1. Ma tänan väga ;)
      Ma oma blogis suhetest jne ei kirjuta, loodan mõistvale suhtumisele :)

      Kustuta
  3. Palju õnne!
    Loodan, et saavutad oma eesmärgid :)

    VastaKustuta
  4. Südamlikud õnnesoovid kaunitar ;)

    VastaKustuta
  5. Palju-palju õnne sünnipäevaks, armas Merlin! Et kõik Su soovid täituksid!! :)

    VastaKustuta
  6. Palju õnne😊

    VastaKustuta
  7. Mind huvitaks ka see, et kas Te mehega koos ei ole enam? :/

    VastaKustuta
    Vastused
    1. On inimesi, kes tahavad ja on nõus sellega, et mainin neid blogis, on neid, kes paluvad privaatsust.
      Ma palun mõistvat suhtumist ja ma oma suhetest blogis ei räägi praegu :)

      Kustuta
    2. Mulle võib kirjutada facebooki vabalt ;)

      Kustuta
  8. Miks mehest üldse ei räägi enam?

    VastaKustuta
    Vastused
    1. Järelikult nii üürike see õnn teil oli. Muidu küll pajatasid et nii õnnelik et koos jälle ja käiste seal ja seal enam mitte sõnagi. Kui avaliku blogi pead siis paratamatult küsitakse ka seda.

      Kustuta
    2. Palun ära järelda :) Mulle pakub see lausa nalja. Kõik järeldavad, eeldavad ja arvavad :D
      Minu õnn kestab veel, ma käin endiseselt seal ja seal ja no nt tulevaselgi nädalavahetusel lähen perega taas spaasse puhkama.
      See, et ma blogis ei räähi oma suhetest, mehest vms, see ei tähenda ju mitte midagi. Äkki meil on perega kokkulepe, piirid, millest ja kellest siin räägin?
      Avalik blogi ei võrdu sellega, et ma pean kõik ette kandma.
      Kannan täpselt nii palju, kui ma ise tahan...
      Kes on hea inimene, soovib kursis olla ka isiklikumate asjadega, need leiavad mind facebookist ja saavad minu ja mu pere rõõme rohkem nautida ;)
      Ma ei ütle pahaga, lihtsalt ärge arvake ja järeldage kogu aeg :D

      Kustuta
  9. Tänan kõiki õnnesoovide eest :) Armsad ja kallid olete mulle!!!
    Minu facebooki postkast on avatud, keda mu eraelu väga huvitab, palun kirjutage :)

    VastaKustuta