teisipäev, 7. aprill 2015

Minu tänane trennike 07.04.2015 ;)

Ärkasin täna nii vara, lastega oli ka kõik nii valmis, et nad said ise sätitud ja kooli astutud. Ei pidanud neid uksest välja lükkama ise :D Mõtlesin, et mis ma siis teen :D Tavaliselt ma olen hakanud kohvitama, netis uudiseid lugema ja kirjutama vastukirju ( Ma tänan teid kõiki armsate kirjade eest ja vastan kohe kui saan alati :)
Aga vott täna ma mõtlesin, et ma alustan uut nädalat ja trenn kohe ikka mõnusa trenniga. Mõeldud-tehtud, kott kokku ja 06.45 seadsin sammud Fitlife poole. Mul umbes 5-6min kõndi. Tartu oli suht tühi ja unine veel. Inimesi polnud eriti veel. Tartu magas, või nautis hommikukohvi... Päike aga piilus õrnalt :) Arvasin kohe, et tuleb ilus ja päikeseline päev ;)
Kuna Fitlife asub kaubanduskeskuses Eedenis, siis ma ei teadnud kuidas sisse saab, poe uksed ju kinni kõik veel :D Aga nägin, et keerdtrepist ronitakse ülesse ja ju sealt saab. Saigi :D Vastu võttis mind imeilus ja särav administraator. Nii vara ja juba nii rõõmus, suur suur kiitus ja aitähh, et mu päeva ilusaks tegid( esimene suhtlus, peale laste sel hommikul ). Kuskilt kostus tümm ja hääli, järelikult on ka tublisid, kes end rühmatreeningutesse suudavad ajada ka nii vara. Mega tublid inimesed. Jõusaalis oli peale minu veel 2 tublit töömesilast :)

Trennist siis :

* Kõigepealt 20min ellipstrenažööril
* Siis 10min SÖRKI(Jaaa ma sörkisin elus esimest korda) jooksulindil
* 2x25 kõhulihastele
* 2x15 rinna ja kätelihaseid
* 2x15 selja ja kõhulihaseid
Kahjuks ma nende trenažööride nimetusi ei tea aga loodan, et leian endale personaaltreeneri, kes selgeks teeb. Ja ma loodan, et jäi kõik meelde, muidu hakka või märkmikut kaasas kanda, et ikka saaks kirja kõik :D
* Siis lõpuks veel 10min sõudmist otsa

Ei saanud vist väga vähe ? Või mis teie arvate ?

Kehal oli tunda küll, et sai midagi tehtud. Mõnus joovastus oli :) Mõnus dušš ja jalutasin koju oma hommikuputru ja kohvi nautima. Uskumatu, et minus on tekkinud selline viitsimus, et vean end 07ks trenni. Nii rõõmsalt ja jalutades. Igatahes, kes vähegi saab, proovige ära. Mõnus päeva ja nädalaalgus ja tohutu energia laks ;)

Olen tegelikult rõõmus, et selle Fitlife proovinädala pakkumise avastasin ja ära proovin :) Homme jälle :)











15 kommentaari:

  1. Merlin, sa oled väga tubli!

    VastaKustuta
  2. Super asjalik!
    Käisin eile hommikul 7.15 Bodypumpis, väga meeldiv energia tekib kui hommikul juba trenn tehtud kui teised veel magavad. :D

    VastaKustuta
    Vastused
    1. Karmen siis sa olid seal samal ajal ju ? :D

      Kustuta
    2. That's what I'm talking about all the time! yaay :D

      Kustuta
    3. Jaaa, ilmselt küll :D
      Saaks vaid keegi mu last hommikuti vaadata (vend tuli linna hambaarstile ja sain trenni lipata), siis ainult hommikuid nii alustaksingi :D

      Kustuta
  3. Kuhu eilne esmaspäevane kaalumine jäi? ;)

    VastaKustuta
    Vastused
    1. Seekord otustasin nii, et kuna mul on homme sünnipäev, siis homme teen endale kingituse, või siis ei tee :D Ma vist ei kirjutanud, et seekord kaalun oma sünnipäeval 8s aprill :)

      Kustuta
  4. Väga tubli, et viitsid ennast nii vara kodust välja ajada.
    Küll ma ka kunagi proovin seda hommikust trenni. Hetkel ei saa seda endale lubada - laps lasteaeda, koer jalutada ja ise tööle kella 8-ks.
    Jätka samas vaimus :)
    P.S. ma vaatan, et trennipüksid hakkavad suureks jääma?

    VastaKustuta
    Vastused
    1. Mariliis see on loogiline, et sa ei jõua aga mul hommiku poole vaba ja mina saan vabalt :) Kui ma peaks ka sama tegema, mis sina siis ma ju ka ei jõuaks vist.
      Jätkan ;)
      Püksid, tead ma olen nagu räppar nendega :D Jaaa mega laiad ja juba inetud vist jalas. Plaan on homme endale ilusad mustad trennipüksid ja erksa värvilise topi kinkida :D

      Kustuta
    2. Väga hea mõte. Tee siis pilte ka. :)

      Kustuta
  5. Kas sa jälgid muidu Signessa toitumiskava?

    VastaKustuta
    Vastused
    1. Hakkan kohe kava aga muidu ka juba tema soovitusi jah :)

      Kustuta
  6. Postitus on tehtud 06,04, aga pealkirjas 07,04, väike näpukas? :)

    VastaKustuta
    Vastused
    1. Tundub nii, ma olen ajast ette hakanud liikuma aga täna ma trennis ei käinud :D Aitähhh et tähelepanu juhtisite :)

      Kustuta