kolmapäev, 8. aprill 2015

Minu tähtis päev ;) Sünnipäeva kink iseendale :)


Juhuuu ma juba ammu üleval :) Võtan vastu muudkui õnnesoove igalt poolt: smsid, kõned, facebook :) See päev on niiiii lahe ja rõõmus ikka :) Üllatavad ka need, kellest seda väga ei oota :) Aitäääääähhhhh ma olen nii rõõmus :) Isegi päike vist otsustab minu tähtsa päeva puhul välja tulla ;)

Oeh ma ei teagi kust kohe alustada. Ma olen niii emotsionaalne täna ja pisarad õnnest silmas :) Ma tahaksin kõigepealt tänada. Sest üksi ei oleks ma seda iial suutnud. Kõigepealt tänan ma oma kalleid lapsi. Ma armastan teid kogu südamest ja ma olen nii õnnelik, et mul olete teie. Seda pole võimalik sõnadesse panna :) Jah me saame nüüd koos rannas käia, me saame palju reisida, ujuda ja aktiivselt koos aega veeta. Teie uskusite minusse ja emme lubas teile ja see kõik on nüüd käes :) Ma tahaks tänada ka Facebooki gruppi Süües Saledaks. Eriti Signessat, Heddyt, Katit ja Eglet. Te olete minu suuuured motivaatorid ja abistajad. Aga te ei ole aidanud mind vaid kaalust alla, vaid te olete toonud tagasi selle naiseliku Merlini, kes kartis olla ja elada. Te olete teinud ära tohutu töö 2 kuuga, mida pole suudetud teha aastatega. Te olete teinud mind tervemaks ja õnnelikumaks. Kui palju jonni, tujutsemisi, solvumisi ja rumalaid küsimusi olete pidanud taluma. Aga oma elu kõrvalt olete suutnud ikka olla minu kõrval iga päev. Aitähh ja suured kallid. Loomulikult tänan ma kõiki sealseid grupi naisi. Te olete nii rõõmsad ja positiivsed ja mulle toeks. Kindlasti tahaks ma tänada veel Chati naisi, Mel on jaaa nii tujukas aga te olete mulle kallid ja sorry :D Ma tänan kindlasti oma kõige armsamat sõbrannat Lyd. Tema on reaalselt pidanud nägema  mu nõrkushetki pealt, taluma mu tujutsemisi ja kõiki. Aga ikka oled sa mu kõrval ja naerame koos :) Sa oled parim sõbranna, keda tahta :) Tänan ka kõiki tuttavaid, sõpru, lähedasi ja loomulikuld teid mu kallid lugejad. Ma poleks iial uskunud, et mina Merlin lähen kellegile nii korda. Iga päev keegi kirjutab, küsib, kommenteerib, soovib head. Seda headust on niii palju, ma soovin seda jagada terve maailmaga :) Ma ei oleks seda üksi suutnud, ma ei oleks siin kus ma olen praegu ilma teieta :) Aitähhh kõigile, kes te kannatae mind, usute minusse ja olete minuga !!!

Täna olen ma siis juba 31a. Ma olen aastakese vanem aga teate, ma olen palju õnnelikum. 2 kuud saab kohe täis, kus ma otsustasin päeva pealt muuta KÕIK. 2 kuud olen ma tegelenud iseenda leidmise ja avastamisega. 2 kuud olen ma õppinud taas sööma, liikuma ja taas elama. 2 kuud on teinud minust natuke targema, tervema, säravama ja ilusama naise. See 2 kuud on toonud tagasi minusse usu, toonud mulle ellu tahtejõu, kohusetunde ja motivatsiooni. Mul puudusid need jooned enne absoluutselt. Ma lubasin sada asja kokku aga ma ei täitnud iial oma lubadusi. Nüüd 2 kuud olen ma oma sõnadest kinni pidanud ja antud lubadused ka peaaegu täitnud. Ma ei tahaks nimetada seda kahte kuud päris õpiperioodiks, ometi see seda natuke oli, ma avastasin, lugesin, kuulasin, proovisin aga ma võin uhkusega öelda, et olen teinud ka tohutut tööd niii oma vaimse kui füüsilise poolega. Ma ei ole see Merlin, kes oli kunagi. Ma ei ole enam arg, laisk ja tahtejõuetu. Ma olen naine, kellel on nüüd kindel siht silme ees ja ma ei anna alla. Ma annan endast maksimumi ja ma tean, et ma suudan seda. Mul on siuke tunne, et mind on keegi kuskil ära vahetanud :D 

Mis on siis toimunud ? Ma olen teinud palju palju trenni, ma armastan liikumist, erinevaid rühmatreeninguid ja jõusaali. Iga päevaga jõuan ma aina rohkem. Mu keha vajab aina rohkem. Ma olen toitunud üsna hästi, jah vahel on olnud see, et sõin liiga vähe aga mul silmad igal pool ja kohe kutsutakse maapeale :D Ma söön häid asju ja naudin seda :) Kahekuug saavutasin ma peale parema ja tervema keha ka targema Merlini. Ma sain täna 31a aga ma tunnen, et mu keha ja vaim on palju tervem, kui ma olin nt 21a. Ma pole eriti patustanud. Ok peol olen tarbinud alkoholi ja olen söönud vist ära  paar tortillat Fastersist ja burksi äkki 1-2 :D Ma ei mäleta täpselt ja mida ei mäleta, seda pole olnud :D Ahjaaa alguses see kommidraama, kus ma sõin ära 3 kommi ja pärast kõik laste kommivarud. Aga jah rohkem ei ole ma eksinud ja ma pole kordagi teelt kõrvale astunud. Saate aru ? Mis see tähendab minu puhul, inimese puhul, kes iga päev alustas uut elu ja muudkui jälle kukkus. 2 kuud ei ole ma eksinud ja rajalt ma astunud. Jah ma olen uhke enda üle ja soovin oma armsale kehale palju õnne sünnipäevaks.

Aga minu kaalumine siis :)

Ma just astusin maha kaalult. Ma tahaks toriseda aga ma ei tee seda. Jah ma ei suutnud kinkida endale 2 kohalist kaalunumbrit aga ma kinkisin endale kena tulemuse ja suure tahtejõu. Ma kinkisin endale tugevama iseloomu ja motivatsiooni.Ma kinkisin endale tagasi usu endasse ja maailma headusse. Ma kinkisin endale tagasi naiselikkuse. Ma olen nüüd rõõmuga säravam 31a naine :) Nädal tagasi esmaspäeval kaalusin ma 104kg. Ma lubasin siis et 9 päevaga sünnipäevaks ma lammutan selle 4kg. Aga targemad ütlesid kohe, ei, Merlin ära piina ennast ja oma keha. Tee seda tervislikult ja nii ma tegin. Ma ei kaalu küll alla 100kg aga ma pole end piinanud ega tundnud nälga. Tänane kaal siis näitas 102.4kg :) Ma kaotasin nädalaga veel 1.4kg :) Oma teekonna alguses ma kaalusin 117kg ja täna oma imelisel sünnipäeval kaalun ma 102.4kg :) See on number...Ma tunnen et mu keha on muutunud, mul on jaksu, võhma ja jõudu ja ma säran.

Maailmas on kõik võimalik palun uskuge endasse ja kui midagi väga tahta, loota, soovida ja selle nimel ka tööd teha, siis see ka juhtub :) Minu teekond on alguses aga ma lähen võiduka lõpuni välja :) Ma annan maksimumi :)


Minu lause : DONT WISH FOR IT, WORK FOT IT ;) !!!


09.02.2015-117kg
16.02.2015-113kg
23.02.2015-111kg
08.03.2015-108.04kg
16.03.2015-106.55kg
30.03.2015-104kg
08.04.2015-102.4kg

2 kuuga kaotatud 14.6kg :) !!!













19 kommentaari:

  1. Värskeimal pildil näed küll palju kergem kui 102 kg välja! ;)

    PALJU ÕNNE muidugi ka!

    VastaKustuta
    Vastused
    1. Mannu see on ainult hea, kui väiksem välja paistan aga no ei ole kuidagi :D
      Aitähh sulle kaunitar :)

      Kustuta
  2. Palju Palju õnne ..:)
    Sa oled tohutult tubli olnud!!

    VastaKustuta
  3. Palju palju ÕNNE!! :)
    PS: Oled sa kindel,et su kaal ei valeta? Kuidagi ei paista 102 kg välja ..Vaadates pilti , siis ma pakuks ikka väiksemat numbrit ;) Väga väga tubli oled ja Jaksu edaspidiseks..PÄIKEST :)

    VastaKustuta
    Vastused
    1. Ma väga väga tänan :)
      No ei valeta, olen ka spordiklubides kaalunud ja ikka sama :D Aga tore, kui välja ei paista :D Päikest :)

      Kustuta
  4. Väga tubli. Nüüd siis võiduka lõpuni.. :) Mingist hetkest hakkavad kilod raskemalt minema, langeb kaal ~700g nädalas ja pead rohkem vaeva nägema, aga lõpptulemus on kindlasti seda väärt.
    Tore näha lõpuks ühte blogijat, kes suudab eesmärke täita. :D

    VastaKustuta
    Vastused
    1. Oiii see oli armas ;) Aitääähhhh :) Ma natuke kardan iseennast, et kui see kaal hakkab raskemalt minema ja ei lähe enam niii vudinal, et äkki ma pettun endas vms...Aga loodan, et seda siiski ei juhtu, asja peab ju mõistusega võtma :) Ma täidan eesmärgid ja annan kõigile oma sõna :)

      Kustuta
  5. Autor on selle kommentaari eemaldanud.

    VastaKustuta
  6. Palju-palju õnne! Mõtle-usu, ainult kaks sihikindlat nädalat veel ja ongi kahekohaline arv käes :) Ära seda unusta! Ise olen samal teekonnal, aga noh natuke teistsugusel, sest tervisega esinevad probleemid... Aga Sulle jõudu ja jaksu! :)

    VastaKustuta
    Vastused
    1. Aitähhh Sulle :) Täna ärkasin ja lugesin seda kommentaari ja minus tekkis usk :) Panin just sõjaplaani paika ja loodan, et varsti kirjutan uudise kahekohalisest numbrist :) Sinu teeekonnal soovin ka edu, eks kõigil on oma mõtted ja eesmärgid aga eesmärk on eesmärk ja edu vajavad need kõik :)

      Kustuta
  7. Paljupalju õnne! Väga tubli oled, jätka ikka samas vaimus!

    VastaKustuta
  8. Palju-palju õnne! Muutus on olnud imeline, ja sinu puhul ei kahtle vist küll keegi enam et jõuad eesmärgini! Väga tubli..ja õnne veelkord!

    VastaKustuta
    Vastused
    1. Ma väga väga tänan :) Kahjuks alguses oli palju neid, kes naersid ja ei uskunud minusse. Nad ütlesid vaid, et ohh eks näeme ja naersid. See tegi haiget. Väga .Aga eks olen ju varem ka korduvalt põhjust andnud. Aga nüüd on lugu nii, et ma ei peatu enne, kui olen saavutanud eesmärgi :)

      Kustuta
  9. Super tubli oled :) Ja palju õnne sünnipäevaks ka :)

    VastaKustuta