pühapäev, 19. aprill 2015

Minu eilne liikumine;) 18.04.2015;)

Eilne päev oli minu jaoks alguses väga kurb :( Pidin sõitma hommikul Tallinna, veetma päeva koos ühe armsa inimesega, plaan oli šopata mulle head kohupiima ja trennistaffi, süüa ja lobiseda-lobiseda-lobiseda.Plaan oli mul ammu paigas ja ootasin ka väga kulturismi ja fitnessi võistlusi Salmes:(  Tartus ma ju käisin ja see oli nii äge. Kuid eile hommikul pidin siiski rahasid arvutama ja mul oli valida, kas sõit Tallinna, või süüa paar päeva makarone odava konserviga, pluss veel lastele lubatud nädalavahetuste tegemised. Kurvalt otsustasin loobuda Tallinnast...Tunne on halb, vedasin inimest alt ja tegelikult soovisin ma seda niiiii väga :(

Aga jah, ei saa ju kauaks norutama jääda, elu vajab elamist. Eile käisin siis koos oma vanema tütrekesega kiirkõndi tegemas. Noorem ei viitsiks kaasa vantsida...Kõndisime siis kokku 7.25km ja üsna tempokalt. Ma ei tea, Endomondo kiirus näitab, justkui ma jalutaks, aga nii ei ole tõesti. Kõnnin ikka üsna üsna kiiresti. Füüsika õpetaja seletas mulle, et kuna ma ju pildistan vahepeal, mul ka valgusfoor, mille taga ma tihti seisan, jääb kaks korda ette, et see ka pidi keskmist kiirust alla tõmbama. Mis teie arvate sellest ?

Ilm alguses oli külm aga lõpuks oli mõnus soe. Anne kanalis on 4 luike. 2 jäid mulle korralikult pildile aind, täna lähen teisi ka püüdma;) Nii vahva, paljud olid tulnud sinna neid vaatama ja pildistama. MA PALUN ÄRGE SÖÖDKE NEID SAIAGA!!! PALUN!!!

Nii hea, et mul on tütred, kes viitsivad emmet aidata igal sammul ja vanem tütar nõus isegi kaasa kõndima. Ma ei tea miks, aga ma üksi ei julge minna:( No tee või tina, ei julge:( Tund aega kuulasin siis lugusid jalgpallist, tema mul ju jalgpallur ja sain päris korraliku ülevaate viimastest tegemistest ja oli mõnus kvaliteetaeg;)




9 kommentaari:

  1. Endomondos vahepeal seismine tõmbab keskmise alla jap. Settingutest on võimalik aktiveerida selline koht, kus paneb aja pausi peale kui sa seisad. Liikuma hakates hakkab jälle tööle ja nii ta võtab reaalse liikumise aja. Võin kirjutada, kuidas täpselt saad selle, kui ei leia :)

    VastaKustuta
  2. Endomondos vahepeal seismine tõmbab keskmise alla jap. Settingutest on võimalik aktiveerida selline koht, kus paneb aja pausi peale kui sa seisad. Liikuma hakates hakkab jälle tööle ja nii ta võtab reaalse liikumise aja. Võin kirjutada, kuidas täpselt saad selle, kui ei leia :)

    VastaKustuta
    Vastused
    1. Eva-Maria aitähh, ma kohe proovin :) Kui ei saa, siis kirjutan Sulle :)

      Kustuta
    2. Sain hakkama, Auto-Pause oli mul off, nüüd panin on ;) Ehhh ma juba kibelen välja :D

      Kustuta
  3. Sa oled väga tubli. Ma käisin ka eile emaga kepikõnnil ümber Anne kanali, aga meie väga tempot ei teinud. Kuna emal oli esimene kord, siis hoidsime tempo sellise mõõduka. Mis kella paiku sa käisid? Oleks trehvanud :)

    VastaKustuta
    Vastused
    1. Mariliis eee 11-12 umbes :)
      Arusaadav ju, peabki arvestama, et kes alles alustab jne :)
      Ükskord me peame trehvama ka :)

      Kustuta
    2. Noh, me kell 12 alles läksime salongi enda nahale kritseldusi tegema. Me läksime kõndima kuskil 17 paiku. P.S. kas sul ratas käes?

      Kustuta
  4. Meeletult tubli tüdruk oled! Jätka samas vaimus ! :)

    VastaKustuta