teisipäev, 21. aprill 2015

Jepikajeee ma käisin üksi fit walkimas;) Minu trennike 21.04.2015;)

Hommikul ma kirjutasin, et ei tea mida täna teha. Aga kuna päike säras taevas, siis otsustasin õue kasuks. Neid ilmasid siin ei tea ja kui on hea ilm, tuleb see ruttu ära kasutada. Nagu ma olen maininud, siis ma ju ei taha üksi õues kõndida...Ma ei tea, mida ma kardan või häbenen aga eks see üks rumal valehäbi on. Täna siis mõtlesin, et no mis siis Merlin saab. Õhtul pead sa koolis olema ja öösel sinuga vaevalt keegi kõndima tuleb. Hetkel on ju vaba aeg ja võimalus ja sa lihtsalt pead selle võimaluse ära kasutama. Riidesse ja lets start :P

Hakkasin mõnusa tempoga pihta, üli mõnus päike oli, tuju oli laes. Kanali äärde jõudes oli seal palju sportijaid, kes kõndis, kes kepikõndis, kes jooksis, sörkis ahjaa üks vahva noor naine jooksis lapsekäruga, ma ei näinud palju ja kaugele aga ta tegi lapsekäruga sporti. Vott, ei ole need lapsed ega miski muu takistuseks. Kui tahad, siis on kõik võimalik. Kui sa juhuslikult peaksid mu blogi lugema, siis tea, et Sa olid niiiiii lahe:)

Ilm oli väga soe ja mõnus, selline ehtne suve tunne tekkis lausa;) Kõik räägivad, et üksi on hea, et saab oma asjad peas selgeks mõelda. Ei hea oli küll,aga midagi asjalikku ma küll ei mõelnud, selles mõttes, et mul ei tulnud ühtegi muret ega asja meeldegi, mida võiks selgeks mõelda:D Ma vaatasin päikest, linnukesi, loodust. Inimesi. Mõtlesin, et kui tublid on need sportijad ja kes ei sportinud, siis mõtlesin, et oi kui tore, kui nad hakkaks seda tegema. Inimesed olid rõõmsad, naeratasid. Kes ei olnud, siis naeratasin mina neile. Kui sa näed naeratuseta inimest, siis kingi talle enda oma;)

Täna sai siis kiirkõndi 7.80km;) Koju jõudes, viskasin riided seljast ja tekin kummagile jalale veel 15 jalatõstet üle tooli;) MÕNUS ON OLLA!!!

Haahaa ja Anne kanali Sõpruse silla all on niiii hea ergutus :D Jookse raisk jookse :D 










8 kommentaari:

  1. Mul ka mingi kiiks, et ei taha üksi minna :) -Marita-

    VastaKustuta
    Vastused
    1. Marita Sa võid alati minuga ühineda. Ja mul on tekkinud 1 plaanike :) Kirjuta aga mulle julgelt, kuna Sul oleks aega jne jne jne.

      Kustuta
  2. Äkki ma ka nägin sind. Mis kella paiku sa liikusid ja kas sul oli roosa jope? :D

    lauratartus.eu

    VastaKustuta
    Vastused
    1. Hei ;) Valge jope, punased püksid, päikse prillid ka ees olid.
      Natu enne 11-12 läbi :)

      Kustuta
    2. Mhm! Siis ikka olid sina. :D (Ma ei tea, kust ma selle roosa jope võtsin. :D) Nägin siis, kui sellest "Jookse, raisk, jookse"-st pilti tegid. :)

      Kustuta
    3. Jap olin mina :)
      Kas sina jooksid, või mis sa seal tegid :) ?

      Kustuta
  3. Inimesed on ikka nii erinevad. Mina tahan väga ainult üksi sporti teha. Siis saan ise tempot sättida, vajadusel ilma häbenemata pausi teha, otsustada viimasel hetkel, et ma teen ikka veel ühe tiiru jne jne jne. Seltsis on minu jaoks liiga segane :) Küll on kaaslane paremas vormis ja paneb eest ära, siis on kehvemas ja ei saa tempot tõsta jne jne. :) Häda nendega :D

    VastaKustuta
    Vastused
    1. Ma viimasel ajal olen üksi teinud kõike, mis mul muud üle jääb :) Trenni vaja teha ja pole valikut ja enam pole häda midagi :)

      Kustuta