esmaspäev, 6. aprill 2015

Ajakirja Fitness Hers konkurss BFIT 2 KUUGA RANNAVORMI ;)


Nonii nüüd oled ma siis täitsa ära keeranud :D Leidsin netiavarustest sellise Ajakirja nagu Fitness Hers ja lugesin nende vahvast konkursist: BFIT 2 KUUGA RANNAVORMI;) 

Korra kahtlesin, sest see on minu jaoks midagi üli üli suurt ja tohutu eneseületus, sest tuleb saata enne ja pärast BIKIINIPILDID endast :D Nii eest kui ka selja tagant. Mina ja bikiinipildid :D ? Aga ma ei mõelnud kaua ja otsustasin, et osalen ka sellel võistlusel. Jaaa ma tean, et ma olen ilmselt kõige suurem ja raskem osaleja, ma tean ka seda et mu pilte alguses võib olla kohutav vaadata aga mis siis ?!

 Ma otsustasin võtta selle väljakutse vastu, ületada ennast( kui ma need pildid sinna saatsin, te ei kujuta ette mida ma tundsin, ma olin küll natuke hirmul aga olin uhke enda üle) See on parim motivatsioon praegu enne suve. Mulle polegi kõige tähtsam see võit, no jaa muidugi tahaks ma ju ka saada tunnustust ja kiitust ja olen aus, ka seda võitu aga kuna osalejad on seal kõik päris kenad, siis ma seda väga ei julge loota. Minu eesmärk on saada üle valehäbist, kompleksidest ja hirmust. Mina tegelikult olen juba tugevam ja julgen minna ujuma, treeningsaali jne jne jne. Aga meie seas on nii palju naisi, kes kardavad...Nad kardavad minna treeningsaali, sest on suured. Nad ei julge minna ujuma, sest häbenevad oma keha näidata ujumisriietes. Nad kardavad niii palju ja tänu hirmule jääb paljudel naistel see teekond alustamata. Nad ei saagi kunagi tervemaks, ilusamaks, säravamaks ja saledamaks. Mina ületasin end ja loodan, et paljud paljud 100 + naised loevad seda ja saavad natukene julgust juurde. Palun ärge kartke. Vaadake nüüd mind hullukest, olen siin oma bikiinipiltidega ja osalen võistlusel. Palun unustage see valehäbi...

Ma olen juba pea 2 kuud seda teekonda käinud aga nüüd võtsin end veel veel rohkem kätte. Kohe kohe saan ma toitumiskava imearmsalt Signessa Kalmuselt, kes jagab ka mulle trenninippe. Ma suhtlen Facebookis Süües Saledaks grupis naistega, kes on selle tee läbinud, kes on juba targemad ja oskavad mind aidata ja nõu anda. Kindlasti soovin ma endale Tartusse ka eratreenerit, kes minuga koos jõusaalis töötaks ja jälgiks. Aga soovin ka Tallinnas Signessa juures käia. Ma kavatsen veeta iga võimaluse väljas, liikuda. Jalutada või teha kiirkõndi. Ma käin pea igapäev jõusaalis(kus teen peaaegu kõike), hakkan Spordiklubi Arena rühmatreeninguid järjest läbi võtma ja ujumas käima tahan ka hakata. Ma armastan vett ja see on mõnus. Kindlasti tarbin palju vett ja olen positiivne ja rõõmus. Hea energia viib sihile ;) Mul on kahe kuu jooksul tulemas ka mitu maratoni, kus osalen. Esimene juba 11.aprill Parkmetsa jooks :)

Ma luban, et annan endast maksimumi, ma tahan saada ilusat keha, head vormi, paremat tervist !!! Ja ma saan seda ;) Ma ei unista sellest, ma töötan selle nimel ;)

Minu blogist saate lugeda iga päev minu toitumise, trenni ja tegemiste kohta. Ma tean, et pean arvestama ka tohutu kriitikaga aga loodan südamest, et inimesed on siiski toetavad ja mõistvad ja elage kaasa :) Koos teiega ma suudan palju rohkem :)
Kohe varsti peaks võistluse galerii ka jõudma ajakirja kodulehele ja facebooki :) 

Minu mõõdud :
Pikkus 170cm
Kaal 104kg
Rind 115cm
Talje 112cm
Puus 123cm
Reis 70cm
Käsi 44cm


Konkurssist saate lugeda siit : http://hers.ee/?page_id=179

Nagu paljudele teistele, meeldis ka mulle Fitness Hers mõte :
Mida hindame: eelkõige tulemuse nimel tehtud pingutust ja saavutuse esteetilisust. Me ei vali kõige peenemat taljet või kõige pringimat peput, vaid ikkagi tulemuse nimel nähtud vaeva ja panustamist, treenitud ja proportsioonides kehavorme.

 #rannavorm2015, #hersajakiri 







14 kommentaari:

  1. Väga super, et osaled!
    Ootan huviga juba edasist infot võistluse kohta. Ehk mõni tuttav veel endale eesmärgiks võtnud kahe kuuga suveks vormi.

    VastaKustuta
    Vastused
    1. Aitähhh Karmen ;) Sina ka oled tubli ja elan sulle ka kaasa väga ;)
      Jah võiks juba midagi olla, ma nii kannatamatu juba :D

      Kustuta
  2. Väga tubli ettevõtmine :) Ja kindlasti oled sa väga positiivseks eeskujuks paljudele 100+ naistele (mis seal salata, mullegi, ehkki ma 70+ , no kõik on lihtsalt peas kinni :D ) Igatahes hoian sulle täiega pöialt! :) -Marita-

    VastaKustuta
    Vastused
    1. Loodan, et olen ja loodan, et kõik naised julgeks hakata kuskilt pihta. Loomulikult ei pea kuskil kohe võistlema hakkama, see oli minu otsus, et ületada ennast ja võibolla muuta mõnegi inimese elu. See kõik on mulle nii tähtsaks saanud. Marita aitähh, et kirjutad alati niii postiivselt. Soovin ka sulle edu ja palun kirjuta ja anna endast ikka märku meile seal eks :) Kallid :)

      Kustuta
  3. Väga tubli julgustükk! :)

    Kuigi huvitav, et Sa kaalu sentimeetrides mõõdad :P

    VastaKustuta
    Vastused
    1. Mannu ups, hea tähelepanek :D Kilod ikka kilod :D
      Tänan ;)

      Kustuta
  4. Nii väga tubli ja julge!
    Nägin ise ka seda ettevõtmist ja kuigi kaalun sama pikkuse juures 70 kg ei suutnud ma kohe kuidagi kokku võtta ennast, et bikiinipilte teha, kasvõi selleks, et omaette seda võistlust teha.
    Seal võistlusel nkn ei võida see, kes lõpuks on kõige peenem, vaid seal kohtunikud ja ka publiku lemmik.
    Väga loodan, et saad tubli tunnustuse!!

    VastaKustuta
    Vastused
    1. Ma tänan väga, annan endast parima ja maksimumi :)

      Kustuta
  5. Väga tubli! Hea siin lugemas käia, saab motivatsiooni :)

    VastaKustuta
  6. Sa oled tõeliselt tubli! Suur eeskuju mulle kindlasti, loen su blogi huviga ja elan sulle kõvasti kaasa.

    VastaKustuta
    Vastused
    1. Angela, mul on hea meel kuulda seda :) Nii armas ja ilus inimene oled ja loen ka sinu blogi ;) Hoian pöialt ka ;)

      Kustuta
  7. Tubli!
    Piltide alusel on siit koorumas vàlja kena liivakella figuur;)

    VastaKustuta
    Vastused
    1. Aitähhh ;) Loodan, et uued pildid on ikka paremad ja muutust on ka näha, niiiiiiiiiiiii suur hirm on sees :(

      Kustuta