neljapäev, 29. oktoober 2015

Minu teisipäev 27.10.2015 ;) Ikka Erik Orguga!!!


Hei hei, postitan nüüd oma toidupostitused siin tagant järele. Nii on mul endal parem jälgida ja see ka blogi mõte ju. Esmaspäeval teen siis nädalast kokkuvõtva postituse ja kaalumise. Mõtlesin end ka ära mõõta ja mõõte jälgima hakata.

Kahjuks ma ei mäleta mida ma teisipäeval tegin. Koolis käisin ja rohkem ei tea. Ju polnud midagi olulist. Nii, et asja juurde kohe.

Trenni ja liikumist ei olnud teisipäeval. Mitte mingisugust. Kurat ma pean ometi liigutama hakkama ja kohe. Mul on mingi blokk ees praegu, kuid tean, et kui asja lahti löön, saan hoo taas sisse. Merlin vea oma paks tagumiks trenni, või Anne kanali äärde!!! 

Minu toitumine ;)

Toitumine hakkab mul täiega ilmet võtma. Jah mõned toidukorrad jäävad vahele, kuid muidu jälgin kava ja teen täpselt nii, nagu mulle ette on nähtud! Endiselt ikka Erik Orgu (LINK) kava järgi. 


Hommik ;)

Jäi ära, ei söönud. Musta kohvi jõin ainult.

*Must kohv


Lõuna ;)

Seasisefilee hautatud, riisi ja salatiga.

* Seasisefilee
* Riis
* Petersell
* Hiinakapsas
* Kurk
* Paprika
* Meresool/viiepipra segu






Vahepala ;)

Kooli jõudes olin ma juba üsna näljane. Mõtlesin, et võiks ikka midagi tundi kaasa haarata. Sõbrannaga külastasime esimest korda meie kooli kohvikut/sööklat.

 Ma olen nii positiivselt üllatunud. See on jumala vinge koht. Ja kõik on niii odav. Ei müüda ainult kräppi. Seal on suur puuviljavalik, salateid, soojad söögid(hästi palju erinevaid), kohe on kirjas taimetoitlastele menüü. Vaatasin, et erinevad võikud ja võikutaskud vms, ka nende seast oli võimalik valida gluteiinivabasid tooteid jne. Mul oli suht kiire ja ma ei jõudnud kõike üle vaadata, kuid teen seda mingi päev ja uurin asja lähemalt.

 Igatahes jäid mulle silma smuutid. Ma ei mäleta, mis maitsetega teised olid, kuid valisin endale mangosmuuti. See maksis vaid 1€!!! Nii odav!!! Küsisin kohe üle, et kuidas tehtud. Palun väga, maitsestamatajogurtist ja mangopüreest. Kaalulangetajale täpselt sobiv. Kahjuks ma unustasin küsida, kas seal on kasutatud magustajaid, kui jah, siis millist, kuid uurin seda ka kindlasti. Igatahes oli see imeline. Selline mõnus kohev paks ja hästi mangone.

Meie kool sai sügisel uue maja. See on nii uhke, suur, ilus. Moodne, äge. Ja ma olen jumalast õnnelik, et meil seal selline toitlustus on!!!

* Must kohv
* Mangosmuuti






Õhtu ;)

Õhtu söök jäi jälle hilja peale. Jõudsin koolis umbes 21 koju alles.

Seasisefilee õuna ja juustuga(ahjus küpsetatud), salat.

* Seasisefilee
* Õun
* Juust

* Hiinakapsas
* Paprika
* Kurk





Vett jõin päeva jooksul enam vähem vist normaalselt. Ma üldiselt joon vett palju ja sellega probleeme ei ole. Kohvi jõin tassi rohkem, kui Erik Orgu (LINK) on soovitanud. Erik kirjutas, et energia peaksime me kätte saama toidust, mitte kohvist. Kuid sellega on mul päris raske harjuda. Ma armastan kohvi niii väga. Joon väga kanget ja mustalt. Aga ma proovin harjutada end ühe tassiga päevas.

Nii, see oli minu teisipäev!

Bye-bye!!!

6 kommentaari:

  1. Mina olen ikka pilgu peale heitnud su blogile paar korda nädalas ja asi, mis silma jääb, ongi see, et jälgid kenasti toitumist, aga ei liiguta ennast absoluutselt?! Miks? Sa ei kuluta ju ära neid kaloreid, mida sisse sööd ja siis ilmselgelt su kaal langeb paarsada grammi nädalas kui sedagi (mis näiteks mind ei motiveeriks toitumiskavast kinni hoidma ja endale selle näol piiranguid seadma, kui isegi tükk šokolaadi on "patt").
    Ja miks sa seal Annekanali ümber tiirutad nagu hamster rattal? Mine jaluta kaugemale poodi või kõnni kooli, Tartu nii ilus ju-Tammelinn, Supilinn,Raadi-valikuid palju.

    VastaKustuta
    Vastused
    1. Miks? Sest ma olen lollakas. Ma ei tea, mis mul viga on ometi. Ma olin alguses nii tubli, käisin trennis, kiirkõndi tegemas, jalutamas. Mis nüüd? Mitte midagi. Häbi on, väga väga häbi.
      Sul on täiesti õigus, peaksin koheselt liigutama hakkama ja Sinu kommentaar nüüd küll mõjus nagu süst! Aitäh.
      Tartu on ilus ja lausa imeline. Eriti praegu värvilisel sügisel. Püüan kaugemale jõuda ;)
      Kõike kaunist ;)

      Kustuta
  2. Raekoja plats, ümberkaudsed tänavad, Püssika juurest üles Toomekale- imeline! Alusta liikumist kohe täna ja edusammude ilmnemisel oled endale väga tänulik! Edu Sulle! Sigrit

    VastaKustuta
    Vastused
    1. Armas Sigrit, eile ma ei alustanud. kuid täna alustan. Joon oma hommikukohvi, ootan kui tütred ärkavad ja lähen nendega koos välja, nemad kooli mina kõndima ;)
      Aitähh kommentaari eest!

      Kustuta
  3. Olen su blogis uus lugeja ja mõtlesin uurida, mis koolis sa käid ja mis eriala sa õpid? :) Väga tubli oled!

    VastaKustuta
    Vastused
    1. Mina käin Tartu Täiskasvanute Gümnaasiumis. Ei õpi veel mingit eriala. Käin keskkoolis.
      Olin nooruses rumal ja ei jätkanud õpinguid kohe, sain ka emaks, kuid ma usun, et ka lapse kõrvalt oleks saanud õppida. No miskipärast ei õppinud, siis olid teised asjad tähtsamad, abielu jne. Lõpuks kuidagi aastad läksid, kuid sain ka normaalsele töökohale hariduseta, siis sellele ei mõelnudki enam ja ei läinud ka vaja.
      Nüüd siin läbi elatuna erinevad kohutavad sündmused, raskused, sain aru, et ma tahan kuhugi jõuda, tahan täide viia oma unistused ja need ei olnud 9 klassi ainult.
      Otsustasin minna kooli, lõpetada keskkool ja minna edasi ka ülikooli. Loodan, et selleks kõigeks pole hilja ja saan oma kunagised vead parandatud ja unistused täide viia.
      Ma alguses häbenesin seda avalikult öelda, väga. Kuid nüüd ma olen uhke, mis sest, et olen 31a ja käin 11ndas klassis. Kui mina lõpetan 12nda, lõpetab vanem tütar 9nda ja väiksem 5nda. Sellest tuleb eriline aasta!
      Aitäh ja tere tulemast minu blogisse!

      Kustuta