kolmapäev, 14. oktoober 2015

Minu teisipäev 13.10.2015 ;) Paksuke sai taas liikuma :D


Hei mu armsad sõbrad! Mul on ka esmaspäeva kohta plaanis kirjutada, kuid mul pildid on lapse telefonis ja kirjutan esmaspäevast õhtul tagant järele. Kuid soovin juba teisipäevast kajastada, kuna võtsin end taas kokku ja kohe tahan seda teiega jagada.

Tegelikult oli eile mul mingi suur uimasus, pea valutas ja tuju oli üsna 0. Sellest hoolimata otsustasin end käsile võtta, taas trenni ja liikumise lainele minna. Ja loomulikult ka Erik Orgu kava järgi toitumine paika saada. Toitumine kahjuks veel päris korras ei ole. Hommikusöögid on mul päris pikalt vahele jäänud. Lihtsalt ei ole kuidagi hommikuti isu üldse. Hommikuks tahan vaid kohvi kanget ja kõik. Rääkisin ka Erikuga sellest, ta ütles, et kui toidukorra vahele jätmisele mingit õgimishooge ei tule, siis polegi hullu. Mis ei tähenda, et hommikusööki ei peaks üldse sööma, ei ei ma ei propageeri seda. Hommikusöök on siiski tähtis ja päeva alus! Õgimishoogu ei ole mul sellele järgnenud, küll aga magusaisu kibutab üsna tihti. Ma muidu ei armasta magusat ja söön seda tõesti ainult siis, kui juba suur nõrkus selle puudumisest on. Ja nüüd on mul täiesti kohutavad magusaisud olnud. Ühesõnaga toitumine pole paigas. Kui oleks, siis selliseid isusid ei esineks. Eks tuleb paika saada.

Aga lähme asja juurde...

Minu trenn/liikumine ;)

Eile varahommikul umbes 04-05 vähkresin ma voodis, no mul kaob pea iga päev kell 04 uni ära. Ja siis ma kas mõtlen oma elu üle järele, või loen teiste blogisid. Eile ma mõtlesin. Ja sain aru, et olen üks suur luuser olnud. Kadunud on minu algne õhin ja ind. Meenutasin oma teekonna algust ja tõsiselt, ma vihastasin enda peale nii väga. Ma ei hakka praegu siin lahkama, et mis juhtus, miks ma pole enam nii tubli olnud jne jne jne. Tegelikult põhjenduste otsimine ja vabanduste leidmine ju ei muuda midagi. Ja ma ei viitsi ka praegu midagi siin lahata. Merlin on loheks muutunud, see on fakt. Nüüd Merlin kas võtab end kokku, jätkab oma teekonda, hakkab tublisti tööle.  Või annab alla, feilib ja  lõpetab selle kõik ära. Aga Merlin otsustas siiski jätkata ja hakata taas kõvasti tööle ja aitab sellest jamast. Pühime põlved puhtaks, pisarad silmist, pea püsti ja täiskäik edasi.

Tegelikult tahtsin ma juba vara hommikul minna kiirkõndi tegema. Ma ärkan nii vara ja väga hea oleks ju see aeg ära kasutada ja trenn ära teha. Kuid ma kardan. Kardan pimedust ja koeri ja pätte. No ma ei tea, tegelikult tänavad ju on valgustatud ja kui ohtlik see olla saab? Kas keegi teab, kuidas Tartus vara hommikul on seal Anne kanali ääres? Kas on juba sportijaid rajal? Andke mulle teada. Või kui keegi tahab minuga vahel hommikuti sportimas käia, siis ma oleksin ka jube õnnelik

Läksin siiski hiljem, siis kui lapsed kooli saadetud. Neile ma siiski valmistan hommikusöögi ja sooja kakao ise. Väiksemal teen ka patse ise ja talle valin ka riided veel ise. Meil on hommikud sellised toredad ja tahan, et nad saaksid kodust ilusa alguse oma päevale. Nii saatsin nad siis kooli ja koos me väljusimegi kodust. Mina läksin Anne kanali ringe tegema.

Nii mõnus tunne oli tekkis kohe. Ilm oli mõnus ja see värske õhk mõjus positiivselt kohe. Samm oli väga kerge ja tempokas ja olin täis energiat ja tundsin kuidas motivatsioon minusse taas siseneb. Vahva oli näha teisi sportijaid. Mõnda tean juba ammusest ajast, noogutame alati teineteisele. Hei ma tervitan ka teid!!! Plaanisin umbes 8km kõndida vähemalt, kuid sain ootamatu telefonikõne ja pidin lõpetama ja tagasi koju suunduma kiirelt. Olin natuke pettunud. Ja hommikul oli tulemuseks 4.91km kiirusega 6.70km/h. Täitsa arvestatav fit walk.




Päeval ajasin oma asju, tööga seotud(päris niisama ma siiski kodus ei istu). Plaanisin ka kooli minna, kuid teatud põhjustel lihtsalt ei läinud. Eks oma puudujäägid teen arvestuste nädalal. Sellessuhtes on see kool paindlik. Muidugi ise on palju raskem õppida. 
Õhtupoolikul otsustasin, et niisama koju norutama ka ei jää. Ja kuna hommikul sai nii vähe kõnnitud, otsustasin, et lähen ja kõnnin veel. Ilm on endiselt supper, energiat ka jagus, motivatsioon on mul nüüd täiesti laes ja samm oli ka üsna kerge. Kuigi aeglasem, kui hommikul. Õhtul sai kokku kõnnitud 6.03km kiirusega 6.13km/h. No enamvähem vist? 





Õhtul oli tuju hea, keha tänas mind ja olen õnnelik, et ma taas tegustema otsustasin hakata.

Kokkuvõte:

Kiirkõnd 4.91km + 6.03km = 10.94km




Minu toitumine ;)


Hommik ;)

SUUR NULL. 0.


Lõuna ;)

Mul on niii häbi seda pilti siia panna, sest see näeb kohutav välja. Ma ei tea, kuidas ma nii koleda toidu suutsin serveerida. Õigemini koleda serveeringu. Aga see maitses väga hästi. Loodan, et Erik šokki ei saa.

Riis tomatipastase hakklihaga

* Riis
* Hakkliha
* Tomatipasta
* Sibul
* Parika
* Sool/viiepipra segu
* Värske kurk





Õhtu ;)

Oi see tuli ime hea välja. No see salat. Mmmmm. Aitähh Erik selle imelise retsepti eest! Salati jagus ka lastele ja ka nemad kiitsid seda väga. Väga omapärane. 

Kanarind magus/terava salatiga

* Kanarinna tükike
* Kapsas
* Tomat
* Kurk
* Porru
* Sool/viiepipra segu
* Tšillit ja natuke mett
* Tomatipasta









Õhtul oli kõht täis, magusaisu ei olnud. Keha ja vaim tänasid mind. Ja olen rohkem, kui õnnelik.

Bye-Bye!!!

9 kommentaari:

  1. Sa oled jätkuvalt väga tubli! Lase samas vaimus edasi ja varsti on juba 7 kaalunumbril ees. Paned must mööda ;)

    VastaKustuta
    Vastused
    1. Oi tsauu :)
      Sinust mööda ma ei lähe niipea, mul seisab kõik, kuid ma tulin sellest mullist välja, milles ma olin ja äkki saan protsessi käima taas.
      Lugesin just sinu postitust ja hea meel, et blogisid. Kuid Lembitu pärast on kurb tunne kohe. Mis sest, et ta ratas vaid :D

      Kustuta
  2. Väga kurb, et sa ei söö hommikul. Sa ise tead, et see on vale, kuid teed ikka endale liiga.
    Ma ei ütle seda kurjustamiseks. Hommikusöök on tähtis ja annaks sulle rohkem jõudu. Vahepeal sõid ju ja päris pikalt. Loodan, et varsti üllatad meid positiivselt.

    VastaKustuta
  3. Uimasus ja peavalud võivad just olla põhjustatud sellest, et hommikuti ei söö. Lisaks ka vähene vee joomine. Kas keegi oskaks välja tuua blogisid, kus jälgitakse veel Orgu kava? Alguses oli neid palju, aga enam pole postitusi märganud. Hea meelega jälgiksin neid blogisid. :)

    VastaKustuta
    Vastused
    1. Nad vist postitavad kuus korra, või nädalas. Ma kohe otsin ja panen siia linke :)

      Kustuta
    2. http://www.katjonok.com
      http://lauriita.eu

      Vaatan edasi :)

      Kustuta
    3. http://almersjane.blogspot.nl
      http://lifeaccordingtob.com

      Kustuta
    4. WOW WOW WOW!!! Kui tubli blogija. Ma olen sõnatu. Nii täpselt, iga päev kirjutatud. Supper!!! http://tinkatinka6.blogspot.nl

      Kustuta