teisipäev, 13. oktoober 2015

BIO2YOU - Looduslik & Orgaaniline Astelpaju Kosmeetika



Hei hei. Tahan teile kirjutada ühest vahvast kosmeetikat ja kehahooldustooteid tootvast kaubamärgist BIO2YOU (LINK).

 BIO2YOU (LINK) on naturaalse astelpajukosmeetika kaubamärk, mis pakub looduslikest koostisainetest tõhusaid ilu- ja tervisetooteid kogu perele. 

Mina varem ei olnud neid tooteid ise kasutanud. Kuid olen näinud ja lugenud päris mitmeid arvustusi. Astelpaju ise ütleb mulle juba, et tegu võib olla kvaliteetsete ja nahasõbralike toodetega. Astelpaju marjad on ju suured vitamiini pommid ja neist saab imemaitsvaid moose ja mahlasid teha. Astelpaju kosmeetikasse ja kehahooldustoodetesse toomine on  juba vana uudis.

Minul on võimalus nüüd mõned tooted ise ära proovida ja testida. BIO2YOU (LINK) saatis mulle armsa pakikese, milles oli hambapasta, kehasprei, juuksepalsam ja šampoon. Aitäh!





See on küll kaalulangetamise, spordi ja toitumise blogi, kuid ka väline ilu on tähtis ja kuna ma olen naine, siis miks mitte kirjutada kõigest, mis särava, saledama ja tervema naisega kokku käib.


* LOODUSLIK HAMBAPASTA TUNDLIKELE HAMMASTELE (LINK)


Kirjeldus:

BIO2YOU (LINK) looduslik hambapasta tundlikele hammastele puhastab õrnalt ja kaitseb tundlike hammaste vaapa kahjustuste eest. Aktiivtoimeained vähendavad hammaste tundlikkust, kaitsevad igemeid, hoiavad hambad loomulikult valged, annavad kestva antibakteriaalse kaitse ja hoolitsevad värske hingeõhu eest.
Maitselt neutraalne (pole tugevamaitseline, ega ka liiga magus), järelmaitse on värskendav ja mahe.

Mina olen hammaste pesu friik. Ma pesen hambaid 3-4 korda päevas, vahel isegi rohkem. Peale sööki kindlasti ja ka kodust lahkudes alati. Mulle meeldib hambaid pesta, meeldib kui suu on alati värske ja puhas. Hingeõhuga mul probleeme ei esine. Kuid tundlikud on minu hambad küll. Tihti pestes on tekkinud veritsus ja olen täheldanud, et ka külm õhk mõjub mu hammastele vahel. Siiani olen ma kasutanud täiesti suvalisi pastasid. Lihtsalt ostnud parasjagu seda, mis on hea hinnaga, või mingi uus toode.  Seda toodet hakkan proovima suure õhinaga ja annan kindlasti teada, kuidas see minu hammastele mõjus ja kuidas mulle meeldis.



* NATURAALNE MANGO KEHASPREI (LINK)

Kirjeldus:
Naturaalne mango kehasprei eksootilise aroomiga niisutab, värskendab ja lõhnastab õrnalt. Sobib kasutamiseks kogu kehal ja näol, ideaalne suvine kaaslane, mis mahub ka käekotti.
Bio2You mango kehasprei sisaldab rikkalikult astelpajuekstrakti, mis on tugev antioksüdant ja energiaallikas. Uurijad on läbi aegade tõestanud astelpaju imelisi tervendavaid omadusi – astelpaju kiirendab naharakkude uuenemist, tugevdab organismi vastupanuvõimet, annab energiat ja pidurdab enneaegset vananemist.
Muudab naha tugevamaks ja elastsemaks, taastab niiskustasakaalu. Ideaalne pärast päikese käes viibimist, kuna jahutab naha maha, tekitamata ärritust. Hea ja kiire niisutus pärast pesemist.
Ei sisalda alkoholi! Sobib ka tundlikule nahale.

Minul on kuiv nahk. Kohe väga väga kuiv. Pean kasutama igapäevaselt kreeme, ihupiimasid jne. Kui päev-kaks ei mökerda ennast sisse, siis mu nahk hakkab kuidagi kiskuma ja võib ka ketendada. Kreemid ja igasuguseid kehaspreid peavad alati minu kodus olemas olema. Siiani olen ma ostnud just selliseid eriti lõhnavaid kreeme ja tooteid. Kehatoodel on mul küll välja kujunenud suht lemmikud. Kuid võibolla vajab mu kuiv nahk siiski midagi muud.
Kui ma selle pakikese avasin, siis olin just parasjagu pesust tulnud ja otsustasin seda kohe proovida. Piserdasin seda kehale ja ringjate liigutustega masseerisin sisse. Mmm, kui hea lõhn. Kirjas on küll õrnalt lõhnastab, kuid minu kehalt oli seda terves korteris tunda. Hiljem olid ka riided mõnusalt lõhnavad ja tundsin mina ja ka teised seda lõhna minu peal. Lõhn on hea ja huvitav, on tunda mangot.  Esimesel korral ma kohe niisutust ei tundnud, kuna ma keha oli tõesti väga väga kuiv ja sellisel puhul aitab üks paks rasvane kreem vist ainult, kuid olen teinud mitu kehahooldust vahepeal ja mu naha kuivus on natuke taastunud ja olukord on parem ja see mõnus sprei niisutab ka. Peale trenni, või kui on kiire minek kuhugi, on see asendamatu toode. Lihtsalt lased peale ja see imendub ruttu kehasse ja minek.



* NATURAALNE ŠAMPOON JA PALSAM KUIVADELE JUUSTELE (LINK)

Kirjeldus:

Naturaalsed sulfaadivaba šampoon ja palsam kuivadele juustele, mis rikkalikult toidavad ja annavad kuivadele juustele sära ja elujõudu. Parima tulemuse jaoks kasuta šampooni ja palsamit koos.
Ei sisalda alkoholi, parabeene ega SLS!

ŠAMPOON KUIVADELE JUUSTELE

Õrn naturaalne šampoon igapäevaseks kasutamiseks astelpajuõli, avokaado, aaloe veera, kummeli ja nõgeseekstraktidega. Annab elujõudu ja sära, muutes juuksed puhtaks ja pehmeks. Parima tulemuse jaoks kasuta koos Bio2You kuivadele juustele palsamiga.
PALSAM KUIVADELE JUUSTELE

Juuksepalsam on eksklusiivne kooslus argaaniaõli, kaera, avokaado, kummeli, nõgese, aaloe vera ja astelpaju ekstraktidega, mis toidavad juukseid, muutes need elastseks ja tasakaalustatuks.  Annab puhtustunde ja sära,  muudab juuksed õrnalt lõhnastatuks ja eriti pehmeks. Kanda puhastele niisketele juustele, lasta toimida 1-3 minutit, loputada põhjalikult.

Juuksed olid mul kunagi väga kuivad. Ja rikutud. Olen neid värvinud väga ammusest ajast, vahepeal blondeerinud ja sada asja proovinud. Nüüd olen vist enamvähem rahul, kuidagi siledamad on nad ja pole enam nii kuivad. Kuid siiski kuivad ja enamasti ostan ka tooteid kuivadele juustele. Juukseid ma väga tihti pesema ei peaks, mul ei lähe nad rasuseks ja mustaks. Mis pidigi hea olema, tihe pesu ei olevat juustele kasulik. Kuid oma aktiivse elustiili juures ma seda ikkagi teen ja kindlasti vajavad mu juuksed head niisutavat toodet. Oma kindlat lemmikut mul praegu ei ole. Kasutan  erinevaid tooteid ja olen see, kes ostab hea pakkumisega asju. Kuid juuksed on ju naiseilu, ka väga märgatavad, siis tegelikult peab nende eest eriliselt hoolitsema, st ka juuksehooldusvahendid võiksid olla parimad.
Mul on väga väga paksud süsimustad juuksed. Hetkel ka kasvatan neid. Vaatame, mis need tooted minu juustega teha suudavad.




Väga põnev, eks annan varsti teada, kuidas tooted minule mõjusid ja kuidas mulle meeldisid.

Tutvu BIO2YOU toodetega: SIIN
Ja ole kursis ka BIO2YOU uudistega nende Facebooki lehel: SIIN
E-Pood: SIIN
Müügikohad: SIIN

Armsad lugejad, ootan nüüd ka teie lugusid.
Kui tihti pesed sina hambaid? Kas sinu hambad on tundlikud? Kas sulle on oluline, mis firma hambapastat kasutad?
Mis tüüpi on sinu nahk? Milliseid kehatooteid sina kasutad? On sul oma lemmikud?
Kirjuta oma juustest! Kas su juuksed on kuivad, rasused või normaalsed? Kasutad sa peale šampooni ja palsami ka maske?
Kas oled kasutanud BIO2YOU (LINK) tooteid? On sul oma lemmik?
Ühesõnaga räägime suuhügieenist, naha ja juustehooldusest!

9 kommentaari:

  1. Sinu teksti lugedes tekkis kohe hirmus tahtmine neid proovida ja ise läbi katsetada kui head on!

    VastaKustuta
  2. Ootasin pikka aega uut postitust, aga ikka sinu tegemistest. Nüüd siis selline reklaamtekst. Praeguse seisuga ütlen Sinu blogile hüvasti. Esialgne ind on kadunud ja lihtsalt ei ole enam see. Samuti häirib, et Sa ei vaevu oma kaasaelajatele vastama. Oli hiljuti üks postitus, kus Sulle nii mitmed inimesed armsaid sõnu kirjutasid. Sa võiksid neile ikka aitähhki vastu kirjutada, sest kommenteerijaid ei ole ju nii palju, et ei jõuaks seda teha. Samuti soovitan selgeks teha kokku-lahku kirjutamise reeglid. Su postitused kubisevad sellistest hirmsatest vigadest, et oi oi oi. Prindi reeglid välja ja õpi ära. Näiteks vitamiinipommid on üks sõna. Kui sa kirjutad lahku, siis on nagu vitamiinil oleks reaalselt pommid. Ma ei kirjuta seda kõike õelusest ja võibolla on parem, kui sa ei avaldagi mu kommentaari, sest siin on niipalju kriitikat. Mulle on tähtis, et eelkõige sina seda loeksid. Kirjutan seda kõike seetõttu, et saaksid aru, kui oluline sa oma lugejatele tegelikult oled. Vanu postitusi üle lugedes on asjal hoopis teine mekk juures. Nüüd on jamaks läinud. Minu kogemused on näidanud, et kõige paremini toimivad blogid, kus on lugeja ja blogija vahel koostöö. Aga loomulikult on see sinu blogi ja sa tead ise kõige paremini. Siiski avaldan oma arvamust - äkki on sellest kasu.Tean blogijat, kes on lausa tänulik, kui talle tema kirjavigu näidatakse. Arvan endiselt, et oled südamlik ja tore inimene ja loodan, et blogi saab mingi aeg endise särtsakuse tagasi.

    VastaKustuta
    Vastused
    1. Autor on selle kommentaari eemaldanud.

      Kustuta
    2. Armas Anonüümne, mul oli seda väga väga hea lugeda, et keegi ootas minu postitust minu tegemiste kohta. Ja see koht, et olen oma lugejatele oluline...See pani mind mõtlema, silmadki vees...
      Ohh kui kahju mul on, et ma ei ole enam endine, kui kahju mul on, et ma pole seesama Merlin, kes olin...Ma olen tõesti muutunud.
      Ma üritan vastata kõigile, kuid kahjuks on mu postkast ja modereerimist ootavat kommentaare postkast täis. Seal on ka palju negatiivsust, mis lööb mind tihti jalust, mis ei lase olla mina ise.
      Kuid ma tahan olla mina ise, isegi kui kommenteeritakse negatiivselt jne. Ma pean üle olema eks?
      Ma ei ütle midagi pahasti, et suunad mu õigekirjale tähelepanu. Jah ma vaatan oma vead üle ja parandan end. Aitäh.
      Reklaampostitusi tuleb, vahel. Kuid kindlasti ma vaatan, mida ma reklaamin. Ainult head, tervislikku ja mingit kräppi ma ei reklaami oma blogis.
      Loodan, et Sa ei kao mul ära, kirjutan just postitust oma eilsest ja tänasest päevast ja põhipostitused ju ikka minust ja minu tegemistest ;)
      Ma pean nüüd tõsiselt järele mõtlema...Kuidagi kurvaks läksin. Mu blogi enne küll hull, kuid samas niiii ehe....

      Kustuta
    3. Mul on nii kahju, kui ma Sind kurvastasin. Anna andeks! Olen küll üks isekas lugeja - on ju tegelikult täitsa ok see reklaampostitus, sest räägid seal ka vahepeal iseendast. On kerge õpetada, kuidas blogi pidada, aga ise ma sellega hakkama ei saaks. Ei suudaks olla nii julge ja tubli. Istun nüüd ise ka silmad vees, sest ei tahtnud Sind kuidagi õnnetuks teha. On loomulik, et kõik siin elus edeneb äbi tõusude ja mõõnade ja kõik ei saa alati kõikidele meelepärane olla. Lihtsalt - Sa kirjutad nii hästi ja väga huvitav ja tore on lugeda. See ei lähe üldse korda, kui kiiresti Su kaal langeb vaid just see,mida ja kuidas Sa kirjutad. Mäletan, kui avastasin Su bogi, siis olin nagu naelutatud oma läpaka külge ja lugesin, lugesin... Ära hellitatud olen nüüd ja ahneks läinud ja kukkusin jonnima. :( Su blogi on võrratu. Sa inspireerid oma vahetuse ja aususega. Ära lase ennast kujundada inimestel, kes sind murda tahavad. Ära palun lase, sest meil teistel - normaalsetel inimestel - on Sind vaja! Ma ei tea, saada mulle kõik need kirjad - ma vastan neile nii, et on vastatud!!!!! :( Ja ma tean, et kerge on öelda - ära tee välja. Ma ei suudaks ka. Aga Sa ei kujuta ette, kui palju on neid, kes Sinu blogist jõudu saavad ja seda naudivad. Ja see õigekirja asi - noh igaüks oskab midagi hästi ja midagi tahab parandamist - näed ma ei oskaks ega julgeks blogi pidada. Muid vigu Sul grammatikas polegi ja see kokku - lahku on paljudele probleem. Ma ei usu üldse, et Sa oled muutunud - just tõestasid oma imearmsa kommentaariga, et oled just see, kelle pärast ma seda blogi loen ja ka lugema jään. Veelkord - andesta, kui Sind kurvastasin!

      Kustuta
  3. Ootan Sinu postitust palsami ja šampooni kohta. Minul samuti kuivad ja paksud juuksed. Kasutan Carnieri tooteid, kuid juuste väljanägemist need ei paranda. Mul on šampoon, palsam ja mask. Maski teen 2-3 korda nädalas.

    VastaKustuta
  4. Hammaste pesuks kasutan vaid Golgate tooteid, olen jäänud kindlaks ja ei ole pettunud.
    Keha ei kreemita üldse. Pole vajadust. Nahk ei ole kuiv. Piidab heast duššigeelist.
    Juustega olen hädas. Leian endale sobiva toote, toimib hästi. Kuid mõne aja möödudes on mure tagasi. Minul on rasused juuksed. Minu tukk, ma pesen seda iga päev. Piisab vaid bussiga linna sõitmisest, kui tukk on rasune ja märg. Sooviks ise ka leida head tooted, et ei raiskaks raha ja probleem saaks ka lahenduse.

    VastaKustuta
  5. Hakka või ise blogima, saaks muudkui tooteid ja elu nii ilus,

    VastaKustuta